Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι παραδοξως εψαξα το thread και κανα 2 εχουν παρει με DHL και βγηκαν σωοι .... θα φαω τρελο ακυρο αν με παρουν τηλεφωνο να παω να πληρωσω τα διπλα κερατιατικα :cry:  .

Δημοσ.

σε φορουμ που αφορα  ρολογια πολλα ατομα που τους εστειλαν το ιδιο μειλ ρωτουσαν τι να κανουν και τελικα προχωρησαν χωρις κανενα προβλημα, δεν ξερω τι κανουν αλλα το site ξερει πολυ καλα να αποφευγει το τελωνειο

Δημοσ.

αυτό που ζητάς είναι οξύμωρο, είναι δυνατόν κάποιος που πουλά μαϊμούδες να είναι και αξιόπιστος;

για ποιον λόγο ψάχνεις μαϊμού ρολόγια και όχι κανονικά;

Δημοσ.

Να ρωτησω , μολις παρηγγειλα το παρακάτω :

http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-power-reserve-automatic-fdh00002b0-mens-watch-3162.html

Thank you for your order. Your watch is ready to be shipped. However, may I suggest going for FedEx Shipping. I will offer you the upgrade to FedEx/UPS shipping at a good discount on the normal price

With FedEx your watch will reach you in only 3-4 days once shipped and you can also track the package all along the way. The package will reach you safe and in perfect condition. Also the package is insured for any loss or damage so that you are protected.

If you still wish to receive your watch by registered shipping, please reply to this email indicating so. We will then ship your watch by registered post.

και σας ρωταω , να τα δωσω τα extra 6 ευρο ? Η θα πληρωσω τα κερατα μου στο τελωνειο ,οποτε καλυτερα 20 μερες χωρις tracking αντι για 4 με τελωνειο και tracking O.o

P.S. : το θελω 1 Ιουνιου και δεν ειναι ακομα shipped :fear: . DHL Μoney is not an issue .... του τελωνειου ομως ειναι ....

Φιλε Μου μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλωστε η αποφαση ειναι δικη σου απλα σου λεω το εξης.... Μολις σημερα παρελαβα απο creationwatches ρολογακι με courier.... Dhl express.... το οποιο εφυγε απο σιγκαπουρη Παρασκευή... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ..... το μονο που εκανα ηταν να τους στειλω μαιλ λεγοντας τους να μου το υποκοστολογισουν και να βαλουν μεσα μια αποδειξη 20$..Το Ρολοι Εκανε Πραγματικα 220Ευρο..... Οπως Και Εγινε και Το Ρολοι Περασε Σε 10 λεπτα Αερας Απο Το Τελωνειο.... Αφορολογιτο...συμειωτεον το εχω ξανακανει το ιδιο παλιοτερα παλι χωρίς κανενα προβλημα.. Αυτη Ειναι Η Εμπειρια Μου Και Στην Μεταφερω...δικο σου το οποιο ρισκο δικιά σου και Η Αποφαση Βεβαια...

Υ.Γ. Ενημερωτικα προς ολους...... επειδή δεν κρατηθηκα να μαθω πως περνανε ετσι αερα τα δεματα απο το τελωνειο μεσω του συγκεκριμένου σιτε...σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου για να συνενοηθω ποτε θα παραλαβω...... Εκανα την δηθεν αφελη ερωτηση αν χρειαζεται να πληρωσω κατι στο τελωνειο;;; ..και Μαλλον εμαθα το λογο που δεν πληρωνουμε..... μια κοπελιά απο την dhl αεροδρόμιου μου ειπε οτι το δεμα μου ηταν ασφαλισμενο για 20$ με βαρος λιγοτερο απο 500 γραμμαρια ... απο οτι ειδε στο συστημα..... και δεματα τοσο μικρου ογκου, βαρους και αξιας δεν κρατουνται στο τελωνειο.....Ετσι μου ειπε οποτε η απορια λυθηκε....

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έλαβα το παρακάτω mail από www.watchhubs.com

Hi George,

Hope you enjoy the watch with us.

Some fellows Greek men sent mails to us (referring your message on a forum) and asked about how to confirm authenticity of the watch.

The best way is that you walk in a Casio Authorized Reseller Store in Greece (the bigger, the better), and request them to help you change battery (they may charge some fee).

Normally, as authorized resellers, if the watch is replica, we will not provide service for it.

Then if they provide the service for you, the result is positive that the watch is authentic.

It is our practice as authorized reseller in Hong Kong.

Feel free to contact us,

Sasha

Ελπίζω να μην απαγορεύεται η δημοσιοποίηση mail από τους κανόνες του φόρουμ.

Μήπως βρήκες κάποια άκρη σχετικά με τη φωτεινότητα στο κυκλάκι του Casio ;

Δημοσ.

Φιλε Μου μη σε παρω και στο λαιμο μου αλλωστε η αποφαση ειναι δικη σου απλα σου λεω το εξης.... Μολις σημερα παρελαβα απο creationwatches ρολογακι με courier.... Dhl express.... το οποιο εφυγε απο σιγκαπουρη Παρασκευή... ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΛΩΝΕΙΟ..... το μονο που εκανα ηταν να τους στειλω μαιλ λεγοντας τους να μου το υποκοστολογισουν και να βαλουν μεσα μια αποδειξη 20$..Το Ρολοι Εκανε Πραγματικα 220Ευρο..... Οπως Και Εγινε και Το Ρολοι Περασε Σε 10 λεπτα Αερας Απο Το Τελωνειο.... Αφορολογιτο...συμειωτεον το εχω ξανακανει το ιδιο παλιοτερα παλι χωρίς κανενα προβλημα.. Αυτη Ειναι Η Εμπειρια Μου Και Στην Μεταφερω...δικο σου το οποιο ρισκο δικιά σου και Η Αποφαση Βεβαια...

Υ.Γ. Ενημερωτικα προς ολους...... επειδή δεν κρατηθηκα να μαθω πως περνανε ετσι αερα τα δεματα απο το τελωνειο μεσω του συγκεκριμένου σιτε...σε τηλεφωνικη επικοινωνια μου για να συνενοηθω ποτε θα παραλαβω...... Εκανα την δηθεν αφελη ερωτηση αν χρειαζεται να πληρωσω κατι στο τελωνειο;;; ..και Μαλλον εμαθα το λογο που δεν πληρωνουμε..... μια κοπελιά απο την dhl αεροδρόμιου μου ειπε οτι το δεμα μου ηταν ασφαλισμενο για 20$ με βαρος λιγοτερο απο 500 γραμμαρια ... απο οτι ειδε στο συστημα..... και δεματα τοσο μικρου ογκου, βαρους και αξιας δεν κρατουνται στο τελωνειο.....Ετσι μου ειπε οποτε η απορια λυθηκε....

Αυτο εχει αναφερθει πολλες φορες, το ζητημα ειναι πως Αν πεσεις σε τελωνειακο που γνωριζει απο ρολογια και ανοιξει το κουτι θα στο κρατησει για φορους ασχετα με την τιμη που αναγραφεται.

Επισης αν σου παθει ζημια το ρολοι κατα την μεταφορα μπορει καλιστα η εταιρεια να σου ριξει το βαρος και να πει πως 20$ θα παρεις αφου ηθελες να το δηλωσουμαι και να το ασφαλισουμε για τοσα (και δικιο θα εχει βασικα, δικη σου αποφαση ειναι η υποτιμολογηση).

Δημοσ.

Φιλε μου σωστά τα λες.... αλλά καθε αποφαση εχει και το ρισκο της..... παντως εγω μεχρι σημερα εχω παρει τεσσερα ρολογια απο το συγκεκριμενο σιτε με αυτό το τρόπο και δοξα το θεο δεν ειχα καμιας φυσης προβλημα.....

Δημοσ.

Μήπως βρήκες κάποια άκρη σχετικά με τη φωτεινότητα στο κυκλάκι του Casio ;

Χθες πέρασα από elmisystems στο Χαιδάρι να ρωτήσω για τη φωτεινότητα και να δω αν το ρολόι είναι γνήσιο.

Τα νέα ήταν και καλά και κακά.

Τα καλά είναι πως το ρολόι είναι γνήσιο.

Τα κακά είναι πως η φωτεινότητα είναι η φυσιολογική.

Να επαναλάβω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα φωτεινότητας τη μέρα ή τα βράδυ κοντά σε λάμπα.

Πρόβλημα υπάρχει αν είσαι σε μισοσκόταδο και θες να ρυθμίσεις κάποιο από τα ξυπνητήρια και αυτό γιατί το illuminator

δε φωτίζει αυτό το κομμάτι του ρολογιού.

.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου σωστά τα λες.... αλλά καθε αποφαση εχει και το ρισκο της..... παντως εγω μεχρι σημερα εχω παρει τεσσερα ρολογια απο το συγκεκριμενο σιτε με αυτό το τρόπο και δοξα το θεο δεν ειχα καμιας φυσης προβλημα.....

Σε ευχαριστω αγαπητε, τους ειχα ήδη πει χτες οτι θα επιλεξω DHL και πως θελω να μου το δηλωσουν σαν μικροτερης αξιας και σαν δωρο και σημερα στις 8 ελαβα την εξης απαντηση : 

Dear George,

There might be duties and taxes. Please check with the customs office

of your country regarding customs taxes

Okay, we will declare your package as gift and low value.

Best Regards,

Nate

Δημοσ.

ναι βασικα αυτο απαντανε σε ολους ......οτι υπαρχει πιθανοτητα να υπαρξει θεμα με το τελωνειο.......μαλλον για να ειναι καλυμενοι......αλλα μεχρι σημερα δεν εχω βρει καποιον που να ακολουθησε αυτην την μεθοδο που σου περιεγραψα σε προηγουμενο μυνημα μου επειδη το εχω ψαξει σε πολλα φορουμ που να του προεκυψε προβλημα με το τελωνειο......σε αγορα απο creationwatches φυσικα.......

Δημοσ.

Το Swatch το έχω εδώ και κάποια χρόνια και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Είναι πανέμορφο (πολύ πιο ωραίο από κοντά) και για μένα δεν υπάρχει καν σύγκριση παρότι γενικά μ'αρέσουν πολύ τα Seiko. Θα σου έλεγα μόνο να κοιτάξεις και σε Ελλάδα καθώς θεωρώ πιθανό να το βρεις σε παραπλήσια τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...