skar1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Θελω να αγορασω ενα κουτι με κομματια που θα διαλεξω εγω. Η συναρμολογηση τους εχει καποια χρεωση στα μαγαζια; Το ρωταω γιατι εχω χρονια να ασχοληθω και δεν ξερω ποσο χρεωνουν η αν το κανουν δωρεαν με καποιο ποσο και ανω. Επισης αν υπαρχει καποια προταση για καποιο μαγαζι στην Αθηνα Ευχαριστω εκ των προτερων Εχω οθονη,ηχεια,πληκτρολογιο,ποντικι,2 dvd drives, και δεν θελω floppy drive καθολου αφου πλεον δεν χρησιμοποιω. Ποσό που διαθέτουμε : 500-600 Χρήση υπολογιστή : Επεξεργασια Εικονας - Παιχνιδια οχι ιδιαιτερα Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Gimp (Photoshop Κλωνος) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι εχω μια LG 22' αλλα χωρις HDMI Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθηνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το καταστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Απο τον "θειο" οποτε οχι.
XMorsX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Οριστε μια συνθεση απο το Πλαισιο με επεξεργαστη τον Α10-5800Κ.
stylianos1234 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εαν παρεις ολα τα κομματια απο ενα καταστημα σχεδον ολα στο συναρμολογουν δωρεαν, εαν παρεις τα κομματια απο διαφορα καταστηματα ο τεχνικος που θα ερθει στον χωρο σου για συναρμολογηση παιρνει 40-50 ευρω την ωρα και απαιτειται 1,5 ωρες για την συναρμολογηση και εγκατασταση των windows kai drivers
skar1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 XMorsX ευχαριστω. αν παω σε intel i και καποια καρτα γραφικων θα παει πολυ ψηλα το budget? πχ αυτα τα πακετακια που εχει στο πλαισιο συμφερουν? Site: http://www.plaisio.g...tm''>Turbo-X Upgrade Kit "Gamer" Αν παω να κανω Συνθεστε τον υπολογιστη στα μετρα σας στο site του πλαισιου δεν μου τα εμφανιζει ολα τα προιοντα... Λιγο περιεργο. Οποτε πως να τα παρω ολα με τις τιμες web και να ερθει στημενος ο Η/Υ; (τηλεφωνικα stylianos απο ενα γιατι αλλιως θα το στησω μονος αλλα λογω ελλειψης χρονου και υπομονης αν κατι δεν παει καλα μπλε οθονες κα και θα το παρω ετοιμο απο καποιο μαγαζι
GrimReaper Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 εαν παρεις ολα τα κομματια απο ενα καταστημα σχεδον ολα στο συναρμολογουν δωρεαν, εαν παρεις τα κομματια απο διαφορα καταστηματα ο τεχνικος που θα ερθει στον χωρο σου για συναρμολογηση παιρνει 40-50 ευρω την ωρα και απαιτειται 1,5 ωρες για την συναρμολογηση και εγκατασταση των windows kai drivers Εγω πηρα πραγματα απο 4 διαφορετικα μαγαζια και τα πηγα ολα στο πλαισιο (τα συναρμολογησαν εκει ολα μαζι με κομματια επιλεγμενα απο το πλαισιο εννοειται) και δεν μου πηραν τιποτα extra. @skar1983 Επισης πηγα στο πλαισιο και διαλεξα εκει τα πραγματα και μου τα εκαναν σε τιμες web.
XMorsX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα πακετα ου πλαισιου ξεχνα τα. Για να τα παραγγειλεις απο το πλαισιο απλα βαλτα στο καλαθι σου, ξερω πως στα στηνουν δωρεαν αλλα πως τους το λες αυτο μεσω Internet δε ξερω. Απο Intel μερια δεν υπαρχουν επεξεργαστες με τοσο καλη ενσωματομενη GPU οποτε θα πρεπει να βαλεις ξεχωριστη αν σε ενδιαφερουν εστω και λιγο τα παιχνιδια, με αποτελεσμα το κοστος να ανεβει. Υπαρχει ο i3 3225 o οποιος εχει καλουτσικη ενσωματομενη GPU αλλα οχι στα επιπεδα του A10-5800K. Θα προτεινα λοιπον να μεινεις με τον AMD. Τελος να συμπληρωσω οτι καλο ειναι να παρεις αλλη ψυχτρα περα απο την stock της AMD, γιατι η τελευταια ειναι θορυβώδης. Αν σε ενδιαφερει το OC δες αυτην: http://www.plaisio.g...AMD-AM2-AM3.htm , αλλιως αυτην: http://www.plaisio.g...84000000068.htm Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2012 από XMorsX
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα