Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως το παιρνουν σαν ιδιωτη γιατι το Gift απο εταιρεια δεν πιανει.

Εμενα δεν μου εχουν στειλει ποτε κατι σαν gift.......απλα μου βαζουν μεσα μια αποδειξη 20 δολαρια.......ανεξαρτητα απο το υψος της πραγματικη αξια του ρολογιου.............

παντως εμενα η υποψια μου ειναι οτι κατι γινετε με τους κωδικους που δηλωνουν στην μεταφορικη........ισως να μην το δηλωνουν σαν ρολοι αλλα κατι συναφες το οποιο περναει το τελωνειο ατελως.......αυτη ειναι η πιο πιθανη εξηγηση για μενα.

Δημοσ.

Εμενα δεν μου εχουν στειλει ποτε κατι σαν gift.......απλα μου βαζουν μεσα μια αποδειξη 20 δολαρια.......ανεξαρτητα απο το υψος της πραγματικη αξια του ρολογιου.............

παντως εμενα η υποψια μου ειναι οτι κατι γινετε με τους κωδικους που δηλωνουν στην μεταφορικη........ισως να μην το δηλωνουν σαν ρολοι αλλα κατι συναφες το οποιο περναει το τελωνειο ατελως.......αυτη ειναι η πιο πιθανη εξηγηση για μενα.

Το τελωνειο κοιταει αποστολες βαση Α) Τιμης, Β) Βαρους, Γ) Υλικου και βαση Δ) Αποστολεα (ιδιωτης η εταιρεια)

Αν δηλωσει καποιος 20$ και ο αλλος δεν γνωριζει απο ρολογια θα περασει.

Αν δηλωσει 20$ ζυγιζει 5 κιλα και ανω και ειναι απο πλαστικο μαλλον θα περασει.

Αν δηλωσει 20$ ζυγιζει πανω απο 5 κιλα και ειναι απο μεταλο δεν θα περασει.

Με λιγα λογια τα τελωνεια μας ειναι FUBAR :)

Δημοσ.

Το τελωνειο κοιταει αποστολες βαση Α) Τιμης, Β) Βαρους, Γ) Υλικου και βαση Δ) Αποστολεα (ιδιωτης η εταιρεια)

Αν δηλωσει καποιος 20$ και ο αλλος δεν γνωριζει απο ρολογια θα περασει.

Αν δηλωσει 20$ ζυγιζει 5 κιλα και ανω και ειναι απο πλαστικο μαλλον θα περασει.

Αν δηλωσει 20$ ζυγιζει πανω απο 5 κιλα και ειναι απο μεταλο δεν θα περασει.

Με λιγα λογια τα τελωνεια μας ειναι FUBAR :)

:devil:  :devil: ......xαχαχα.....σωστος.

Δημοσ.

Με γεια και καλοφόρετο! Βλέπω έχει και το μπλε αδερφάκι του που μου αρέσει περισσότερο σε πολύ καλή τιμή. Τόσο καλή που μπαίνω σε υποψίες για την γνησιότητα. Αν και στις φωτογραφίες βλέπω και σφραγισμένο χαρτί εγγύησης κλπ.

Δημοσ.

Με γεια και καλοφόρετο! Βλέπω έχει και το μπλε αδερφάκι του που μου αρέσει περισσότερο σε πολύ καλή τιμή. Τόσο καλή που μπαίνω σε υποψίες για την γνησιότητα. Αν και στις φωτογραφίες βλέπω και σφραγισμένο χαρτί εγγύησης κλπ.

Και εγώ είχα αμφιβολίες αλλά το παρήγγειλα λόγω της χαμηλής του τιμής.

Είναι βαρύ, στιβαρό, από κάτω είναι κτυπημένα όλα τα στοιχεία, έχει ένα μικρό ιριδίζον αυτοκόλλητο που με λέιζερ έχουν χαράξει τη λέξη casio, έχει και εγγύηση οπότε μάλλον είναι γνήσιο.

Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι το μικρό κυκλάκι που έχει ψηφιακή ώρα/ημερομηνία είναι μαύρο με λευκούς αριθμούς και δεν φαίνεται καλά σε χαμηλό φωτισμό.

Ελπίζω να θέλει μπαταρία και να μην είναι κατασκευαστικά έτσι.

πολυ ομορφο κ επιτελους illuminator! ποσο σου βγηκε?120 ευρω περιπου?

Κόστος 122,64€.

Παραγγελία Σάββατο 20/4

Έφυγε Δευτέρα 22/4

Έφτασε Ελλάδα 30/4

Λόγω Πρωτομαγιάς/Πάσχα έφυγε από το ΚΔ Αεροδρομίου 8/5

10/5 το πήρα στα χέρια μου

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το ρολογάκι μου.

img3777zi.jpg

img3771dl.jpg

Το πήρα από εδώ

http://watchhubs.com/en/edifice/616-casio-edifice-advanced-marine-series-ema-100d-1a1v-ema-100d-1a1.html

και έκανε 20 μέρες να έρθει με απλό ταχυδρομείο.

Αν και μαρεσουν τα Casio αυτο το μοντελο με χαλαει που ειναι καπως ψευτικο εμφανησιακα (το εσωτερικο με τους δεικτες εννοω).

Δημοσ.

To οποίο μάλιστα με την έκπτωση βγαίνει κάτι λιγότερο από 60€ τελική. Σχεδόν τρεις φορές κάτω.

Είναι βαρύ, στιβαρό, από κάτω είναι κτυπημένα όλα τα στοιχεία, έχει ένα μικρό ιριδίζον αυτοκόλλητο που με λέιζερ έχουν χαράξει τη λέξη casio, έχει και εγγύηση οπότε μάλλον είναι γνήσιο.

Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι ότι το μικρό κυκλάκι που έχει ψηφιακή ώρα/ημερομηνία είναι μαύρο με λευκούς αριθμούς και δεν φαίνεται καλά σε χαμηλό φωτισμό.

Κόστος 122,64€.

Παραγγελία Σάββατο 20/4

Έφυγε Δευτέρα 22/4

Έφτασε Ελλάδα 30/4

Ευχαριστώ για το info!

Δημοσ.

Κόστος 122,64€.

Παραγγελία Σάββατο 20/4

Έφυγε Δευτέρα 22/4

Έφτασε Ελλάδα 30/4

Παρεπιπτόντως μόλις το πήρα και εγώ. Αυτό που λες για το κυκλάκι όντως έτσι είναι. Όταν λες " να θέλει μπαταρία" τι εννοείς;

Δημοσ.

αν κ δε το περιμενα,επεσα σ αυτο και το λατρεψα!πολυ χαμηλη τιμη που με κανει να αναρωτιεμαι..λεει εκπτωση κτλ,αλλα τοσο χαμηλα?μιση τιμη απ ελλαδα κ αμαζον!

http://watchhubs.com/en/edifice/402-casio-edifice-mens-chronograph-efr-512l-1av-efr-512l-1.html

Δημοσ.

ρε παιδιά, αυτή την έκπτωση με την χρήση κουπονιού που έχουν αναφέρει πολλοί σε προηγούμενα post, πώς το επιλέγεις/παίρνεις??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...