Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραίος! Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει το κουπόνι πρίν κανα 1,5 μήνα που είχα πάρει άλλα 2 ρολόγια οπότε...

Και τα 76€ δεν μας χάλασαν, τι να λέμε, τσάμπα τελείως.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @zizu10  που το ανακάλυψε. :)

Ποιος ειπε πως μπορεις να εχεις 1 μονο λογαριασμο στο Αμαζον ? ;)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nα πώ την αλήθεια μου πέρασε απο το μυαλό (π.χ λογαριασμό ξεχωριστό της γυναίκας με την ίδια διεύθυνση αλλά άλλο όνομα παραλήπτη) αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνω για μερικά ευρώ. (στην προκειμένη 15€).

Ήδη οι τιμές είναι πολλές φορές χώμα, μην το ξεφτυλίζουμε και μας πάρουν χαμπάρι και χάσουμε και τα κεκτημένα (free delivery πάνω απο 20 pounds κλπ).

Μπορεί για κάποιους να σκέφτομαι λάθος αλλά έτσι σκέφτομαι. :)

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης το Casio G-Shock G-7710-3ER στις 33,43λίρες...

Ψήνομαι...

μπορεις να δωσεις το λινκ? στην αναζητηση μου βγαζει αυτο που γλυκοκοιταζω αλλα 70 λιρες..

ακυρο το ειδα!!!!!! πωλητης το αμαζον!!!!το βαζω αμεσως στο καλαθιι!!!

http://www.amazon.co.uk/Casio-Gents-Watch-G-Shock-GA-100A-7AER/dp/B0039YOHUI/ref=wl_it_dp_o_pC_S_nC?ie=UTF8&colid=7ANEKC98VPDW&coliid=I2FZTAK6YKPCJT

το λινκ!τοχα ποσταρει και μερικες σελιδες πριν!

μολις παραγγειλα!ευχαριστω πολυ @dreaming123

Δημοσ.

Nα πώ την αλήθεια μου πέρασε απο το μυαλό (π.χ λογαριασμό ξεχωριστό της γυναίκας με την ίδια διεύθυνση αλλά άλλο όνομα παραλήπτη) αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το κάνω για μερικά ευρώ. (στην προκειμένη 15€).

Ήδη οι τιμές είναι πολλές φορές χώμα, μην το ξεφτυλίζουμε και μας πάρουν χαμπάρι και χάσουμε και τα κεκτημένα (free delivery πάνω απο 20 pounds κλπ).

Αναλογα πως το βλεπει κανεις.

Εγω σκαω πανω απο 500ε τον χρονο στο Αμαζον οποτε δεν μετανιωνω που εχω 3 λογαριασμους και εχω γλυτωσει ενα 100αρι απο αυτη την προσφορα :)

Δημοσ.

Όσον αφορά το protrek, για ποιο λόγο υπάρχει ακόμα διαθέσιμο για παραγγελία σε αυτή την τιμή; Κανονικά, αφού είναι out of stock, δεν θα έπρεπε να το είχαν αφαιρέσει; Η τουλάχιστον να του είχαν αλλάξει την χώμα τιμή που έχει τώρα;

Υπάρχει περίπτωση να φάμε άκυρο;

Δημοσ.

Όσον αφορά το protrek, για ποιο λόγο υπάρχει ακόμα διαθέσιμο για παραγγελία σε αυτή την τιμή; Κανονικά, αφού είναι out of stock, δεν θα έπρεπε να το είχαν αφαιρέσει; Η τουλάχιστον να του είχαν αλλάξει την χώμα τιμή που έχει τώρα;

Υπάρχει περίπτωση να φάμε άκυρο;

Δεν το αφαιρεσαν εντελως γιατι θα το ξαναφερουν. Απλα μπορει να παρει και μηνες.

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις αλλο λογαριασμο μονο και μονο για το voucher και να το χρησιμοποιησεις στο δικο σου λογαριασμο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το αφαιρεσαν εντελως γιατι θα το ξαναφερουν. Απλα μπορει να παρει και μηνες.

Καλά αν κάνει ένα εύλογο, για εμένα, χρονικό διάστημα ~1 μήνα συμπεριλαμβανομένου του χρόνου αποστολής, δεν θα έχω πρόβλημα. Απλά ρωτάω μήπως πάρουμε κανένα ακυρωτικό mail του τύπου "τελικά παραλάβαμε κάποια κομμάτια αλλά δεν έφτασαν και bye bye".

Δημοσ.

Τρομερή προσφορά το PRG-240. Το σκέφτηκα για λίγο αλλά κρατήθηκα, αν ήταν με το μπρασελέ τιτανίου θα το χτυπούσα, και ας είχε και €50 παραπάνω.

Από την άλλη, το ρολόι είναι τεράστιο και θέλει αντίστοιχο χέρι. Δείχνει μεγάλο ακόμη και στη χερούκλα του κουμπάρου μου, που του το πήρα δώρο.

Δημοσ.

Τρομερή προσφορά το PRG-240. Το σκέφτηκα για λίγο αλλά κρατήθηκα, αν ήταν με το μπρασελέ τιτανίου θα το χτυπούσα, και ας είχε και €50 παραπάνω.

Από την άλλη, το ρολόι είναι τεράστιο και θέλει αντίστοιχο χέρι. Δείχνει μεγάλο ακόμη και στη χερούκλα του κουμπάρου μου, που του το πήρα δώρο.

Εγώ συνήθως φοράω 44-45άρια και μου φαίνονται ΟΚ στο χέρι. Δεν έχω κανένα μεγάλο καρπό, οπότε αυτό στα 51mm ούτε ξέρω πως θα φαίνεται.

Αλλά δεν έχω πρόβλημα...

Μάλλον...  :P

Δημοσ.

καλημερα ..... μια ερωτηση τα Invicta ειναι καλα ρολογια και σε πια κατηγορια κατατασονται...ενδιαφερομαι για αγορα και βλεπω οτι εχουν πολυ χαμηλες τιμες

σας ευχαριστω εκ των προτερω

Προσωπικά έχω δύο και τα βρίσκω πολύ καλά. Θα τα έλεγες σπόρ καταδυτικά αν και υπάρχουν διάφορες κατηγορίες.

http://www.uniquemechanics.com/invicta-watches/russian-diver/invicta-1935-russian-diver-black-dial-white-ceramic-watch.html

http://www.uniquemechanics.com/invicta-watches/corduba/invicta-0756-corduba-collection-gmt-multi-function-stainless-watch.html

Δημοσ.

Μεχρι και 49 που εχω βαλει ειναι σχετικα οκ, δεν νομιζω να κολησω στο 51 ειδικα οταν ειναι σπορ ρολοι. Απο εκει και περα στα 60ε απο 230ε που το πουλανε εδω αξιζει μονο για το γαμωτο :)

Δημοσ.

Μεχρι και 49 που εχω βαλει ειναι σχετικα οκ, δεν νομιζω να κολησω στο 51 ειδικα οταν ειναι σπορ ρολοι. Απο εκει και περα στα 60ε απο 230ε που το πουλανε εδω αξιζει μονο για το γαμωτο :)

Υπολόγισε και το τεράστιο πάχος.

Κατά τα άλλα, όπως αρέσει στον καθένα. Εγώ πιστεύω ότι ειδικά τα σπορ και τα ρολόγια-εργαλεία δεν πρέπει να φαίνονται παράταιρα στο χέρι, πρέπει να εφαρμόζουν καλά και σωστά. Αν μου την δίνει ένα πράγμα, αυτό είναι να βλέπω  καταδυτικά  με μεγάλους "μπρασελέδες" να πλέουν στους καρπούς ανδρών και γυναικών και η διάμετρος της κάσας τους να είναι μεγαλύτερη από τον καρπό του κατόχου.

Δημοσ.

Παιδιά, επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από amazon. Έχω κάνει ακουντ και το έχω βάλει στο καλάθι. 1. μου βγάζει στο πλάι ότι έχει μεταφορικά με πακέτο σχεδόν 6 λίρες. αν προχωρήσω τη διαδικασία θα έχει επιλογή για δωρεάν? 2 επειδή δεν είναι διαθέσιμο, θα τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα και μπορεί να το στείλει μετά από κανένα 3μηνο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...