Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ..... μια ερωτηση τα Invicta ειναι καλα ρολογια και σε πια κατηγορια κατατασονται...ενδιαφερομαι για αγορα και βλεπω οτι εχουν πολυ χαμηλες τιμες

σας ευχαριστω εκ των προτερω

Δημοσ.

1. Πρόσφατα αγόρασα από εκεί και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

2. Η παραγγελία μου έγινε με απλό ταχυδρομείο (φυσικά με tracking number) γιατί φοβήθηκα το τελωνείο αν διάλεγα DHL.

Μπορείς όμως να μιλήσεις μαζί τους στο live chat και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Το tracking στο δινουν αυτοι να υποθεσω?

Με DHL υπαρχει υψηλη πιθανοτητα τελωνειου?

Δημοσ.

Το tracking στο δινουν αυτοι να υποθεσω?

Με DHL υπαρχει υψηλη πιθανοτητα τελωνειου?

αν μιλησεις μαζι τους και δεκτουν να το υποκοστολογισουν στα 20-25 ευρο μειωνονται στο ελαχιστο οι πιθανοτητες τελωνειου ακομα και με dhl express..........τουλαχιστον αυτο συμβαινει με το creationwatches που χρησιμοποιει dhl express και εχω αγορασει εγω επανηλημενα χωρις κανενα προβλημα...........

Δημοσ.

Κοιτούσα τις προάλλες κάποια protrek αλλά η τιμή τους ήταν απαγορευτική για τέτοιο είδος ρολογιού. Εννοώντας πως αδυνατούσα να δώσω 160+ ευρώ για τέτοιο είδος ρολογιού.

Τελικά το παρήγγειλα με άγνωστη ημερομηνία διαθεσιμότητας. Η τιμή του: ΧΩΜΑ! Ευχαριστώ! :)

Επίσης όποιος έχει κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο ας ποστάρει πριν να είναι πολύ αργά! :P

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε και έμενα το μηχανικό ρολογάκι απο Creation Watches .

http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-power-reserve-automatic-fdh00002b0-mens-watch-3162.html

IMG_20130520_135255.jpg
Ευχαριστω πολύ για το heads up του λιγοτερου απο 0.5 κιλά βάρος και αξία μικροτερη απο 20 δολλαρια , δεν ξέρω αν βοήθησε αλλα έπιασε... Το ρολοι ήρθε απο Σινγκαπούρη μέσω Γερμανίας ... ισως αυτο και μόνο να αρκούσε.
2 χρονια διεθνή εγγύηση . It seems genuine to me δεν νομιζω να ειναι replica.

Και ένα Hint από εμένα , με Express delivery κανονικα σου ζητανε 7 ευρο . Αν δεν το διαλέξεις ομως και πεις standard , τοτε σου στέλνουν mail και σου λένε με 1 ευρο εκπτωση αν θες Express (6 ευρο dld ) δεν είναι καμια τρελή διαφορα, αλλα οσο να ναι μετράει

Δημοσ.

ευχαριστω.. το πηρα... εψαχνα λογο να αποχωριστω το αγαπημενο μου gshock με αλλο αναλογο αλλα δεν ηθελα να παω στο king of gshock που ειναι τετραγωνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ήρθε και έμενα το μηχανικό ρολογάκι απο Creation Watches .

http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-power-reserve-automatic-fdh00002b0-mens-watch-3162.html

IMG_20130520_135255.jpg

Ευχαριστω πολύ για το heads up του λιγοτερου απο 0.5 κιλά βάρος και αξία μικροτερη απο 20 δολλαρια , δεν ξέρω αν βοήθησε αλλα έπιασε... Το ρολοι ήρθε απο Σινγκαπούρη μέσω Γερμανίας ... ισως αυτο και μόνο να αρκούσε.

2 χρονια διεθνή εγγύηση . It seems genuine to me δεν νομιζω να ειναι replica.

Και ένα Hint από εμένα , με Express delivery κανονικα σου ζητανε 7 ευρο . Αν δεν το διαλέξεις ομως και πεις standard , τοτε σου στέλνουν mail και σου λένε με 1 ευρο εκπτωση αν θες Express (6 ευρο dld ) δεν είναι καμια τρελή διαφορα, αλλα οσο να ναι μετράει

20 δολάρια πότε το είχαν? 299 το βλέπω! :shock:  τσάμπα στο δώσανε?...

Τώρα κατάλαβα τι εννοείς! :) και μένα σήμερα μου πέρασαν 2 τέτοια για 2 φίλες μου αέρα τελωνείο με DHL express (παρασκευή παραγγελία ..σημέρα παραλαβή!!!)

πολύ ωραίο το orient!

Επεξ/σία από moredread
Δημοσ.

Το χτυπησα και εγω, thanks :)

να δω ποσο πολυ θα το χρησιμοποιησουμε λολ...σε ενα προχειρο unpacking  εχει το τριπλο manual απο ενα κλασσικο gshock  :)

Δημοσ.

To χτύπησα και εγώ. Η τιμή είναι χώμα και ήταν αδύνατο να αντισταθώ.

Βγαίνει με την σημερινή ισοτιμία και το επιπλέον ΦΠΑ στα ~76 ευρώ την στιγμή που εδώ κοστίζει στο φθηνότερο online κατάστημα 230 ευρώ! Μιλάμε για τρελή ευκαιρία αν μας τα στείλουν! :)

Δημοσ.

To χτύπησα και εγώ. Η τιμή είναι χώμα και ήταν αδύνατο να αντισταθώ.

Βγαίνει με την σημερινή ισοτιμία και το επιπλέον ΦΠΑ στα ~76 ευρώ την στιγμή που εδώ κοστίζει στο φθηνότερο online κατάστημα 230 ευρώ! Μιλάμε για τρελή ευκαιρία αν μας τα στείλουν! :)

εγω χρησιμοποιησα την εκπτωση μειον 20% και βγηκε 51 λιρες ακομα πιο χωμα.... τι να λεμε τωρα.. το αφεντικο τρελαθηκε εκει περα στο αμαζον...

το θεμα τωρα ειναι το εξης... ποτε θα αποσταλει !!! χεχεχεχεχε

• Like 1
Δημοσ.

εγω χρησιμοποιησα την εκπτωση μειον 20% και βγηκε 51 λιρες ακομα πιο χωμα.... τι να λεμε τωρα.. το αφεντικο τρελαθηκε εκει περα στο αμαζον...

το θεμα τωρα ειναι το εξης... ποτε θα αποσταλει !!! χεχεχεχεχε

Πολύ ωραίος! Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει το κουπόνι πρίν κανα 1,5 μήνα που είχα πάρει άλλα 2 ρολόγια οπότε...

Και τα 76€ δεν μας χάλασαν, τι να λέμε, τσάμπα τελείως.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @zizu10  που το ανακάλυψε. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...