Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα gshock λειτουργουσε σιγουρα το ειχα δοκιμασει.

τωρα σε κανενα gshock δεν λειτουργει αυτος ο κωδικος. :/

για το GETAWAYS λεω. αυτος ειναι ο κωδικος που μου δινει και φανταζομαι δινει και στους υπολοιπους.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, το κουπονι ηταν ετσι (αντιγραφω απο το mail που μου ειχαν στειλει αφαιρωντας τα αλφαριθμητικα) :

Your 20% off code:
ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ

• Like 1
Δημοσ.

μαλιστα οκ. δεν μου ηρθε εμενα τετοιο μειλ. αρα περιμενω. μολις εκανα ομως σαμπ μου ηρθε ενα μειλ κατευθειαν με αυτον τον κωδικο!:/

Δημοσ.

Οχι, το κουπονι ηταν ετσι (αντιγραφω απο το mail που μου ειχαν στειλει αφαιρωντας τα αλφαριθμητικα) :

Your 20% off code:

ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ

Έτσι ακριβώς.

Μου ήρθε reply μόλις έκανα subscription και μου έγραφε "Welcome to amazon clothing"

Your 20% off code:

ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ-ΧΧΧΧΧΧ

62,50 η αρχική (για κάποιο λόγο έγινε 64,06 στι καλάθι :wacko:  , -12,81 η έκπτωση, 51,25 τελική τιμή

"Τζάμπα" βγήκε το ρολόι :P

Δημοσ.

62,50 η αρχική (για κάποιο λόγο έγινε 64,06 στι καλάθι :wacko:  , -12,81 η έκπτωση, 51,25 τελική τιμή

"Τζάμπα" βγήκε το ρολόι :P

62,50 η αρχική αλλά με ΦΠΑ αγγλικό 20%.

64,06 η τελική με ΦΠΑ ελληνικό αφού το Amazon.co.uk έχει ελληνικό ΑΦΜ

62,50/1,20*1,23=64,06

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δεν χρειάστηκε καν να βάλω τον κωδικό για το 20%.... το κάνει αυτόματα στο τέλος. ... το λέω γιατι την Παρασκευή παράγγειλα ρολόι για τη γυναίκα μου...

Δημοσ.

απο το πρωι δεν μου εχει ερθει κανενα μειλ με τον κωδικο εμενα.. :/

και ουτε φυσικα μου κανει αυτοματα την εκπτωση.

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω βρει ενα ρολοι seiko απο  http://watchhubs.com/en/mens/593-seiko-chronograph-nylon-strap-snda57p1-snda57.html
Εχω 2 ερωτησούλες :
1) το site ειναι οκ? εχει ψωνισει κάποιος?
2)Στον τρόπο αποστολης αν επιλεξω DHL και του αναφερω να βαλει χαμηλη αποδειξη (20€-25€) και περιγραφη σαν Gift θα εχω προβλημα με τελωνειο?
Ή για σιγουρια με απλο ταχυδρομιο ?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

1. Πρόσφατα αγόρασα από εκεί και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

2. Η παραγγελία μου έγινε με απλό ταχυδρομείο (φυσικά με tracking number) γιατί φοβήθηκα το τελωνείο αν διάλεγα DHL.

Μπορείς όμως να μιλήσεις μαζί τους στο live chat και να ρωτήσεις ότι θέλεις.

Δημοσ.

Στο amazon.co.uk παίζει το Casio G-Shock GA-100A-7AER στις 33,82 λίρες, δηλαδή περίπου 41 ευρώ. Τιμή σε Ελλάδα γύρω στα 120.

Το "χτύπησα" αλύπητα. :-)

Όσοι ψάχνεται κάτι σε G-Shock ρίξτε του μια ματιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...