Προς το περιεχόμενο

Weekend offer plaisio.gr - Sapphire 4850 1GB DDR3 από 129,90€ --> 89,00€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θα ηθελαν να ανεβασουν καμια αλλη "προσφορα" και μαλλον καναν λαθος κι ανεβασαν καμια εικονα απο το 2009 :-D

edit: "Aντιστοιχει ενα τεμαχιο ανα πελατη. Θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας" :-D

Μεγαλες βλεψεις εχουνε!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

lol λίγο ρε παιδιά...

Καταρχήν για το 7850 = low end (ή ακόμα και midrange)... μήπως έχουμε χάσει λίγο τα μέτρα σύγκρισης; Γιατί για μένα το αν είναι low end το κρίνουμε από το αν μπορείς ή δε μπορείς να παίξεις με λογικά settings, όχι από το αν υπάρχει στην αγορά κάρτα που κάνει 1Κ και βγάζει 3x τα frame rate. Έλεος δηλαδή. Μια 5850 έχω και π.χ. παίζω DX:HR σε DX11 και 1080p με όλα τέρμα.

Τώρα για το άλλο της περιγραφής με το "casual gaming"... πραγματικά το έχουμε χάσει. Casual gaming κάνεις με ενσωματωμένη Intel HD4000, όχι με την πάλαι ποτέ κραταιά 4850.

Σόρι για το OT κιόλας.

Δημοσ.

Απο 129,90€ στα 89,90€.

Δεν ξερω αν αποτελει καλη καρτα ή καλη προσφορα,αλλα ισως καποιος ενδιαφερετε.

Εδω το σαιτ: http://www.plaisio.gr/Campaign/20121123-Weekend-Offer.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20121123-Weekend-Offer&NewsLetterActivate=E2348C1A5C6E6BF1912D001A4BE76B92

Δημοσ.

ψάχνουν για ξεσκαρτάρισμα...

Και εμενα γιατι κατι μου λεει οτι τελικα θα το πετυχουν...? :cry:

Δημοσ.

Σορρυ παιδια, δεν το πηρα χαμπαρι... αλλα τοοοοσο καλη ειναι η καρτα εεεε? μαλλον ψανχουν για καλο κοροιδο........

Ας κλειδωθει απ τους admin.

Δημοσ.

χαχαχα έλεος μου ήρθε και εμένα το newsletter και στην αρχή νόμιζα ότι έκαναν πλάκα!! :P

50 ευρώ τις έδινε θυμάμαι αυτές πρίν 3 χρόνια το multi (ίδια υλοποίηση μιας και θυμάμαι το συγκεκριμένο custom cooler που φόραγαν και αυτές) και είχα πάρει τότε μία για κάβα.

Τότε άξιζε και ήταν καλή φάση για όποιον ήθελε να στήσει κάποιο οικονομικό σύστημα, τώρα ούτε για αστείο, ειδικά στα 90 ευρώ.

Βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου εκεί στο Π μου φαίνεται.

Να συμπληρώσω ότι έχει και την κατανάλωσή της η συγκεκριμένη, καμμιά σχέση με τις επόμενες γενιές.

Δημοσ.

Για ποσο βλακες περνανε τους καταναλωτες τελικα εκει στο πλαισιο? Επιτρεπεται και μονο μια ανα πελατη....ουτε gtx 690 στα 200 ευρω να πουλαγε το μαγαζακι δεν θα εκανε ετσι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...