Προς το περιεχόμενο

Must-buy Wii games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για παιχνίδια στο Wii θα πρότεινα (πάρα πολλά  :-)  ):

Wii Sports

Wii Sports Resort

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Zelda Twilight Princess

Zelda Skyward Sword

Donkey Kong Country Returns

Super Mario Kart

New Super Mario Bros Wii

Super Smash Bros Brawl

Metroid Prime Trilogy

Metroid Other M

Monster Hunter Tri

Xenoblade Chronicles

Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure

Muramasa

Δημοσ.

ok ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν είναι για jrpg θα πάω τότε πρώτα σε xenoblades που βλέπω ότι κατά γενική ομολογία θεωρείται το καλύτερο 

όσο για τα zelda λέω να ξεκινήσω πρώτα από το twilight princess να τα πάρω με τη σείρα (έχω να πιάσω zelda από ocarina of time) , αλλά θα παίξω σίγουρα και το skyward 

adventures δε με ενδιαφέρουν τόσο και συγκεκριμένα στο wii

για παιχνίδια γυμναστικής κοιτάζει η αδερφή μου, αν θέλει ας πάρει εγώ δε το πολυψάχνω

η κοπέλα μου θέλει να παίξει mario party , μιας και τα έπαιζε από παλιά και γουστάρει 

Για τα Zelda, είναι πάντα καλή ιδέα να τα παίζεις με χρονολογική σειρά, οπότε δε μπορώ να διαφωνήσω με την απόφασή σου (αν και όπως είπα θεωρώ το SS καλύτερο). Το ότι πριν έπαιξες το Ocarina θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο απλά μιας και το Twilight princess είναι ότι πιο κοντινό στο Ocarina υπάρχει, συνεπώς μια χαρά...

Για τη κοπέλα σου, σου λέω πως υπάρχουν δύο Mario Party στο Wii το Mario Party 8 και 9. Παρόλα αυτά ΔΕΝ είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Θα σου πρότεινα το Wii Party που το θεωρώ ανώτερο από τα MP. Επίσης μην υποτιμάς το Wii Sports Resort μιας και μπορεί να προσφέρει μπόλικη διασκέδαση στο multi του.

Αν επιμείνετε στο Mario Party τότε το 9 είναι σίγουρα ανώτερο του 8 και αρκετά καλό παιχνίδι που σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει. Ρίξτε και μια ματιά στα Boom Blox αν τα πετύχετε πουθενά μιας και τα θεωρώ αρκετά καλά (σε αυτό το στυλ πάντα). H σειρά Mario vs Sonic τέλος δεν είναι κακή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...