Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά δυστυχώς''Temporarily out of stock'' όπως και τα περισσότερα πλέον...

OK...αλλά μπορείς να το παραγγείλεις σε αυτή τη τιμή... και όποτε έρθει....

Δημοσ.

OK...αλλά μπορείς να το παραγγείλεις σε αυτή τη τιμή... και όποτε έρθει....

όντως... το ρωτησα κι εγω στο live chat και με διαβεβαίωσαν οτι κάποια στιγμή θα έρθουν και δε θα γίνουν ακυρώσεις λόγω μη διαθεσιμότητας

Δημοσ.

Κι εγώ έχω φάει κάτι ώρες να σκέφτομαι ποιο από τα 2 ή και τα 2 να πάρω:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005HVBCXQ/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007421F92/ref=gno_cart_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Αγόρασα προ τριμήνου ένα ακόμα σε τιμή χώμα (40ε - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008ERE6QA/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1) βέβαια και το κάνει πιο δύσκολο, παρότι θα με έψηναν και τα 2. Στο 1ο έριξαν τρελά την τιμή, ενώ το 2ο ήταν καημός το τελευταίο δίμηνο και κάθε λίγο και λιγάκι πήγαινα να ρίξω παραγγελία αλλά όλο συγκρατιόμουν ώστε να περιορίσω περιττά έξοδα! Σε φώτο στο ίντερνετ φορεμένα δείχνει -για τα γούστα μου- πολύ εντυπωσιακό!

Γνώμες;;

το Casio Edifice Men's Solar Collection Analogue Quartz Watch EF-340SB-1A5VEF το κοιτουσα κι εγω, η λειτουργια φορτισης με τον ηλιο αλλωστε μου θυμιζει το citizen που εχω...αν και δεν ξερω αν θα ειναι το ιδιο αποδοτικο, αλλα με απετρεψε το ενα και μοναδικο σχολιο που εχει: ''...when it arrived i noticed that the red bezel around the watch as in the photo isn't red, but little pink or gray. i wrote them a letter and am still waiting for their reply.'' . που ουτε στη φωτο ειναι εντελως κοκκινο βεβαια, πιο πολυ θυμιζει χαλκο να το πω, ροζ χρυσο να το πω (που ηταν στη μοδα πολυ προπερσι και προσωπικα μου αρεσει)....αλλα με κολωσε λιγο αυτο το σχολιο.

Με έτρωγε πολύ τελευταία και ψαχνόμουν για ένα edifice.... να που το ξενύχτι έβγαλε λαβράκι!

στις 53 λίρες (με την έκπτωση 20% που αναφέρθηκε στα προηγούμενα posts - ευχαριστώ πολύ όποιον το ανακάλυψε)

http://www.amazon.co.uk/Casio-EQS-500DB-1A1ER-Quartz-Analogue-Stainless/dp/B003ZUXTSC

με την τιμή στην Ελλάδα να είναι 220 ευρώ και η τιμή στο amazon uk να κυμαίνεται απο 100 εως 150 λίρες, νομίζω οτι θεωρητικά είναι μια καλή αγορά! Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό κι απο κοντά και φυσικά να μη μας το ακυρώσει το άμαζον λόγω out of stock!

@Alxnks χωρίς το μήνυμά σου δεν θα το έπαιρνα χαμπαρι το watch deals..... ευχαριστώ!

εισαι τυχερος που το παλευα τοσες ωρες τι να κανω και μπηκα να ρωτησω και καμια ακομα αποψη! :P

παντως κι εγω ευχαριστω για την αναφορα για το κουπονι, 20% εκπτωση πανω στις ηδη χωμα τιμες ηταν ανελπιστο δωρο! :D

όντως... το ρωτησα κι εγω στο live chat και με διαβεβαίωσαν οτι κάποια στιγμή θα έρθουν και δε θα γίνουν ακυρώσεις λόγω μη διαθεσιμότητας

εννοειται αυτο! αμαζον ειναι, οχι ελληνικο μπακαλικο! μου εχει ξανατυχει πολλες φορες!

ΥΓ. παρολο που την παραγγελια για τα αλλα δυο αντρικα την εριξα στην τυχη 1 λευκο κι 1 μαυρο...τελικα ο αδερφος μου κι ο πατερας μου μου ειπαν το πρωι οτι θελει ο πρωτος λευκο κι ο δευτερος μαυρο! χαχα! οτι πρεπει λοιπον, ουτε αλλαγη δεν χρειαζεται να κανω, απλα αναμονη και με το καλο να ορισουν! ^_^

Δημοσ.

Επειδή έχω δει απο κοντά ρολόι με αντίστοιχο υλικό, είναι ακριβως στις αποχρώσεις του χαλκού.... σαν brushed χαλκός θα είναι. Τώρα αυτό το έχω δει να το περιγράφουν σαν τριανταφυλλί (μία απο τις χιλιαδες αποχρώσεις των τριανταφυλλων), σαν σαμπανιζέ (ψιλοάκυρο), και ροζ (υπο ορισμένες γωνίες και φωτισμούς, ίσως το λες ξεθωριασμένο ροζ... κυρίως όταν καποιος το βλέπει απο μακρια). Πάντως στα σημεία που το έχει, δε κυριαρχεί σαν χρώμα για να σε φοβίζει....

Δημοσ.

μωρε εχω παρει κι εγω δωρο γυναικειο guess σε αυτον το χρωματισμο, αλλα το ειχα μπροστα μου και το εβλεπα. αν μαλιστα διαβασεις και τετοιο σχολιο, για να σαι ασφαλης θελεις να το δεις κιολας περα απο φωτο. και το κακο ειναι οτι δεν το βρισκω καθολου ελλαδα! στο σκρουτζ ας πουμε δεν υπαρχει, ουτε σε google που εψαξα. στην αθηνα στη στοα φεξη που περασα πριν κατι μερες ειναι 2 μαγαζια που εχουν μπολικα edifice...αλλα τωρα δεν φευγω απο κερατσινι να τρεχω κανιγγος μπας και το εχουν να το δω :P

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από amazon. Έχω κάνει ακουντ και το έχω βάλει στο καλάθι. 1. μου βγάζει στο πλάι ότι έχει μεταφορικά με πακέτο σχεδόν 6 λίρες. αν προχωρήσω τη διαδικασία θα έχει επιλογή για δωρεάν? 2 επειδή δεν είναι διαθέσιμο, θα τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα και μπορεί να το στείλει μετά από κανένα 3μηνο? 

Διαβασε το σχετικο Pinned θεμα.

Για την δευτερη ερωτηση σου, τα λεφτα θα τα τραβηξει οταν θα υπαρξει διαθεσιμοτητα, απο καποιες ωρες μεχρι 1-2 ημερες πριν γινει η αποστολη.

Δημοσ.

μωρε εχω παρει κι εγω δωρο γυναικειο guess σε αυτον το χρωματισμο, αλλα το ειχα μπροστα μου και το εβλεπα. αν μαλιστα διαβασεις και τετοιο σχολιο, για να σαι ασφαλης θελεις να το δεις κιολας περα απο φωτο. και το κακο ειναι οτι δεν το βρισκω καθολου ελλαδα! στο σκρουτζ ας πουμε δεν υπαρχει, ουτε σε google που εψαξα. στην αθηνα στη στοα φεξη που περασα πριν κατι μερες ειναι 2 μαγαζια που εχουν μπολικα edifice...αλλα τωρα δεν φευγω απο κερατσινι να τρεχω κανιγγος μπας και το εχουν να το δω :P

δες εδω 2 real life φωτογραφίες.... αγνόησε τις βρωμιές που είναι ευδιακριτες... παραείναι real οι φωτο

http://www.kup-casio.pl/product-zul-15695-Casio-EF-340SB-1A5VEF.html

κανε κλικ στην μικρογραφία και μετά κλικ στην φωτο που εμφανίζεται επανω για μεγενθυση

εγώ πιο πολύ καφέ θα το έλεγα....

• Moderators
Δημοσ.

Αφηστε ρε, εχω στο καλαθι 24 ωρες ολα τα casio που δωσατε πριν και δεν ξερω και εγω τι να κανω. Να ξερετε οτι ειναι προσφορες εβδομαδας, μεχρι Κυριακη δηλαδη οποτε υπαρχει μαλλον χρονος για σκεψη (νομιζω δεν το εχετε γραψει, αν το εχετε γραψει σορυ).

Βρηκα χθες και ενα βιντεακι για το "χαλκινο" solar.

www.youtube.com/watch?v=EmravnAImoI

• Like 2
Δημοσ.

δες εδω 2 real life φωτογραφίες.... αγνόησε τις βρωμιές που είναι ευδιακριτες... παραείναι real οι φωτο

http://www.kup-casio.pl/product-zul-15695-Casio-EF-340SB-1A5VEF.html

κανε κλικ στην μικρογραφία και μετά κλικ στην φωτο που εμφανίζεται επανω για μεγενθυση

εγώ πιο πολύ καφέ θα το έλεγα....

το ειδα...θενξ!

ναι οντως, προς καφε θα το ελεγα κι εγω και δεν με πολυψηνει.

Αφηστε ρε, εχω στο καλαθι 24 ωρες ολα τα casio που δωσατε πριν και δεν ξερω και εγω τι να κανω. Να ξερετε οτι ειναι προσφορες εβδομαδας, μεχρι Κυριακη δηλαδη οποτε υπαρχει μαλλον χρονος για σκεψη (νομιζω δεν το εχετε γραψει, αν το εχετε γραψει σορυ).

Βρηκα χθες και ενα βιντεακι για το "χαλκινο" solar.

www.youtube.com/watch?v=EmravnAImoI

νταξει...με το δικο σου ποστ εφαγε το οριστικο ακυρο...πρωτα απο ολα φαινεται διχρωμια μεταξυ της εξωτερικης στεφανης και των εσωτερικων κυκλων...με τη στεφανη να ειναι μεν αυτο το χρωμα αλλα αρκετα ξεθωριασμενο (μαλλον καλα ελεγε ο αλλος στο σχολιο οτι φερνει και σε γκριζοροζκατι). προσωπικα δεν θα το επαιρνα.

ΥΓ. να ξερετε παντως, επειδη μολις μιλησα με live chat, οτι αν η παραγγελια σας δεν εχει μπει στο shipping σταδιο, μπορειτε να προσθαφαιρεσετε πραγματα και οτι αν βαλετε κατι ακομα, θα παρει κι αυτο την εκπτωση του κουπονιου 20%!

edit:

το casio που συζηταμε μερικα ποστ τωρα...δεν εισαγεται στην ελλαδα, περιμενα τηλεφωνο απο ενα καταστημα να μου πουν αν το εχουν, ποσο κανει εδω κτλ. μιλησαν με την αντιπροσωπεια και με πηραν και μου ειπαν αυτο...οτι δεν εισαγεται. οποτε αν το παρει κανεις δεν ξερω τι γινεται και με εγγυηση (στην καλυτερη θα πρεπει να αναμεινει αρκετα για καποιο ανταλλακτικο, στη χειροτερη να φαει ακυρο απο τη στιγμη που δεν εχει εισαχθει ελλαδα).

Δημοσ.

ΥΓ. να ξερετε παντως, επειδη μολις μιλησα με live chat, οτι αν η παραγγελια σας δεν εχει μπει στο shipping σταδιο, μπορειτε να προσθαφαιρεσετε πραγματα και οτι αν βαλετε κατι ακομα, θα παρει κι αυτο την εκπτωση του κουπονιου 20%!

χαχαχα... εμένα μου είπαν να ακυρώσω κ να ξαναπαραγγείλω (γιατί φυσικά μπήκαν κι άλλοι στο κόλπο)! Είναι τελικά που θα πέσεις.... Του Steven P. μάλλον δεν του άρεσε η γραμματοσειρά μου :-)

Δημοσ.

χαχαχα... εμένα μου είπαν να ακυρώσω κ να ξαναπαραγγείλω (γιατί φυσικά μπήκαν κι άλλοι στο κόλπο)! Είναι τελικά που θα πέσεις.... Του Steven P. μάλλον δεν του άρεσε η γραμματοσειρά μου :-)

ναι καλα, ατυχησαν, ας μην μου εστελναν το trancript της συνομιλιας που ειχα...εκει λεει ο εκπροσωπος τους αυτο που σας ειπα. αν μιλησω με επομενο και μου πει αντιθετα...θα του κανω ενα copy paste και ας βγαλει τις μαυρες του! ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...