polonos1313 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παίδες ! Έχει εδώ και 2 μέρες που πήρα στα χέρια μου το HTC DESIRE HD και θα ήθελα να μου πείτε αν γίνετε με κάποιο τρόπο μεσω του pc να κάνω εγκατάσταση εφαρμογών από το play store απευθείας στο κινητό... Δηλαδή να κάνω browsing στο google play store από τον υπολογιστή μου και αν βρω κάτι που μου αρέσει να πατάω εγκατάσταση και να γίνετε η εγκατάσταση απευθείας στο κινητό( αφού το έχω συνδεμένο με το pc).Είναι εφικτό κάτι τέτοιο ??? 2ον Η μπαταρία που έχει το DESIRE HD είναι 1230 mAh και θέλω να βάλω μια μεγαλύτερη.Βρήκα αυτη η οποία είναι 1600 mAh http://www.hamzatel.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2778&category_id=84&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Τα 370 mAh παραπάνω κάνουν διαφορά ? Υπάρχουν μεγαλύτερες μπαταρίες γιατί μόνο αυτή βρήκα .
antonl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 1) Κάνε login στο play store απ το pc με τον ίδιο λογαριασμό που χεις στο κινητό. Επέλεξε τις εφαρμογές που θες να εγκαταστήσεις και μόλις το κινητό έχει σύνδεση wifi (ή data γενικότερα), αυτές θα εγκατασταθούν.
polonos1313 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν..... Το κινητό επειδή μου το έδωσε φίλος, στο play store στο κινητό έχει καταχωρηθεί το δικό του e-mail και δεν μπορώ να βρω πως να το αλλάξω και να βάλω το δικό μου.....
sintalkas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Πας στις ρυθμίσεις ->Λογαριασμοι και συγχρονισμός->προσθήκη λογαριασμού και βάζεις ένα εγκύρο email (gmail) και ένα κωδικό και τελείωσες ,προσοχή καλό είναι να έχεις συνδεθεί μέσω wifi....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα