Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει 2 TP-LINK TL-WA7510N και ενώ έχω ρυθμίσει το ένα ως access point και το άλλο ως client, με τον client όσο scan και να κάνω δεν βρίσκω το access point - έχοντας τα στον ίδιο χώρο.

Έχω βάλει την ίδια χώρα, έχω δοκιμάσει και με το MAC του AP, αλλά δεν βγάζει τίποτα. Έχει κανείς υπόψη πως ρυθμίζεται το συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Φίλε μου τα Tp-link είναι γενικά πολύ απλά στην λειτουργία τους και με πολύ κατατοπιστικές οδηγίες. Όπως λένε και οι Αμερικάνοι: when everything fails, read the manual. Πήγαινε και στο distance settings και βάλτο στο indoor.

Δημοσ.

Το έχω βάλει φίλε indoor και πάλι δεν δείχνει τίποτα οταν ψάχνω για το AP. Το θέμα είναι ότι είναι 5GHz και δεν έχω τρίτη συσκευή να το τεστάρω, ώστε να καταλάβω αν φταίει το AP ή το Client mode.

Δημοσ.

διαφορετικο καναλι στο πρωτο Tp link?εσυ τι θες να κανεις στην ουσια για να ειμαι σιγουρος.το πρωτο εκμπεμπει σαν access point και το δευτερο το βαζεις καπου αλλου και θες να παιρνει ασυρματα απο το πρωτο και να δινει με καλωδιο ethernet???επισης μην ειναικανα Hidden ssid.το πρωτο access point Με Pc το βρισκεις και απλα δεν το βρισκεις με το δευτερο Tp link?

Δημοσ.

Είναι 5GHz και δεν μπορώ να το ψάξω με το PC. Link 2 LAN θέλω να κάνω, οπότε βάζω το ένα Access Point και το άλλο Client. Δοκίμασα και το ανάποδο, δοκίμασα διάφορα κανάλια, χώρες (έχει επιλογή σε ποια χώρα είσαι) και έχω βάλει το broadcast SSID. Ακόμα δοκίμασα να τα βάλω να κάνουν pair χωρίς SSID αλλά με τη MAC του Access Point. Τίποτα ... δεν βρίσκει το ένα το άλλο.

Δημοσ.

κανας φιλος με καμιακαρτα 5ghz να δεις τι βλεπεις και τι οχι δεν υπαρχει?αλλιως θα σου λεγα μιλα με tp link μηπως εχουν κατι παραπανω να σου προτεινουν γιατι εχω ακουσει οτι γενικα ειναι αρκετα εξυπηρετικοι μπας και σου βρουν μια λυση.αλλα αν εχει προβλημα το ενα απο τα 2 αντε να ξερεις ποιο ειναι...

και δεν ξερω αν παιζει κοντα σου κανα δικτυο στα 5 ghz Να εκανες search και με τα 2 να δεις αν πιανεις τιποτα μηπως βρεις αν πχ εχει καποιο απο τα 2 προβλημα.

Δημοσ.

επειδη στο καταστημα δεν το κοβω να βγαλεις πολυ ακρη θα σου λεγα να μιλησεις και με την tp link .ενας φιλος μιλησε και εβγαλε πολυ καλυτερα ακρη απο εκει παρα απο το U που το ειχε παρει.ισως να σου προτεινουν κατι κτλ.στο καταστημα μονο αν εχουν καμια καρτα 5 ghz να κανεις δοκιμη η να σου δωσουν ενα αλλο για να κανεις δοκιμη εκει μονο.αλλιως θα πρεπει να το τσεκαρουν αυτοι η να παει αντιπροσωπεια κτλ κτλ και αστα να πανε μετα.

Δημοσ.

Εννοείς με μαιλ να επικοινωνήσω με την tp link;

πρεπει να υπαρχει και Live chat με βαση αυτα που μου ειπε ενα παιδι οτι μιλησε μαζι τους για ενα tp link.δεν νομιζω οτι μιλησε με email μαζι τους μονο αλλα πρεπει να μιλησε με Live chat.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα και 3ο TP-Link και διαπίστωσα πως το ένα από τα δύο που είχα δεν λειτουργεί ενώ το άλλο είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Τελικά βρήκα και 3ο TP-Link και διαπίστωσα πως το ένα από τα δύο που είχα δεν λειτουργεί ενώ το άλλο είναι ΟΚ.

;)Μια χαρα.αυτο ηταν το βασικο να βρεις η ενα Pc Με τετοια καρτα η αλλο tp link για να δεις ποιο απο τα 2 δεν παιζει(δεν εκπεμπει).τραβηξε του κανα 2 hard reset μπας και στρωσει.firmware μου ειπες οτι εχεις ηδη το τελευταιο πανω αν θυμαμαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...