SOADNICK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Wii Sports Resort Wii Sports Island NHL 2k10 Mad World (και ας εισαι peacemaker ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΣΠΑΑΕΙ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καλές προτάσεις! Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους είναι αρκετά ψηλά ακόμα... Υπάρχει περίπτωση να βγουν ως ''Nintendo selects'';;; Δεν ξέρω.. Δυστυχώς η Nintendo στις τιμές παιχνιδιών (και όχι μόνο) όντως τσούζει.. Κοίτα στις αγγελίες, σίγουρα θα βρείς παιχνίδια σε προσιτές τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Χαχα Mad World; Τι του λες του ανθρώπου, ρε; Θυμήθηκα τι ξέχασα στις προτάσεις μου. Το Pandora's Tower. Αν και το λέω μια μια μικρή επιφύλαξη, καθώς δεν το έχω παίξει πολύ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν θετικές πολύ, πάντως. Το Amazon έχει τη special edition 20 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Niksaoul98 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω.. Δυστυχώς η Nintendo στις τιμές παιχνιδιών (και όχι μόνο) όντως τσούζει.. Κοίτα στις αγγελίες, σίγουρα θα βρείς παιχνίδια σε προσιτές τιμές. Όταν λες αγγελίες, μπορείς να μου προτείνεις κάτι; Αυτή η τιμολογιακή πολιτική της Ninty να μην ρίχνει τιμές... Αλλά εφόσον το NSMB Wii πουλάει ακόμα γιατί να το κάνει; Mad World (και ας εισαι peacemaker ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΣΠΑΑΕΙ) Με καμία Παναγία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Με καμία Παναγία δικο σου δες και τα Rayman (πρεπει να εχουν βγει 2-3) ... πλακα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Niksaoul98 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Βασικά καίγομαι για NSMB και Donkey Kong... Αλλά πολύ ακριβά ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Niksaoul98 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε και αυτό: http://uk.ign.com/games/rayman-origins/wii-77707 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παιδια μολις τελιωσα το silent hill .Πολυ καλο.Eιναι το δευτερο που τελιωνω μετα το υπερτατο game που λεγοταν xenoblade chronicles.Tωρα λεω να παω σε κανεναν adventure.λεω να αρχησω το another code r αξιζει? ή να παω σε fragile dreams? αρχισα λιγο το okami (rpg?)αλλα δεν με τραβηξε σε κραταει αργοτερα? Για ριχτε καμια πρωταση για adventure.To broken sword το χα τελιωσει αρκετα παλιοτερα σε pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 λοιπόν σκοπέυω να παίξω τον επόμενο καιρό skyward sword, xenoblade chronicles και σίγουρα last story σαν παλιό ff fanboy (έχω πολλά χρόνια να πάρω τη δόση μου) με βάση αυτά που είδα και διάβασα, αυτά αποφάσισα να ξεχωρίσω και να ξεκινήσω από ποιο λέτε να αρχίσω; επίσης το mario galaxy 2 σε σχέση με το 1 αξίζει ή είναι μια από τα ίδια/ επαναλαμβανόμενο; (σε ενοχλητικό βαθμό) και μια τελευταία ερώτηση, το skyward σε σχέση με twilight princess τι λέει; υπάρχει κάποιος που έχει ενστάσεις με το νεότερο zelda? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν είναι το καλύτερο άτομο να σου πει για τα Zelda, καθώς έχω ενστάσεις για πράγματα που Zelda fans είτε γουστάρουν είτε αγνοούν επιδεικτικά Θα σου πω όμως πως το Last Story είναι και αρκετά σύντομο (το πάρα πολύ 20 ώρες) για το είδος του, αλλά και ίσως απογοητευτείς αν περιμένεις κάτι στο επίπεδο των FF. Ξέρω ότι έχει εκθειαστεί πολύ από Wii fans, αλλά ως παλιός FF fan αρνούμαι να δεχτώ αυτές τις απόψεις ως "καθαρές" από wii-fanboysms (είναι αυτό που λέω πως υπάρχουν παιχνίδια στο Wii υπερτιμημένα, τα οποία αν υπήρχαν σε άλλες κονσόλες θα ήταν το πολύ μέτρια, είτε επειδή αυτοί που τα έπαιξαν έχουν να παίξουν καλά παιχνίδια από εποχή SNES είτε επειδή διψάγανε για καλά παιχνίδια στο Wii και τραβούσαν από το μαλλιά το τι θεωρούσαν καλό). Οπότε θα έλεγα να ξεκινήσεις με αυτό, επειδή, είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ξεμπερδέψεις γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 εντάξει βρε συ δεν περιμένω και κάτι εξωφρενικά φοβερό, αλλά jrpg ας πούμε έχω να αγγίξω πολλά χρόνια, οπότε καλά θα μου φανούν όλα αυτά το ίδιο και platform που αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση σε άλλες πλατφόρμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 λοιπόν σκοπέυω να παίξω τον επόμενο καιρό skyward sword, xenoblade chronicles και σίγουρα last story σαν παλιό ff fanboy (έχω πολλά χρόνια να πάρω τη δόση μου) με βάση αυτά που είδα και διάβασα, αυτά αποφάσισα να ξεχωρίσω και να ξεκινήσω από ποιο λέτε να αρχίσω; επίσης το mario galaxy 2 σε σχέση με το 1 αξίζει ή είναι μια από τα ίδια/ επαναλαμβανόμενο; (σε ενοχλητικό βαθμό) και μια τελευταία ερώτηση, το skyward σε σχέση με twilight princess τι λέει; υπάρχει κάποιος που έχει ενστάσεις με το νεότερο zelda? Λοιπον ενα ενα γιατι τα παιχνιδια που λες εκτος του Last Story εχουν ενα μεσο gameplay σε ωρες περιπου τις 60. Οποτε μιλαμε για θρυλικο μαραθωνιο gaming. Το Xenoblade Chronicles θεωρειται (δικαια κατα την αποψη μου) το καλυτερο J-RPG της γενιας και με ανεση στο Top 5 των J-RPG γενικοτερα. Εγω οταν το τελειωσα το χρονομετρο εγραφε 72 ωρες οποτε... και φαντασου οτι δεν ειμαι και τυπος που κυνηγαει και τοσο πολυ τα sidequests και sidemissions. Γενικα ετοιμασου να γοητευτεις απο το παιχνιδι. Mario Galaxy 2 ειναι απλα συνεχεια του πρωτου αλλα ειναι καλυτερο απο ολες σχεδον τις αποψεις αλλα το βασικο ειναι οτι το δευτερο ειναι πραγματικα ΔΥΣΚΟΛΟ παιχνιδι. Ειναι που ειναι hardcore σαν παιχνιδι το δευτερο ηρθε και κοιταει για αυτους που πραγματικα θελουν ενα σοβαρο challenge στην εμπειρια τους. Για το Skyward Sword δυστυχως δεν εχω αποψη καθως ειναι το μοναδικο Zelda το οποιο δεν εχω παιξει ακομα. Το Twilight Princess ειναι καλο αλλα το Wind Waker ειναι καλυτερο και βαση αυτων που λεγονται το Skyward Sword ειναι αριστουργημα και σιγουρα καλυτερο απο το Twilight Princess. Προσωπικα το παιχνιδι θα το παιξω με το καλο οταν αποκτησω το WiiU μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλά εγώ κάνω γενικά μακροπρόθεσμα σχέδια Άλλωστε υπάρχει και πράγμα στο pc που πρέπει να παίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Να σου δώσω και εγώ τα 2 cents μου για αυτά που ρωτάς. Για Last Story δε ξέρω δεν απαντώ, δε το έχω παίξει το παιχνίδι. Η κυρίαρχη πάντως άποψη είναι πως είναι πολύ κάτω από το Xenoblade αν και αρκετά διαφορετικό. Από Adventures το Broken Sword θεωρείται από τα καλύτερα, αλλά κοίτα και το Zack n wiki που δεν είναι καθαρόαιμο adventure αλλά έχει πάρα πολλά στοιχεία. Επίσης το Another Code θεωρείται καλό αλλά έχει πολύ διάβασμα! Για τα Zelda αν ρωτήσεις δέκα ninty fans θα πάρεις 11 απόψεις (όλο και κάποιος θα έχει δύο!). Εμένα το SS μου άρεσε περισσότερο από όλες τις απόψεις. Παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος που ορκίζεται πως το Twilight Princess ήταν το καλύτερο Zelda ever. Άκρη δε βγαίνει! Πάντως από βίντεο παίρνεις μια καλή ιδέα μιας και πολλές διαφορές τους, έχουν να κάνουν και με το art direction. Να ξέρεις πως πέρα από αυτό το SS έχει και ένα υποδειγματικό σύστημα χειρισμού με motion controls που δίνει επιπλέον βάθος στο gameplay. Κρίμα που η Ν. εγκατέλειψε το σύστημα αυτό πάνω που το είχε τελειοποιήσει. Για το SMG2, στα είπε λίγο πολύ ο Ikaruga. Σίγουρα άριστο παιχνίδι αλλά αν ήταν να παίξεις ένα μόνο platform στο Wii (και αφού έπαιξες το πρώτο SMG), εγώ θα διάλεγα το Donkey Country Returns το οποίο θεωρώ το καλύτερο platform της δεκαετίας (προσωπική άποψη)! Έχει ένα χαζό θέμα που πήγαν και έχωσαν motion controls σε κάποιες δευτερεύουσες κινήσεις χωρίς να χρειάζονται, αλλά συνηθίζεται εύκολα. Τα υπόλοιπα (για μένα πάντα) απλά λάμπουν, αφού ρυθμός, level design, δυσκολία, πρόκληση αλλά και γραφικά είναι απόλυτα κορυφαία (Retro είναι αυτή). Γενικά το wii έχει τρελές επιλογές σε platform με το σύνολο (σχεδόν) αυτών να είναι αποκλειστικοί. Έχε υπόψη σου και το Lost in Shadow αν θέλεις κάτι πιο εναλλακτικό. Υπάρχουν και άλλα πολλά. Αν ψάχνεσαι πες μου να σου φτιάξω μια λίστα με όσα αξίζει να κοιτάξεις. Επίσης ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις και για το Fire Emblem (αν και νομίζω δύσκολα το βρίσκει κάποιος). Είμαι fan της σειράς και θα έσκαγα αν δε στο πρότεινα. Πιο ψαγμένες επιλογές από μικρότερες εταιρείες είναι τα Little King's story και Muramasa. Πραγματικά εξαιρετικά από όποια άποψη και αν τα δει κάποιος. Τεράστια είναι και η λίστα με τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις με παρέα. Το Mario Kart Wii νομίζω είναι επιβεβλημένη αγορά για όποιον έχει Wii. Επίσης αν έχεις γυναίκες στο σπίτι ρίξε μια ματιά στα Just Dance, Zumba, Wii Fit, EA Active και θα με θυμηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 ok ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αν είναι για jrpg θα πάω τότε πρώτα σε xenoblades που βλέπω ότι κατά γενική ομολογία θεωρείται το καλύτερο όσο για τα zelda λέω να ξεκινήσω πρώτα από το twilight princess να τα πάρω με τη σείρα (έχω να πιάσω zelda από ocarina of time) , αλλά θα παίξω σίγουρα και το skyward adventures δε με ενδιαφέρουν τόσο και συγκεκριμένα στο wii για παιχνίδια γυμναστικής κοιτάζει η αδερφή μου, αν θέλει ας πάρει εγώ δε το πολυψάχνω η κοπέλα μου θέλει να παίξει mario party , μιας και τα έπαιζε από παλιά και γουστάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα