Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 http://www.phonearena.com/news/Heres-one-more-way-to-crack-the-glass-back-on-the-Google-Nexus-4_id37141 Μπας και αποθαρρυνω κανεναν για να μεινει κανενα για καναν γνωστο
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Χαχα, εγώ έτσι κι αλλιώς ΑΝ το τσιμπήσω, η δουλειά θα γίνει από Αγγλία με γνωστό που θα το φέρει. Όπως έχω πει κι αλλού, δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πάνω από 300€, και πολλά είναι. Απλά φαίνεται να τα αξίζει.
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Να προσεχεις μονο πως θα το ακουμπας στις επιφανειες
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Σοβαρά τώρα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την πολιτική της LG στις περιπτώσεις που θα σπάει το Gorilla Glass 2.
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Σωπα ρε.Και ειναι τοσο ευπαθης.Πολυ fail...
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Γι' αυτό οι περισσότεροι έχουν ήδη παραλάβει bumpers. Βέβαια βλέπω να κάθονται να τα κοιτάνε όπως πάει το πράγμα :Ρ Πάντως είναι καλή φάση που 'χει και πίσω, με την προϋπόθεση ότι δε θα το σπάσεις.
LuNaTiC Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δε ξέρω...δε το πιστεύω ότι σπάνε με το παραμικρό...
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Αν πέσουν με τις γωνίες λογικό δεν είναι να σπάνε; Με το πλάι εννοώ.
LuNaTiC Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τώρα αξιώθηκαν και μου τα έστειλαν... από 15 Δεκέμβρη... σχεδόν τα ξέχασα... Δεν άνοιξα ακόμα...το μεσημέρι που θα πάω σπίτι
overpower Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τελωνειο πληρωνης μονο αν αγορασεις. Αν το παρουν οι συγγενεις σου και στο στελνουν δεν πληρωνεις τελωνειο.
Millennium Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τώρα αξιώθηκαν και μου τα έστειλαν... από 15 Δεκέμβρη... σχεδόν τα ξέχασα... Δεν άνοιξα ακόμα...το μεσημέρι που θα πάω σπίτι Γελαω γιατι αν το δει ο Φανης θα σκυλοβριζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα