IcemanGr71 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Στερλινες? Στερλίνες .... λίρες.... το ίδιο είναι.....
dagalis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καλημερα ..... μια ερωτηση τα Invicta ειναι καλα ρολογια και σε πια κατηγορια κατατασονται...ενδιαφερομαι για αγορα και βλεπω οτι εχουν πολυ χαμηλες τιμες σας ευχαριστω εκ των προτερω
anergos13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 1. Πρόσφατα αγόρασα από εκεί και δεν είχα κανένα πρόβλημα. 2. Η παραγγελία μου έγινε με απλό ταχυδρομείο (φυσικά με tracking number) γιατί φοβήθηκα το τελωνείο αν διάλεγα DHL. Μπορείς όμως να μιλήσεις μαζί τους στο live chat και να ρωτήσεις ότι θέλεις. Το tracking στο δινουν αυτοι να υποθεσω? Με DHL υπαρχει υψηλη πιθανοτητα τελωνειου?
agapitos44 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το tracking στο δινουν αυτοι να υποθεσω? Με DHL υπαρχει υψηλη πιθανοτητα τελωνειου? αν μιλησεις μαζι τους και δεκτουν να το υποκοστολογισουν στα 20-25 ευρο μειωνονται στο ελαχιστο οι πιθανοτητες τελωνειου ακομα και με dhl express..........τουλαχιστον αυτο συμβαινει με το creationwatches που χρησιμοποιει dhl express και εχω αγορασει εγω επανηλημενα χωρις κανενα προβλημα...........
zizu10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όσο προλαβαίνετε http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004N86C98/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new 1
Questioner Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Κοιτούσα τις προάλλες κάποια protrek αλλά η τιμή τους ήταν απαγορευτική για τέτοιο είδος ρολογιού. Εννοώντας πως αδυνατούσα να δώσω 160+ ευρώ για τέτοιο είδος ρολογιού. Τελικά το παρήγγειλα με άγνωστη ημερομηνία διαθεσιμότητας. Η τιμή του: ΧΩΜΑ! Ευχαριστώ! Επίσης όποιος έχει κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο ας ποστάρει πριν να είναι πολύ αργά!
papeipa Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μόλις μου ήρθε και έμενα το μηχανικό ρολογάκι απο Creation Watches .http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-power-reserve-automatic-fdh00002b0-mens-watch-3162.htmlΕυχαριστω πολύ για το heads up του λιγοτερου απο 0.5 κιλά βάρος και αξία μικροτερη απο 20 δολλαρια , δεν ξέρω αν βοήθησε αλλα έπιασε... Το ρολοι ήρθε απο Σινγκαπούρη μέσω Γερμανίας ... ισως αυτο και μόνο να αρκούσε.2 χρονια διεθνή εγγύηση . It seems genuine to me δεν νομιζω να ειναι replica.Και ένα Hint από εμένα , με Express delivery κανονικα σου ζητανε 7 ευρο . Αν δεν το διαλέξεις ομως και πεις standard , τοτε σου στέλνουν mail και σου λένε με 1 ευρο εκπτωση αν θες Express (6 ευρο dld ) δεν είναι καμια τρελή διαφορα, αλλα οσο να ναι μετράει
sobi1984 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όσο προλαβαίνετε http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004N86C98/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new ευχαριστω.. το πηρα... εψαχνα λογο να αποχωριστω το αγαπημενο μου gshock με αλλο αναλογο αλλα δεν ηθελα να παω στο king of gshock που ειναι τετραγωνο
Salvation81 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όσο προλαβαίνετε http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004N86C98/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Το χτυπησα και εγω, thanks
moredread Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Μόλις μου ήρθε και έμενα το μηχανικό ρολογάκι απο Creation Watches . http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-power-reserve-automatic-fdh00002b0-mens-watch-3162.html Ευχαριστω πολύ για το heads up του λιγοτερου απο 0.5 κιλά βάρος και αξία μικροτερη απο 20 δολλαρια , δεν ξέρω αν βοήθησε αλλα έπιασε... Το ρολοι ήρθε απο Σινγκαπούρη μέσω Γερμανίας ... ισως αυτο και μόνο να αρκούσε. 2 χρονια διεθνή εγγύηση . It seems genuine to me δεν νομιζω να ειναι replica. Και ένα Hint από εμένα , με Express delivery κανονικα σου ζητανε 7 ευρο . Αν δεν το διαλέξεις ομως και πεις standard , τοτε σου στέλνουν mail και σου λένε με 1 ευρο εκπτωση αν θες Express (6 ευρο dld ) δεν είναι καμια τρελή διαφορα, αλλα οσο να ναι μετράει 20 δολάρια πότε το είχαν? 299 το βλέπω! τσάμπα στο δώσανε?... Τώρα κατάλαβα τι εννοείς! και μένα σήμερα μου πέρασαν 2 τέτοια για 2 φίλες μου αέρα τελωνείο με DHL express (παρασκευή παραγγελία ..σημέρα παραλαβή!!!) πολύ ωραίο το orient! Επεξ/σία 20 Μαΐου 2013 από moredread
sobi1984 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το χτυπησα και εγω, thanks να δω ποσο πολυ θα το χρησιμοποιησουμε λολ...σε ενα προχειρο unpacking εχει το τριπλο manual απο ενα κλασσικο gshock
lionheart75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 To χτύπησα και εγώ. Η τιμή είναι χώμα και ήταν αδύνατο να αντισταθώ. Βγαίνει με την σημερινή ισοτιμία και το επιπλέον ΦΠΑ στα ~76 ευρώ την στιγμή που εδώ κοστίζει στο φθηνότερο online κατάστημα 230 ευρώ! Μιλάμε για τρελή ευκαιρία αν μας τα στείλουν!
sobi1984 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 To χτύπησα και εγώ. Η τιμή είναι χώμα και ήταν αδύνατο να αντισταθώ. Βγαίνει με την σημερινή ισοτιμία και το επιπλέον ΦΠΑ στα ~76 ευρώ την στιγμή που εδώ κοστίζει στο φθηνότερο online κατάστημα 230 ευρώ! Μιλάμε για τρελή ευκαιρία αν μας τα στείλουν! εγω χρησιμοποιησα την εκπτωση μειον 20% και βγηκε 51 λιρες ακομα πιο χωμα.... τι να λεμε τωρα.. το αφεντικο τρελαθηκε εκει περα στο αμαζον... το θεμα τωρα ειναι το εξης... ποτε θα αποσταλει !!! χεχεχεχεχε 1
lionheart75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εγω χρησιμοποιησα την εκπτωση μειον 20% και βγηκε 51 λιρες ακομα πιο χωμα.... τι να λεμε τωρα.. το αφεντικο τρελαθηκε εκει περα στο αμαζον... το θεμα τωρα ειναι το εξης... ποτε θα αποσταλει !!! χεχεχεχεχε Πολύ ωραίος! Εγώ το είχα χρησιμοποιήσει το κουπόνι πρίν κανα 1,5 μήνα που είχα πάρει άλλα 2 ρολόγια οπότε... Και τα 76€ δεν μας χάλασαν, τι να λέμε, τσάμπα τελείως. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον @zizu10 που το ανακάλυψε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις