Προς το περιεχόμενο

Έφυγαν τα λαστιχενια καπακια(ποδαρακια) κατω απο το λαπτοπ

bill1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα VAIO S-series και έχουν φύγει τα λαστιχένια ποδαράκια από κάτω. τώρα ανησυχώ πώς θα παίρνει αέρα γιατί πλέον ακουμπάει εντελώς με την οποιαδήποτε επιφάνεια. βέβαια έχει και εναν εξαεριστήρα απο το πλαι που ειναι ελευθερος. υπαρχει λογος ανησυχιας? και αν το παω στην αντιπροσωπεια μπορουν να μου βαλουν καινουρια λαστιχακια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα αν θες μπορείς να βάλεις καπάκια απο κάτω και να σηκωθεί λίγο...αλλιώς κολλάς τα λαστιχακια....

Αν είσαι σε εγγύηση προφανώς θα στο κάνουν χωρίς κόστος...αν δεν είσαι δεν ξέρω πόσο θα σου πάρουν....πάρε ένα τηλεφωνάκι να δεις...

Εάν έχεις κρατήσει τα λαστιχάκια, με μια κόλλα στιγμής κάνεις δουλειά. Κόστος λιγότερο από 1€ και χωρίς να τρέχεις σε αντιπροσωπείες. Εάν δε θα έχεις, ψάξε σε μαγαζιά με είδη κιγκαλερίας για παρόμοια αντικείμενα που θα ανασηκώνουν λίγο το laptop. Π.χ. πολλά έπιπλα έχουν μικρά λαστιχένια ποδαράκια από κάτω τέτοιου στυλ, κόστος αμελητέο και πάλι.

Ευφερετικότητα ρε, μη τρέχετε σε αντιπροσωπείες με το παραμικρό, τσάμπα ταλαιπωρία είναι! ;)

• 9 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...