Προς το περιεχόμενο

Weekend offer plaisio.gr - Sapphire 4850 1GB DDR3 από 129,90€ --> 89,00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελά ρε δίνει άλλο αέρα σε όσους έιναι κάτοχοι 4850... Αχ καρτούλα μου συγνώμη που σε βλαστήμησα πριν που η ATI σταμάτησε να βγάζει drivers για linux.....

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα πριν λιγο και ενταξει οτι πιο ακυρο εχουν βγαλει....89e για καρτα 4ετιας απλα ελεος...Αλλα ενταξει σωστη λογικη απο μερια τους ολο και καποιος σου λεει θα τσιμπησει....Εγω παντως αυριο πρωι πρωι θα παω να περιμενω στην ουρα!!...Θα πουλησω και την 7870 και θα εχω το κεφαλι μου ησυχο για την επομενη 10ετια με αυτο το τερας που θα παρω κοψοχρονια....Tragic!!!

Δημοσ.

Ρε μην γραφετε ανοησιες! Αφηστε τον κοσμο που θελει να κανει μια καλη αγορα και να στηριξει τα ελληνικα καταστηματα να το κανει ελευθερα. Μια χαρα προσφορα ειναι, ξερετε ποσο ειχε η καρτα αυτη οταν βγηκε πριν 4-5 χρονια; Ξερετε οτι εδω και 3+ χρονια δεν την ξανειδαμε σε τετοια τιμη; Τι λετε τωρα, λοιπον σπευστε ολοι να παρετε αν μπορειτε με διπλο λογαριασμο παρτε και απο 2 για crossfire, μιλαμε για την καρτα του μελλοντος και την προσφερει σε αυτη την φοβερη τιμη ενα σουπερ καταστημα, αντε μπραβο.

• Like 1
Δημοσ.

Τη χτύπησα, άντε την επόμενη βδομάδα να βγάλει και έναν Pentium 4 στα 200 ευρώ και έτοιμο το θηρίο :P

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...