nem52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα καταρχην.. ηθελα να αγορασω εναν μεταχειρισμενο IDE δισκοαπο ενα παιδι εδω στο φορουμ και του ζητησα να κανει ενα print screen sτο ηδ σεντινελ. παρολο που βρισκει ο τι ο δισκος εχει 100% health και κανενα απολυτως bad sector απο κατω λεει remaining life: more than 100 days.. να μην τον αγορασω??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Να τον αγοράσεις. Καποιό bug του hd sentinel θα είναι. Και μένα ενώ έγραφε παλιότερα more than 1000 days, ξαφνικά έγινε 100 χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Σε κάθε περίπτωση δεν έχεις να χάσεις τίποτα εφόσον μιλάμε για ποσό της τάξης των 10-15 ευρώ.
alex00a Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ο δικος μου που αγοραστηκε το σεμπτεβρη λεει more than 1000 days
nem52 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 και εγω ηξερα πως κανονικα λεει πολλες...
disqualified Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εντάξει δεν μπορεί να ξέρει πότε θα παραδώσει πνεύμα ο δίσκος, στο βγάζει αυτό μάλλον επείδη είναι παλιός, Ούτε μπορεί να σου δώσει οριο 3 χρόνια ακόμα ενω μπόρει να τον χρησιμοποιήσεις και άλλα 5 ή και παραπάνω. Νομίζω αυτό συμβαίνει. Παντως σε 2 δικους μου δισκους λεει more than με νουμερο κανονικα δηλαδη χωρις να ειναι στρογγυλοποιημενο. Φαινεται οτι θεωρει οτι εχουν και οι 2 ζωη 1824 μερες δηλαδη 5 χρονια τουλαχιστον Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2012 από disqualified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα