The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τι απαιτήσεις έχει το live streaming? Για ένα live event διάρκειας ορισμένων ωρών τι ακριβώς θα χρειαστώ από πλευράς hardware-software-bandwidth; Για ένα απλά καλής ποιότητας βιντεο (όχι HD), το οποίο θα παρακολουθήσουν ας πούμε γύρω μέχρι το πολύ 1000 άτομα;
bikey77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Επειδή πρόσφατα έκανα το ίδιο ακριβώς, κάλυψα ζωντανά το γάμο μου για να τον δούν φίλοι και συγγενείς που βρίσκονται μακρυά, χρειάζεσαι: Μια αξιοπρεπή webcam (εγώ πήρα αυτή και ήταν πολύ καλή η εικόνα) Μια σύνδεση στο internet Ένα laptop (εγώ χρησιμοποιήσα ένα netbook hp mini με 2GB Ram, δε μάσησε καθόλου) Ένα free account στο ustream.tv με το οποίο κάνεις broadcast το event. Eναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα ipad/tablet με κάμερα αλλά θα έχεις δυσκολία να το στηρίξεις εκεί που θέλεις και η κάμερα δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο καλή. Το δικό μου streaming κράτησε περίπου 6 ώρες και όσοι το είδαν δεν είχαν κανένα πρόβλημα και το μόνο μειονέκτημα είναι ότι που και που πετάει μερικά διαφημιστικά (όχι συχνά). To bandwidth μπορείς να το μετρήσεις κάνοντας μια δοκιμαστική προβολή μίας ώρας και με ενα προγραμματάκι όπως το netmeter θα μετρήσεις τα MB. Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα