Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε παλι. Η apple εχει παγια τακτικη στις τιμες της. Δεν ειναι νεο το γεγονος. Οποιος επιθυμει ακολουθει. Οι υπολοιποι δεν ειναι αναγκη να σπατε μπαλες σε καθε παρουσιαση νεου προιοντος με την "wow απιαστη τιμη" λες και ανακαλυψατε την Αμερικη ή λες και περιμενατε να βγει σε κινεζοτιμη.

Ελάχιστα με ενδιαφέρει η πολιτική της apple και η άγνοια της πολιτικής αυτής δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να σχολιάσω. Μιλάω αποκλειστικά για μένα, ειναι η πρώτη -και η τελευταία καθώς φαίνεται- φορά που γράφω σχόλιο μιας σειράς σε apple-σχετικό θέμα. Απορώ λοιπόν πως μπορεί να έχω "σπάσει μπάλες" με ένα και μοναδικό σχόλιο; Παραδεχτείτε πως έχετε τεράστιο πρόβλημα fanboyσμού ώστε να μην δέχεστε το παραμικρό ενοχλητικό στην έλιτ παρέα σας, νομίζοντας πως δικαιούστε moderation δίχως αύριο, σ'ολες τις ειδήσεις που περιέχουν "apple" στον τίτλο. Not και πάλι not!

Ειναι απλο. Αν δεν ειχαμε να πληρωσουμε δεν θα αποκτουσαμε. Δεν θεωρω οτι αυτος που αγοραζει κατι διακατεχεται απτο ιδιο κομπλεξ με αυτον που δεν μπορει να το αγορασει και σκουζει νυχθημερον στα φορουμ για τις τιμες της apple σαν την Ελενη τη Λουκα.

"σκούζει νυχθημερόν" , δεν αφορά εμένα το λύσαμε πιο πάνω. Και οι απαντήσεις περί κόμπλεξ συμπληρώνουν αυτό που είπα πριν, μη τα ξαναγράφω.

Kαι παμε ξανα. Αν για καθε νεο μοντελο της VW βγαιναν τοσα haters να μας υπενθυμισουν οτι σε KIA αγοραζεις 20% φθηνοτερα θα ειχαμε απηυδησει στα αντιστοιχα φορουμ.

Δικαίωμά σας να απηυδήσετε με όποιους θέλετε. Δικαίωμά μου είναι όταν γράφω σχόλιο μιας γραμμής μια φορά στα 1000τόσα post μου, να μου συμπεριφέρονται αντίστοιχα με την συμμετοχή μου κι όχι ως αποδιοπομπαίο τράγο, συλλογικά για τα σχόλια άλλων χρηστών στα τελευταία 10 έτη. Τα απωθημένα που έχετε με όποιους τα έχετε, μπορείτε να τα εκφράσετε απ'ευθείας σ'αυτούς.

Και ξαναλεω, το εντυπωσιακοτερο ολων ειναι πως στη διαθεση σας υπαρχουν 10δες επιλογων κι εσεις κολησατε/στακαρατε στο να ασχολειστε με ενα προιον που αποτι δειχνετε δεν σας ενδιαφερειουτε στο ελαχιστο. Η μηπως οχι?

Και ξαναλεω κι εγώ το θέμα έχει τίτλο "Οι τιμες apple ipad..." και μιλήσαμε για τις τιμές Apple ipad. Ουτε ipad-vs-κινεζοpad θέμα είναι, ούτε apple-vs-haters. Αν έχετε συμφωνήσει στα προιόντα apple να γίνεται ανακοίνωση χωρίς σχόλιο από κάτω, δεν το γνώριζα.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποτε δεν κατανοησα την λογικη των applefans.Απορω

Ισως και να μην υπαρχει λογικη,δεν ξερω τι να πω

Α,και εννοειται πως η τιμη του mini τουλαχιστον ειναι παραλογη

Δημοσ.

Για το ταρκετ γκρουπ,που απευθύνονται,οι τιμές κατ'εμεν,είναι στα φυσιολογικά επίπεδα!

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,φυσικά!

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή του Mini είναι όντως παράλογη. Δεν είναι δυνατόν να πωλείται τόσο λίγο ακριβότερα από τα υπόλοιπα 7αρια ενώ είναι 5 φορές καλύτερο.

Υ.Γ. Α, και για να μην το ξεχάσω, θυμίστε μου να ανοίξω ένα topic για την τιμή που πωλούνται τα υπόλοιπα 7αρια πλην του Nexus για να δω πόσοι "αντικειμενικοί" θα σχολιάσουν αρνητικά την τιμή τους. Ξέρετε, κάτι Samsung κλπ που κυκλοφορούν.

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμή του Mini είναι όντως παράλογη. Δεν είναι δυνατόν να πωλείται τόσο λίγο ακριβότερα από τα υπόλοιπα 7αρια ενώ είναι 5 φορές καλύτερο.

Τι πέντε, νομίζω το mini είναι 16 φορές καλύτερο από τα υπόλοιπα γιατί μια μέρα μου έφτιαξε καφέ Ελληνικό και μου έφερε τις παντόφλες. Τώρα το ψήνω για να μάθει την εσπρεσσιέρα και να βάζει πλυντήριο. Αξίζει τα λεφτά του! B)

(*Εντάξει λάθος μου, δεν είχα καταλάβει οτι κάνουμε τόσο βαθιά τεχνολογική συζήτηση. Πλάκα κάνω γιατί δεν με απασχολεί ούτε το mini ούτε τα υπόλοιπα.)

• Like 1
Δημοσ.

dali13gr πιστευω οτι νομιζεις πως το μινι ειναι στα ιδια specs με το ipad ετσι;Για ψαξε για κανα review σε youtube ή καπου αλλου.Ναι,στην αρχη φαινοταν προτωπορια απτην apple το mini αλλα η τιμη... :blink:

Δημοσ.

Εντάξει λάθος μου' date=' δεν είχα καταλάβει οτι κάνουμε τόσο βαθιά τεχνολογική συζήτηση. Νομίζω το mini είναι 16 φορές καλύτερο από τα υπόλοιπα γιατί μια μέρα μου έφτιαξε καφέ Ελληνικό και μου έφερε τις παντόφλες. Τώρα το ψήνω για να μάθει την εσπρεσσιέρα και να βάζει πλυντήριο. Αξίζει τα λεφτά του![/quote']

Είδες πόσο καλό είναι τελικά;

dali13gr πιστευω οτι νομιζεις πως το μινι ειναι στα ιδια specs με το ipad ετσι;Για ψαξε για κανα review σε youtube ή καπου αλλου.Ναι' date='στην αρχη φαινοταν προτωπορια απτην apple το mini αλλα η τιμη... :blink:[/quote']

Φίλε μου μια χαρά τα γνωρίζω τα specs :-) Αυτό που γνωρίζω επίσης, είναι ότι δεν κάνουν -μόνο- τα specs το μηχάνημα. Όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε. Όποιος δεν θέλει, ας περιμένει το εσπρέσο του. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Είδες πόσο καλό είναι τελικά;

Φίλε μου μια χαρά τα γνωρίζω τα specs :-) Αυτό που γνωρίζω επίσης, είναι ότι δεν κάνουν -μόνο- τα specs το μηχάνημα. Όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε. Όποιος δεν θέλει, ας περιμένει το εσπρέσο του. :-)

τελικα δικιο εχεις,αμα ειναι θα αγορασω κανενα κινεζικο με κανα 80αρι,εφοσον ειναι το ιδιο με το mini,απλα η μαρκα αλλαζει και το UI

Δημοσ.

Ναι, ναι αυτό να κάνεις, δεν θα δεις καμιά διάφορα με το mini. Άσε που θα έχει και Android και είναι πασίγνωστο πόσο καλό και πλήρες σε εφαρμογές είναι το Android στα tablet.

• Like 1
Δημοσ.

Ελάχιστα με ενδιαφέρει η πολιτική της apple και η άγνοια της πολιτικής αυτής δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να σχολιάσω. Μιλάω αποκλειστικά για μένα' date=' ειναι η πρώτη -και η τελευταία καθώς φαίνεται- φορά που γράφω σχόλιο μιας σειράς σε apple-σχετικό θέμα. Απορώ λοιπόν πως μπορεί να έχω "σπάσει μπάλες" με ένα και μοναδικό σχόλιο; Παραδεχτείτε πως έχετε τεράστιο πρόβλημα fanboyσμού ώστε να μην δέχεστε το παραμικρό ενοχλητικό στην έλιτ παρέα σας, νομίζοντας πως δικαιούστε moderation δίχως αύριο, σ'ολες τις ειδήσεις που περιέχουν "apple" στον τίτλο. Not και πάλι not!

"σκούζει νυχθημερόν" , δεν αφορά εμένα το λύσαμε πιο πάνω. Και οι απαντήσεις περί κόμπλεξ συμπληρώνουν αυτό που είπα πριν, μη τα ξαναγράφω.

Δικαίωμά σας να απηυδήσετε με όποιους θέλετε. Δικαίωμά μου είναι όταν γράφω σχόλιο μιας γραμμής μια φορά στα 1000τόσα post μου, να μου συμπεριφέρονται αντίστοιχα με την συμμετοχή μου κι όχι ως αποδιοπομπαίο τράγο, συλλογικά για τα σχόλια άλλων χρηστών στα τελευταία 10 έτη. Τα απωθημένα που έχετε με όποιους τα έχετε, μπορείτε να τα εκφράσετε απ'ευθείας σ'αυτούς.

Και ξαναλεω κι εγώ το θέμα έχει τίτλο "Οι τιμες apple ipad..." και μιλήσαμε για τις τιμές Apple ipad. Ουτε ipad-vs-κινεζοpad θέμα είναι, ούτε apple-vs-haters. Αν έχετε συμφωνήσει στα προιόντα apple να γίνεται ανακοίνωση χωρίς σχόλιο από κάτω, δεν το γνώριζα.[/quote']

Σπας μπαλες αδερφε και καρυδια ταυτοχρονα. Γιατι τοσο μισος για την apple ? και εγω δε μπορω να παρω porsche αλλα δεν μπαινω σε σχετικο τοπικ να κραξω. Ηρεμησε δεν χρειαζεται να μισεις τοσο πολυ 1 εταιρεια ειναι τίποτα παραπανω

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπας μπαλες αδερφε και καρυδια ταυτοχρονα. Γιατι τοσο μισος για την apple ? και εγω δε μπορω να παρω porsche αλλα δεν μπαινω σε σχετικο τοπικ να κραξω. Ηρεμησε δεν χρειαζεται να μισεις τοσο πολυ 1 εταιρεια ειναι τίποτα παραπανω

...Ειπε ενα απο τα μεγαλυτερα fanboy της apple εδω μεσα. :P

Ηρεμησε δεν χρειαζεται να φανατιζεσαι τοσο πολυ.Μια εταιρεια ειναι και τιποτα παραπανω. :shifty:

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 2
Δημοσ.

2-1 και το τρολάκι τσίου, τρολάκι τσίου, τρολάκι τσίου, τρολάκι τσίου.

Οι ισχυρισμοί σου είναι ανεύ σοβαρότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Το άρθρο αναφέρεται στην τιμή δύο προϊόντων. Επομένως δεν πιστεύω ότι είναι τόσο παραλογο να γίνονται σχόλια για την τιμή τους. Επίσης, από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά ότι όποιος δε γουστάρει iPad και iPhone δεν τα γουστάρει επειδή δεν μπορεί να τα αγοράσει; Αν δηλαδή πάω να πάρω ένα Nexus 4 αντί για iPhone 5 επειδή θεωρώ ότι το iPhone δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα περισσότερο, σημαίνει πως βγάζω κόμπλεξ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...