Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω ένα router/modem baudtec. Σε αυτό έχω συνδέσει το Time Capsule (router με ethernet θύρες και μία USB και σκληρό πάνω του) της Apple με το οποίο έχω μία υπηρεσία σαν dyndns από την Apple και μπορώ να βλέπω το Time Capsule και ό,τι έχω συνδέσει στην USB από οποιοδήποτε δίκτυο.

Το θέμα μου είναι ότι αλλάζοντας από baudtec σε ZTE που μου έστειλαν από τον ΟΤΕ χάνω την όποια πρόσβαση στο Time Capsule.

Το ZTE είχε by default απενεργοποιημένο το UPnP και ενεργοποιημένα firewall και SPI. Τα άλλαξα αλλά και πάλι τίποτα.

Μήπως κανείς ξέρει τι διαφορές παίζουν μεταξύ αυτών των δύο router/modem και έχει σετάρει dyndns υπηρεσίες και με τις δύο αυτές συσκευές;

Δημοσ.

τι Ip εχει το Time capsule τι ip το baudtec και τι ip το zte?αν το Time capsule ηταν πχ 192.168.1.1 και το baudtec 192.168.1.254 kai to zte εχει 192.168.2.1 ισως για αυτο να εχεις θεμα.επισης σιγουρεψου οτι εχεις κανει port forward η οτι αλλο θελει το time capsule.επισης αν το Time capsule εχει gateway βαλε την Ip του zte οχι του baudtec.εναλλακτικα βαλε στο zte την ip που ειχε το baudtec.επισης προσεχε με firewall κτλ.

Δημοσ.

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.η αυξημενη ασφαλεα δεν ειναι διοτι με το αλλο ρουτερ λες οτι ολα ειναι οκ.δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορει να σε κοβει.ανοιξε Ports manually Θα σου ελεγα αν θελει ports Μηπως το upnp δεν παιζει σωστα.η δοκιμασε dmz να δουμε αν θα γινει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...