Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τιμής ενός προϊόντος είναι υποκειμενικό θέμα στα πόσα χρήματα μπορεί να δώσει ο καθέναςγια να το αποκτήσει και αν το έχει ανάγκη οπότε ας το ζητάει όσο θέλει η apple εμείς τι κάνουμε

εγώ δεν αγοράζω ipod ipad air και retina macbook επειδή για μένα είναι ελλειπή σε κάποια πράγματα το καθένα ξεχωριστά και έτσι είμαι μόνο μεταξύ iphone macbook pro και mac mini

Η τιμη καθοριζεται κι απο την αγορα ομως.

http://www.google.com/nexus/7/specs/ (32 GB 300€ - 350€ στο Greece ή 283 € στο amazon :) )

ειναι μιση τιμη. Ακομα και αν διαφωνησουμε για το τι ειναι καλυτερο η σχεση Αποδοση/Τιμη ειναι ξεκαθαρη ενω δυσκολα θα βρεις κατι που κανει παραπανω το iPad Mini απο το nexus 7.

Στο nexus 10 θα γινει το μεγαλο πανηγυρι με συγκρισεις Αλλα δεν εχει εδω ακομα τιμη. με απλη αναλογιστικη θα κανει γυρω στα 550€ τα 16GB. Κοινως περιπου Ιδια τιμη αρα παρτυ :P

http://www.google.com/nexus/10/specs/

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να δω τελικά πόσα κομμάτια θα πουλήσει στην Ελλάδα. Την κρίση που υπάρχει εδώ την έχουν ακουστά; :huh:

Πολλοί απ' αυτούς που ενδιαφέρονται, θα τ' αγοράσουν απ' έξω.

Δημοσ.

Λυπάμαι 2 άτομα που ξέρω από την δουλειά που έδωσαν το ipad3 κοψοχρονια για να πάρουμε το 4. Σίγουρα είναι πολλοί. Κρίμα γιατί μας έχουν βρει κορόιδα και νας αρμεγουν. Την τετάρτη κυκλοφορούν το mail από την isquare λέει περιορισμένη διαθεσιμότητα γιατο 4 και ελάχιστα κομμάτια για το μίνι

Δημοσ.

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω,βρίσκουν και τα κάνουν.

Καλα σας κανουν,εγώ το φχαριστιεμαι πολυ...

Πιο ακριβα γίνεται να τα βάλουν;

• Like 2
Δημοσ.

Οι τιμές σε τέτοιου είδους προϊόντα, που υπάρχει πραγματικά τεράστιος ανταγωνισμός, καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το αγοραστικό κοινό. Προφανώς για να έχουν τόσο, ξεπουλάει και με αυτές τις τιμές.

Μια πιο γενική απορία, γιατί τα 10άρια tablets των περισσότερων εταιριών είναι πολλές φορές υπερδιπλάσια σε τιμή πώλησης από τα 7άρια; (πχ το google nexus που αναφέρθηκε παραπάνω). Από τα διάφορα "κινέζικα" ταμπλετς που κυκλοφορούν, είναι φανερό πως η διαφορά κόστους για τις 3 ίντσες διαφορά στην οθόνη είναι κανα 50άρι ευρώ.

• Like 4
Δημοσ.

Αν δεν αγοράσει κανείς τότε θα ρίξουν τις τιμές όσο υπάρχει κίνηση θα υπάρχουν και οι τιμές αυτές.Το περίεργο ειναι πως πάντα στη Ελλάδα το κάθε τι είναι ποιο ΑΚΡΙΒΟ.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πιο φθηνό το iPad Mini, ωστόσο ενδιαφέρομαι έντονα για την αγορά του. Εκτός από το ότι είναι Apple με την έννοια ότι θα έχει πιο αγαστή συνεργασία με το Mac μου (από αυτή την οπτική το λέω) είναι ότι δεν έχω δει κανένα άλλο tablet (ίσως να μου έχει ξεφύγει) που να είναι τόσο ελαφρύ και μικρό σε διαστάσεις σε τέτοιο μέγεθος οθόνης. Κάνουμε σύγκριση μεταξύ του Nexus 7 που είναι πιο φθηνό και συνήθως λέμε ότι είναι "καλύτερο". Ωστόσο είναι πιο βαρύ και πιο παχύ από το iPad mini και αν και έχει καλύτερη οθόνη είναι αισθητά μικρότερη. Για μένα έχει σημασία και θα μπορούσα να θυσιάσω τα υπόλοιπα. Επίσης μία εφαρμογή σαν το garageband που με έχει ελκύσει πχ δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει στο android σε τέτοια ποιότητα. Δεν είναι μόνο τα ξερά specs του επεξεργαστή κλπ που έχουν σημασία. Τώρα αν δε προχωρήσω στην αγορά του λόγω κόστους το nexus 7 γίνεται το αμέσως επόμενο υποψήφιο κατά τα άλλα.

Δημοσ.

Ντακξ τι να πω ε ρε jumbo που σας χρειαζεται. Με τετοια τιμη το mini κι ομως καποιοι θα το αγορασουν αλλα ξεχασα ειναι creative.

Δημοσ.

Που ησουν σιγουρα...

Φώτη, με ξέρεις κι από χθες ή είδες να συμμετέχω σε θέματα apple-vs-others? Υπάρχει εύκολη λύση πάντως, δώσε μου εσύ την πεντακοσαρού και θα γίνω ο καλύτερος apple-lover.

(Δεν φταίνε οι γύρω σου φίλε που δεν έχεις ομάδα, τα παράπονά σου στον Αλαφούζο.. :P)

• Like 1
Δημοσ.

Αίσχος πια !! Πανάκριβα...

Καλύτερα eBay ώστε να πάθουν ταράκουλο στην Ελλάδα ( οι εκπρόσωποι ) και να καταλάβουν τι γίνεται..!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φώτη' date=' με ξέρεις κι από χθες ή είδες να συμμετέχω σε θέματα apple-vs-others? Υπάρχει εύκολη λύση πάντως, δώσε μου εσύ την πεντακοσαρού και θα γίνω ο καλύτερος apple-lover.

(Δεν φταίνε οι γύρω σου φίλε που δεν έχεις ομάδα, τα παράπονά σου στον Αλαφούζο.. :P)[/quote']

Ουτε η apple φταιει που δεν μπορεις να το αγορασεις , αυτος ομως δεν ειναι λογος να κραζεις και ουτε φυσικα ειναι λογος να αναπροσαρμοσει η εταιρεια τις τιμες προς τα κατω. Διοτι πολυ απλα παρα πολλοι μπορουν να το αγορασουν , οπως φαινεται και απο τις πωλησεις στην αγορα. Και οχι η Ελλαδα δεν θεωρειτε σοβαρη αγορα λογω μεγεθους.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μια πιο γενική απορία, γιατί τα 10άρια tablets των περισσότερων εταιριών είναι πολλές φορές υπερδιπλάσια σε τιμή πώλησης από τα 7άρια; (πχ το google nexus που αναφέρθηκε παραπάνω). Από τα διάφορα "κινέζικα" ταμπλετς που κυκλοφορούν, είναι φανερό πως η διαφορά κόστους για τις 3 ίντσες διαφορά στην οθόνη είναι κανα 50άρι ευρώ.

Οι τιμές σε τέτοιου είδους προϊόντα, που υπάρχει πραγματικά τεράστιος ανταγωνισμός, καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το αγοραστικό κοινό. Προφανώς για να έχουν τόσο, ξεπουλάει και με αυτές τις τιμές.

Ακριβώς όπως τα λες φίλε. Είναι θέμα μάρκετινγκ και όχι κόστους. Το ipod touch κοστίζει 300 ευρώ στις 4 ίντσες και το nexus 7 200 ευρώ στις 7! Η Google με την πολιτική της ευτυχώς έχει ανακατέψει τα νερά και ανάγκασε και την apple να μειώσει τις τιμές. Κρίμα που το Nexus 10 δεν είναι προσεγμένο σε ζήτημα design και το λειτουργικό δεν είναι ώριμο στις 10 ίντσες, οι τιμές είναι overpriced στις 10 όπως είπε η Google. Ηθελα πάρα πολύ το surface, αλλά όχι δεν αξίζει 600 ευρώ για να το πάρω μαζί με keyboard.

Δημοσ.
Το ipod touch κοστίζει 300 ευρώ στις 4 ίντσες και το nexus 7 200 ευρώ στις 7!

Και μια τηλεόραση κοστίζει 200€ στις 23". Τι ακριβώς συμπέρασμα βγάζεις συγκρίνοντας διαφορετικές συσκευές;

:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...