sotiriadis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εχω την Nvidia Ge force 9500 GT στειλτε μου οποιος μπορει το λινκ με τα πιο καινουρια drivers.Ευχαριστω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 http://www.nvidia.co...hql-driver.html Μην του περάσεις από πάνω. Πρώτα απεγκατάσταση απο τον πίνακα ελέγχου όλων των σχετικών με nvidia στοιχείων και μετά διαγραφή με driver sweeper από safe mode.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 οπα κατι ασχετο..δηλαδη οταν μου βγαλει εμενα κατω δεξια οτι υπαρχει καινουργια εκδοση για τον driver και τον περασω απο επανω τι θα κανει? εγω αυτο κανω και ειναι ολα οκ..το sweeper το βαζω οταν ΕΙΧΑ μια αλλη καρτα και εβαλα μετα καινουργια
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Γιατί προτείνεις να κάνει απεγκατάσταση τους drivers Δεινόσαυρε; Δεν είναι απαραίτητο. Μάλιστα είναι τζάμπα κόπος και θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο επανεκκινήσεις. Αυτό που λες συνήθως προτείνεται όταν υπάρχει πρόβλημα με την vga ή έχουν εγκατασταθεί λάθος drivers, π.χ. 32bit drivers σε 64bit λειτουργικό. 3
Antwni Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Λογικά για ''καλύτερη'' εγκατάσταση...μπορεί να κάτσουν καλύτερα έτσι...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Γιατί οι παλιοί αφήνουν κατάλοιπα που μπορεί να δημιουργήσουν conflict με τους νέους. Γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με drivers είναι πολύ σοβαρή δουλειά απλά ο κόσμος δε δίνει σημασία επειδή το κάνει με ένα κλικ. Και μετά βρίζουν τη microsoft που κολλάει το σύστημα βέβαια.. Γνώμη μου είναι αν δεν υπάρχει πρόβλημα ή αν οι νλεοι δεν έχουν κάποια σημαντική αλλαγή, να μην τους πειράζουμε. Μπορεί να gui να ξεγελάει αλλά όταν αλλάζεις drivers το pc μπαίνει χειρουργείο.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Υπερβολικό πιστεύω αυτό που λες και ίσως να ίσχυε στα 98άρια αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε τέτοιο κόπο. Ποτέ δεν κάνω απεγκατάσταση σε drivers και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Update σε κάρτες γραφικών κάνω μόνο σε official releases και όχι σε beta. Confilct συμβαίνουν όταν ανακατεύονται drivers για μια συσκευή διάφορων προγραμματιστών. Αν κάνεις update πάντα με τους official η περίπτωση είναι μηδαμινή. Τέλος πάντων, είναι θέμα γούστου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ο ίδιος λόγος που επικαλείσαι για τα 98αρια υπάρχει και στα windows 7 αλλά και στα 8. To ότι δεν έπαθες τίποτα δεν λέει κάτι, ξαθώς άλλοι έπαθαν. Όλα είναι θέμα στάθμισης. Αφού με κόστος μόνο δύο restart μπορείς να κάνεις σωστά τη διαδικασία, δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην την προτιμήσεις.
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 'Όπως είπα είναι θέμα γούστου και όσα επιχειρήματα υπάρχουν από την μια πλευρά, άλλα τόσα υπάρχουν και από την άλλη.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Θέμα γούστου είναι το Στικούδη vs Κολέτσα. Η λειτουργία των drivers, τα πιθανά προβλήματά τους και η registry των windows πάλι όχι.
petranthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως ψηφίζω Στικούδη Περα από την πλάκα όμως η σωστη διαδικασία αφαίρεσης drivers από το σύστημα(Ειδικά VGA) είναι αυτή που περιγράφει ο Δεινόσαυρος...Και δεν ειναι θέμα γούστου ή τι σου αρέσει.Ειναι τι πρέπει να κάνεις...
cabdik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εχει δικιο ο Δεινο. σε αυτες τις περιπτωσεις, ετσι ειναι η σωστη διαδικασια. ασχετως του τι κανει ο καθενας! απλα, συνηθως, οταν οι drivers ειναι συνεχομενης εκδοσης, δλδ οταν εχεις στο συστημα την εκδοση 1 και πας να βαλεις την εκδοση 2, συνηθως δεν βγαζει προβλημα οταν περνιουνται απο πανω. ομως οταν εχεις εκδοση 1 και θες να βαλεις την εκδοση 10 τοτε ειδικα, ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ η πληρης απεγκατασταση της παλιας εκδοσης!! αν ειχε χερια η registry, το τι μουντζες θα τρωγαμε.......!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα