benZiDirK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Κατευθειαν στο θεμα... Προσπαθω να κανω εγκατασταση το Pervasive SQL 10.10 σε εναν υπολογιστη με Windows 7 (64 bit). Στα μισα της εγκαταστασης μου πεταει μυνημα οτι δεν εχω προσβαση στο ταδε .cab αρχειο και να κοιταξω αν ειναι διαθεσιμο ή αν εχω τις καταλληλη αδεια (καπως ετσι). Το θεμα ειναι οτι δοκιμασα καποια αλλα .msi αρχεια και τα εγκαθιστα κανονικα. Αυτα βεβαια δεν ειχανε .cab αρχεια μεσα στο φακελο. Οτι .msi αρχειο δοκιμασω και εχει .cab στο φακελο μου πεταει το ιδιο σφαλμα. Ο Windows Installer ειναι version v5.xxx Αυτα που εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ειναι : Να δοκιμασω την εγκατασταση με το Anti-Virus απενεργοποιημενο. Να αλλαξω τα permissions (ολοι εχουνε permissions να κανουνε εγκατασταση) Οποιαδηπωτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη!
TheELF Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ανέβασε μια φωτογραφία από το μήνυμα,πάντα το ίδιο cab ψάχνει;;; Μπας και είναι cab των windows και εσύ έχεις κάποια «παράξενη» έκδοση;;;
benZiDirK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Οχι δεν ειναι τον Windows. Παντα ψαχνει ενα απο τα cab που ειναι μεσα στο φακελο που ειναι το προγραμμα εγκαταστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα