Προς το περιεχόμενο

Wind και Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον προσφατα ειχα αγορασει απο τη wind ενα κινητο το οποιο να μην πολυλογω στο τελος δεν ηταν επισκευασιμο και επειδη καλυπτοταν απο την εγγυηση η wind μου εδωσε πιστωση 71Ευρω για αγορα καποιου προιοντος απο καταστημα της. Η απορια που εχω ειναι μηπως ξερει κανεις αν μπορω να χρησιμοποιησω τα χρηματα αυτα για καποια αγορα μου απο τα Public μιας και υπαρχει συνεργασια των 2 εταιριων και αν μπορω να τα χρησιμοποιησω για να αγορασω καποιο κινητο απο το public γιατι ειχα διαβασει πως μπορεις να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση σου απο τη wind προκειμενου να αγορασει καποιο προιον απο τα public και αναρωτιεμαι μηπως μπορει να γινει το ιδιο και σε αυτη την περιπτωση. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Οχι δεν εχω ρωτησει...ελεγα αν ηξερε κανεις να μου απαντησει και να παω τη δευτερα να παρω κινητο διαφορετικα θα παρω τηλεφωνο τη δευτερα...

Δημοσ.

ειμαι 99% σιγουρος οτι επιδοτησεις της wind μπορεις να τις "εξαργυρωσεις" για συσκευη και σε καποιο public επομενως ειναι πολυ πιθανο να ισχυει και κατι αναλογο στην περιπτωση σου. καλυτερα να παρεις ενα τηλ στα Public να ρωτησεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...