pararos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 χαιρετω την παρεα σας.αγορασα μια καινουρια καρτα γραφικων για το pc μου συγκεκριμενα την asus eah 5450 series την εγκατεστησα και απο τοτε οταν αναβω τον υπολογιστη δε bootαρει μπορω να μπω στα windows μονο αν πατησω F1.εχω τα windows 7 και Intel core2 duo cpu e7300 2.66ghz.να πω επισης οτι δεν αντιμετοπιζω καποιο αλλο προβλημα με την καρτα.
pararos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 εχει ξεκολλησει το χαρτακι κ δε ξερω ακριβως,ειναι 400w ομως!εχω μητρικη asus p5n-mx και καρτα γραφικων http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513464 .μηπως δε ταιριαζουν?δεν σκαμπαζω πολλα.τωρα εχει αρχισει κ μου βγαζει bluescreen...
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Διάβασε το manual κ κανε ένα reset cmos για αρχή.
pararos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 το manual της καρτας γραφικων?το μονο που δειχνει ειναι πως βαζω την καρτα στον υπολογιστη...με βοηθας λιγο περισσοτερο?βημα βημα εννοω...
dimuscrossfire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 θέμα τροφοδοτικού δεν είναι διότι η κάρτα παίρνει ρεύμα από την μητρική.τα windows 7 φταίνε αλλά και πάλι αφού έκανες format και πέρασαν κανονικά θα έπρεπε να ανοίγει γιατί τα win 7 κάνουν έλεγχο απόδοσης της κάρτας γραφικών κατά την διάρκεια του format που σημαίνει ότι αν είχε πρόβλημα η κάρτα γραφικών δεν θα έκανε την εγκατάσταση.κάνε ένα clear mos από το jumperaki που έχει στην μητρική.βασικά ξέρεις να κάνεις?
pararos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 οχι.γνωριζω απλα κ βασικα βηματα.τοσο προχωρημενα οχι... η καρτα γραφικων μου ταιριαζει με την μητρικη?
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Διάβασε το manual κ κανε ένα reset cmos για αρχή. To manual της μητρικής για το πως γίνεται το clear cmos το manual της καρτας γραφικων?το μονο που δειχνει ειναι πως βαζω την καρτα στον υπολογιστη...με βοηθας λιγο περισσοτερο?βημα βημα εννοω... οχι.γνωριζω απλα κ βασικα βηματα.τοσο προχωρημενα οχι... η καρτα γραφικων μου ταιριαζει με την μητρικη? Αν δεν ταίριαζε δεν θα έμπαινε καν.
dimuscrossfire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 ναι ρε συ.μην ανησυχείς για αυτό.λοιπόν.κάπου πάνω στην μητρική σου έχει ένα τρίπινο το οποίο γράφει cmos και τα δυο πρώτα πιν έχουν βραχυκυκλωθεί μεταξύ τους με ένα μπλε πραγματάκι το οποίο είναι το jumperaki που λέμε.αν δεν γράφει τσέκαρε το manual της μητρικής να δεις που είναι.αν το βρεις με κλειστό τον υπολογιστή και κλείνοντας το τροφοδοτικό από το κουμπί του βγάλε το jumperaki και βάλτο στην θέση 2-3.όπως το κοιτάς θα είναι στην θέση 1-2.περίμενε 10 δεύτερα.ξανά βάλε στην θέση 1-2 και άνοιξε το τροφοδοτικό και το pc http://www.youtube.com/watch?v=up9dSobkgf8 τσέκαρε κι εδώ
pararos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 και τι κανει αυτο?για να μαθαινω κιολας... το εκανα αλλα τπτ.τα ιδια μου κανει παλι...
dimuscrossfire Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 πες μου κάτι σε παρακαλώ.τι σου γράφει και πατάς f1 για να συνεχίσει?μήπως checksum error?αν όχι τι γράφει?
pararos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 warning. system boot fail. your system last boot fail or post interrupted. please enter setup to load default and reboot again. το οποιο κ εκανα αλλα τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα