Προς το περιεχόμενο

Xperia Arc S Custom ROM

nakoz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματα αν μπορείτε να μου απαντήσετε. Έχω ένα Arc S και έχω κάνει root και έχω εγκαταστήσει την ClockWorkMod 5 με τον bootloader κλειδωμένο. Θέλω να εγαταστήσω μια custom ROM, την MIUI 2.10.26.

Αν το κάνω θα χάσω το rooting και το recovery mode?

Έχει την αγγλική έκδοση και δίνει και ένα patch για multilanguage. Πρέπει να κάνω εγκατάσταση τη ROM και μετά να μπω πάλι σε recovery mode να τρέξω και το patch ή πρέπει να ξεκινήσει και να τελειώσει η αρχικοποίηση και μετά να το κάνω?

Ευχαριστώ guys!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν κάνουμε root, εννοούμε στο λειτουργικό σύστημα (στη ROM δηλαδή), όχι στη συσκευή.

Όλες οι ROM που κυκλοφορούν είναι rootαρισμένες.

Βάζοντας μια ROM δεν πειράζεται το recovery partition.

Σχετικά με το patch, φλασάρεις τη ROM και στο καπάκι το patch μέσ recovery.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Τα βήματα που λέει να κάνω είναι τα εξής :

After Root & Install CWM :

1) Wipe data/factory reset

2) Wipe cache partition

3) Mounts and Storage -> format /system

4) Advanced -> Wipe Dalvik cache

5) Install zip from SD Card -> Then I select MIUI ROM zip file

Μήπως το βήμα 3 δεν πρέπει να το κάνω?

Ναι το φαντάστηκα. Θα ήθελα να κάνω και άλλη μια ερώτηση και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Αν περάσω custom ROM τα προγράμματα και τα sms που έχω θα χαθούν?

Είμαι καινούριος όπως κατάλαβες στην διαδικασία γι'αυτό και έχω πολλές απορίες... :-D

Καλησπέρα και πάλι. Τα έκανα όλα, η ROM εγκαταστάθηκε με επιτυχία αλλά μόλις έκανα reboot έμεινε κολημένο σε μαύρη οθόνη που έγραφε SONY στο κέντρο. Το άφησα κανα 10λεπτο αλλά τίποτα... :cry: Μετά το έκλεισα και δεν μπορούσα ούτε σε recovery mode να μπω για να ρίξω το backup που είχα πάρει.

Καμιά καλή ιδέα γιατί κόλλησε εκεί??? Μήπως φταίει ότι είναι ο bootloader κλειδωμένος???

Καλησπέρα και πάλι. Τα έκανα όλα' date=' η ROM εγκαταστάθηκε με επιτυχία αλλά μόλις έκανα reboot έμεινε κολημένο σε μαύρη οθόνη που έγραφε SONY στο κέντρο. Το άφησα κανα 10λεπτο αλλά τίποτα... :cry: Μετά το έκλεισα και δεν μπορούσα ούτε σε recovery mode να μπω για να ρίξω το backup που είχα πάρει.

Καμιά καλή ιδέα γιατί κόλλησε εκεί??? Μήπως φταίει ότι είναι ο bootloader κλειδωμένος???[/quote']

Για να γυρίσεις στην αυθεντική ρομ πάντως αν θέλεις εγκαθιστάς το pc companion και ξαναπροσπάθησε με άλλη ρομ.. :)

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Για να γυρίσεις στην αυθεντική ρομ πάντως αν θέλεις εγκαθιστάς το pc companion και ξαναπροσπάθησε με άλλη ρομ.. :)

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Ναι το ξέρω το έχω κάνει ήδη!!! :-D Δοκίμασα και μια άλλη ROM (Jelly Sandwitch 8.0) και πάλι το ίδιο πρόβλημα κάνει. Μάλλον καταλήγω ότι φταίει ο locked bootloader...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...