Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λαπ τοπ ειναι το http://www.trustedreviews.com/Acer-Aspire-7720G_Laptop_review

το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οταν το παταω να αναψει αναβει κανονικα κ μετα απο λιγο σβηνει. δοκιμασα να βαλω την μπαταρια για να δω αμα θα μεινει αναμμενο αλλα τα εχει παιξει η μπαταρια, δεν κραταει πανω απο 20 λεπτα. επισης στα καλα καθουμενα αναβοσβηνει κοκκινο το λαμπακι του κουμπιου που αναβει το λαπ τοπ, σαν να μπαινει σε κατασταση αναμονης. με λιγα λογια κατι παιζει με το καπακι του λαπ τοπ κ σιγουρο με το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

1)Αυτό ξαφνικά παρουσιάστηκε?

2)Σου έβγαζε μπλε οθόνες πιο πριν?

3)Ανέβαζε θερμοκρασίες?

4)Πόσο καιρό έχεις το laptop?

5)Το έχεις καθαρίσει ποτέ?

Δημοσ.

1) Ναι και πρωτη φορα μου το εκανε περυσι.

2 )οχι μπλε οθονη ποτε

3) ουτε θερμοκρασιε; ανεβαζε

4) 3 χρονια πριν

5) το καθαριζω τακτικα, ειδικα το ανεμιστηρακι του για σκονες

κανεις?????????? γουατ δε φακ :fear:

Δημοσ.

Αν πατάς το κουμπάκι...ανοίγει και κλείνει μετά απο 1-2 sec αυτό συνεπάγεται τις περισσότερες φορές πρόβλημα μητρικής!!

Τώρα αν προσπαθείς να το ανοίξεις με φορτισμένη μπαταρία και κάνει το ίδιο τότε δεν μου ακούγεται πρόβλημα τροφοδοτικού...

Το άλλο που λες δεν το καταλαβαίνω....εχεις βγάλει την μπαταρία απο το laptop (και απο το ρεύμα φυσικά) ...και αναβοσβήνει το λαμπάκι?? :huh:

Δημοσ.

οταν παταω το κουμπακι για να αναψει αναβει κανονικα κ μου βγαζει να επιλεξω σταρτ απ ή ριπερ, μολις επιλεξω βγαζει το σηματακι των γουιντοους κ μετα σβηνει. οταν δοκιμασα να βαλω την μπαταρια για να δω αν θα μεινει ανοιχτο (εχοντας το στο ρευμα), ανοιγε κανονικα απλα δεν κρατουσε πολυ γιατι η μπαταρια αδειαζε πολυ γρηγορα κ δεν φορτιζε κ ολας (που θα επρεπε). το λαμπακι αναβοσβηνει οσο το εχω στο ρευμα κ την μπαταρια επανω, απλα εχει σβησει τελειως κ αναβοσβηνει κοκκινο.

Δημοσ.

Ok τώρα κατάλαβα....

Δες αυτό εδώ...δεν είναι ακριβώς το πρόβλημα σου αλλά μοιάζει....

Η πρώτη δοκιμή που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις κανενα φίλο ή γνωστό να δοκιμάσεις με άλλο τροφοδοτικό....

Δεν καταλαβα γιατί λες οτι παίζει κάτι με το καπάκι του laptop?Αφου μπαίνει σε stand by γιατί η μπαταρία τελείωσε..

Δημοσ.

Αυτο για το καπακι το λεω γιατι οποτε το κατεβαζω παρατηρησα οτι μου βγαζει προβλημα με την οθονη πχ. αναβω το λαπ τοπ κ η οθονη μενει μαυρη ενω λειτουργει. κ ετσι το αφηνω παντα ανοιχτο για να μην μου κανει τα ιδια. πριν 3 μερες ομως που το εκλεισα το καπακι την αλλη μερα μου παρουσιασε τα προβληματα που εξηγω πιο πανω.

Δημοσ.

οταν παταω το κουμπακι για να αναψει αναβει κανονικα κ μου βγαζει να επιλεξω σταρτ απ ή ριπερ, μολις επιλεξω βγαζει το σηματακι των γουιντοους κ μετα σβηνει. οταν δοκιμασα να βαλω την μπαταρια για να δω αν θα μεινει ανοιχτο (εχοντας το στο ρευμα), ανοιγε κανονικα απλα δεν κρατουσε πολυ γιατι η μπαταρια αδειαζε πολυ γρηγορα κ δεν φορτιζε κ ολας (που θα επρεπε). το λαμπακι αναβοσβηνει οσο το εχω στο ρευμα κ την μπαταρια επανω, απλα εχει σβησει τελειως κ αναβοσβηνει κοκκινο.

Στα windows δεν μπαίνει γιατί τελειώνει η μπαταρία?Αν όχι δοκίμασε να μπεις σε safe mode....

Αυτο για το καπακι το λεω γιατι οποτε το κατεβαζω παρατηρησα οτι μου βγαζει προβλημα με την οθονη πχ. αναβω το λαπ τοπ κ η οθονη μενει μαυρη ενω λειτουργει. κ ετσι το αφηνω παντα ανοιχτο για να μην μου κανει τα ιδια. πριν 3 μερες ομως που το εκλεισα το καπακι την αλλη μερα μου παρουσιασε τα προβληματα που εξηγω πιο πανω.

Αυτό με το καπάκι δεν ξέρω τι πρόβλημα είναι....

Όταν κλείνω πχ εγώ το δικό μου για να το ξανανοίξω πρέπει να πατήσω το κουμπάκi γιατί μπαίνει σε stand by...

Δημοσ.

ειναι μπερδεμα μεγαλο.. :/ σε γενικες γραμμες οποτε κλεινω το καπακι την επομενη φορα που θα ξανανοιξω το λαπ τοπ, θα μου παρουσιασει καποιο προβλημα εκτος κ αν ειναι τρελλη συμπτωση. το θεμα ειναι οτι τωρα μολις το βαζω σε λειτουργια με ρευμα μου σβηνει στο 2λεπτο κ οταν βαζω την μπαταρια λειτουργει κανονικα μονο που σβηνει γρηγορα γιατι ξεφορτιζεται αμεσως

Δημοσ.

1)Μήπως έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό ή η μπαταρία; Δοκίμασε σε άλλο τροφοδοτικό, αλλά χωρίς την μπαταρία.

2)Επίσης, ξέρεις ότι αν δούλευες το λάπτοπ όταν το είχες στο ρεύμα χωρίς τη μπαταρία, μπορεί μια αυξομείωση της τάσης να προκάλεσε πρόβλημα στη μητρική. (αν και δε νομίζω αφού σου ανοίγει κανονικά με την μπαταρία). Ίσως να έχει πρόβλημα το jack.

3)Ακόμη, όταν το καθάρισες, αντικατέστησες τα thermal pad με thermal pad και την πάστα με πάστα; Μήπως έβαλες στην gpu artistic 5; 4)Είναι ηλεκρικά αγώγιμη και μπορεί να προκαλεί βραχυκύκλωμα.

Δημοσ.

Ε ναι ''πάσχεις'' σαν και αυτόν...

Το πρώτο που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το τροφοδοτικό...να βρεις απο κανένα γνωστό ή φίλο....

Δημοσ.

οταν το καθαριζα το καθαριζα μονο απο σκονες στο ανεμιστηρακι, ουτε παστες εβαλα ουτε τπτ.

οκ νομιζω εβγαλα ακρη. δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο (http://i.pchub.com/i/Delta-Electronics-SADP-65KB-D-AC-Adapter-Laptop-SADP-65KB-D-b-29386.jpg) απο το αλλο λαπ τοπ, μονο που νομιζω οτι εχει μικροτερη ισχυ σε βολτ απο το κανονικο του. παιζει προβλημ,α με αυτο? παντως λειτουργει κανονικα κ φορτιζει κ η μπαταρια που πριν δεν φορτιζε με το αλλο.

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις και πάστες αν δεν κάνω λάθος. Μια φορά στα 2 - 3 χρόνια είναι καλό. Από όσα λες μάλλον το τροφοδοτικό σου έχει πρόβλημα. Πρέπει να βρεις ένα ακριβώς στα ίδια βολτ με το δικό σου για να είσαι σίγουρος πάντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...