Questioner Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Έκανα μια ερώτηση στο amazon για τα out of stock ρολόγια (συγκεκριμένα για το protrek) μήπως και εκμαιεύσω τίποτα και μου απάντησαν αυτό When an item is listed as "Temporarily out of stock. Order now and we will deliver when available" this means that it is an item that is not ordered frequently so we can't predict exactly how long it'll take us to obtain it or when we'll be able to send it to you. After you place your order, we'll do our best to get the item for you. Καλά δεν μάθαμε και κάτι νέο... Άρα λογικά αν η καλή μας Casio είναι γρήγορη, θα το δούμε σε λίγες μέρες πάλι in stock.
Salvation81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Έκανα μια ερώτηση στο amazon για τα out of stock ρολόγια (συγκεκριμένα για το protrek) μήπως και εκμαιεύσω τίποτα και μου απάντησαν αυτό Καλά δεν μάθαμε και κάτι νέο... Άρα λογικά αν η καλή μας Casio είναι γρήγορη, θα το δούμε σε λίγες μέρες πάλι in stock. Εφαγα ακυρο για ενα Rotary που ειχα παραγγειλει σε τρομερη τιμη (35 λιρες) και ηταν Temporarily Out Of Stock.....Τουλαχιστον μου εδωσαν νεο κουπονι 20% οποτε δεν το εχασα... Για να δουμε για το Protrek τωρα.....
sobi1984 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Εφαγα ακυρο για ενα Rotary που ειχα παραγγειλει σε τρομερη τιμη (35 λιρες) και ηταν Temporarily Out Of Stock.....Τουλαχιστον μου εδωσαν νεο κουπονι 20% οποτε δεν το εχασα... Για να δουμε για το Protrek τωρα..... το rotary ποτε το ειχες παραγγειλει ? και ποτε σου εσκασε το ακυρωτικο.... σε περιπτωση ακυρωτικου θα φανε κραξιμο μου φαινεται....γιατι ναι μεν ειναι αμαζον αλλα επαναλαμβανετε αν τακτα χρονικα διαστηματα αυτο με τα "not available items we deliver when we can" σε τρελες τιμες και μετα να σκαει ακυρωτικο....
lazllo Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλημέρα παιδια την εκπτωση 20% για casio πως την παιρνουμε?
sobi1984 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 ριξε μια ματια και πιο πισω αν θες την επομενη φορα ποστ #1675 http://www.insomnia.gr/topic/466390-megathread-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82/page-112?do=findComment&comment=52373453 http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&node=1597067031&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_r=DD5BE854CED6409C8F67&pf_rd_t=101&pf_rd_p=392113747&pf_rd_i=83450031
dith Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 το rotary ποτε το ειχες παραγγειλει ? και ποτε σου εσκασε το ακυρωτικο.... σε περιπτωση ακυρωτικου θα φανε κραξιμο μου φαινεται....γιατι ναι μεν ειναι αμαζον αλλα επαναλαμβανετε αν τακτα χρονικα διαστηματα αυτο με τα "not available items we deliver when we can" σε τρελες τιμες και μετα να σκαει ακυρωτικο.... Κι εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό το άκυρο στις τελευταίες προσφορες των Casio. 1. Οι τιμές τους ήταν κατα κανόνα -50% απο την χονδρική 2. Ήταν σχεδόν άμεσα out of stock (ok, ίσως και να πουλήθηκαν γρήγορα λόγω τιμής) 3. Αυξήθηκε η τιμή τους άμεσα όταν το πηραν είδηση 4. Αφαιρέθηκαν τελείως και απο τις προσφορές και απο την πωληση απο το ίδιο το amazon Εγώ πχ εχω κάνει order 2 ωρες μετα την ανακοινωση των λάθος τιμών ένα ρολόι στα 63 ευρω που ακόμα και οι κινέζοι το δίνουν 145!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς ποιο είναι το παρακάτω μοντέλο;
sobi1984 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 οποιο iwc και να ειναι θα ειναι απαγορευτικη η τιμη του iwc reference 3880 τιμη 12.700 $
Salvation81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ξέρει κανείς ποιο είναι το παρακάτω μοντέλο; IWC BIG Pilot Miramar http://www.watchesonnet.com/blog/iwc-unveils-new-top-gun-miramar-pilot-watch-line 2
haris013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 κανά φθηνό σπορ(racing) ρολογάκι παίζει? μέχρι 30-40 ευρώ? αγωραζω απο καθε γωνια της γης,δεν εχω θεμα, απλα το μονο προβλημα που εχω δυστηχως ειναι ο μικρος καρπος μου,17 εκατοστα διαμετρος εχετε να μου προτεινετε τιποτα? ^ κανείς?
sobi1984 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κι εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό το άκυρο στις τελευταίες προσφορες των Casio. 1. Οι τιμές τους ήταν κατα κανόνα -50% απο την χονδρική 2. Ήταν σχεδόν άμεσα out of stock (ok, ίσως και να πουλήθηκαν γρήγορα λόγω τιμής) 3. Αυξήθηκε η τιμή τους άμεσα όταν το πηραν είδηση 4. Αφαιρέθηκαν τελείως και απο τις προσφορές και απο την πωληση απο το ίδιο το amazon Εγώ πχ εχω κάνει order 2 ωρες μετα την ανακοινωση των λάθος τιμών ένα ρολόι στα 63 ευρω που ακόμα και οι κινέζοι το δίνουν 145! 50% απο την χονδρικη δεν το λες.. τιμη χονδρικης το λες.... γενικα ομως τωρα τελευταια το εχω παρατηρησει να γινεται ολοενα και πιο συχνο το φαινομενο αυτων των λαθων και ειμαι στο τσακ να αρχιζω να κραζω στα chat του αμαζον γιατι να γινει μια καλως, δυο παλι καλως, αλλα να γινει συστημα μαλλον κατι παιζει... 1
Sebu Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κι εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό το άκυρο στις τελευταίες προσφορες των Casio. 1. Οι τιμές τους ήταν κατα κανόνα -50% απο την χονδρική 2. Ήταν σχεδόν άμεσα out of stock (ok, ίσως και να πουλήθηκαν γρήγορα λόγω τιμής) 3. Αυξήθηκε η τιμή τους άμεσα όταν το πηραν είδηση 4. Αφαιρέθηκαν τελείως και απο τις προσφορές και απο την πωληση απο το ίδιο το amazon Εγώ πχ εχω κάνει order 2 ωρες μετα την ανακοινωση των λάθος τιμών ένα ρολόι στα 63 ευρω που ακόμα και οι κινέζοι το δίνουν 145! Δεν σημαινει απαραιτητα κατι αυτο. Το Αμαζον μπορει να σταματησε τη συνεργασια/προμηθεια με την Casio και αποφασισε να ξεστοκαρει τυχον περιορισμενο αποθεμα που ειχε για να μην πιανει χωρο. Το εχει κανει στο παρελθον και θα συνεχισει να το κανει. Γενικα οι εμπορικες εταιρειες, δεν μπορουν να κρατανε για παντα αποθεματα προϊοντων (ειδικα παλαιων) γιατι απαξιωνονται, χανουν αξια και οι ελεγκτες σου σου ζητανε να κανεις προβλεψεις απομειωσης αποθεματος αρα πρακτικα να φας το κοστος της παλαιοτητας και του οτι εμεινε απουλητο (για να μην εμφανιζεις φουσκωμενα Εμπορευματα στις οικονομικες καταστασεις). Οποτε συχνα πυκνα ξεστοκαρεις μαζικα σε ξεφτιλα τιμες για να φυγουν και να σταματησεις να γραφεις προβλεψεις.
dith Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όντως είναι πιθανό το ξεστοκάρισμα, αλλά τελευταία διαβάζω συνεχώς για ακυρώσεις και "λαθη" λες και ζήλεψε την πρακτική των "δικών μας" ηλεκτρονικών μπακάλικων! γενικα ομως τωρα τελευταια το εχω παρατηρησει να γινεται ολοενα και πιο συχνο το φαινομενο αυτων των λαθων και ειμαι στο τσακ να αρχιζω να κραζω στα chat του αμαζον γιατι να γινει μια καλως, δυο παλι καλως, αλλα να γινει συστημα μαλλον κατι παιζει... Μη κράζεις και πολύ γιατί υπάρχει και μπαμπούλας στην υπόθεση http://archive.slickdeals.net/f/908910-Mass-Closing-of-Amazon-Accounts-by-Amazon?p=12745184κλεισμένοι λογαριασμοί για υπερβολικές επιστροφές, διαμαρτυρίες, αγορές μόνο προσφορών.... Δε ξέρω αν πραγματικά ισχύουν όσα ισχυρίζονται οι αγοραστές, αλλά είναι γεμάτο τετοιες αναφορες το ίντερνετ....
Alxnks Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κι εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό το άκυρο στις τελευταίες προσφορες των Casio. 1. Οι τιμές τους ήταν κατα κανόνα -50% απο την χονδρική 2. Ήταν σχεδόν άμεσα out of stock (ok, ίσως και να πουλήθηκαν γρήγορα λόγω τιμής) 3. Αυξήθηκε η τιμή τους άμεσα όταν το πηραν είδηση 4. Αφαιρέθηκαν τελείως και απο τις προσφορές και απο την πωληση απο το ίδιο το amazon Εγώ πχ εχω κάνει order 2 ωρες μετα την ανακοινωση των λάθος τιμών ένα ρολόι στα 63 ευρω που ακόμα και οι κινέζοι το δίνουν 145! Εμένα πάντως έχουν ήδη γίνει dispatched τα 3 από τα 5 ρολόγια (που ήταν άμεσα διαθέσιμα) και τα αλλα 2 που έγιναν out of stock με το που τα παρηγγειλα ειναι σε αναμονή. Χτες που ρώτησα μου είπαν ότι αποκλείεται να τους γίνει ακύρωση.
dith Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ευχάριστη είδηση. Άντε να δούμε... κανά φθηνό σπορ(racing) ρολογάκι παίζει? μέχρι 30-40 ευρώ? αγωραζω απο καθε γωνια της γης,δεν εχω θεμα, απλα το μονο προβλημα που εχω δυστηχως ειναι ο μικρος καρπος μου,17 εκατοστα διαμετρος εχετε να μου προτεινετε τιποτα? Είχα δει το edifice 125d όταν ήταν ακόμα σε προσφορά και ήταν όμορφο και σχετικά μικρό... μαυρο http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-Edifice-EF-125D-1AVEF/dp/B000JTF3UE/ μπλε http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-Edifice-EF-125D-2AVEF/dp/B000LAKZCW/ λευκό http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-Edifice-EF-125D-7AVEF/dp/B000LAODNO στις 37 λιρες τώρα, μόνο σε μπλε και λευκό απο amazon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις