Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που κατα την γνωμη μου ειναι εκπληκτικο οτι διαφημιζουμε μια υπηρεσια νεα την οποια τελικα δεν μπορουν να παρεχουν.

Τους πηρα τηλεφωνο απο Πειραια και μου ειπαν οτι η περιοχης δεν εχει ακομα αλλα θα εχει συντομα.Τους ρωταω ποσο συντομα και η απαντηση που πηρα ειναι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

πως να γνωρίζουν? πρέπει να δίνει έγκριση η ΕΕΤΤ για κάθε νέα περιοχή που θα παρέχει από KV...

Δημοσ.

Καλησπερα, ξερει κανεις ποσες μερες θελει η ενεργοποιηση?

Εκανα αιτηση για την 30αρα την δευτερα και απο τη τριτη ειμαι χωρις ιντερνετ επειδη λεει κανουν την αλλαγη στη ταχυτητα.

Εχω καλεσει απειρες φορες αλλα δεν ξερει κανενας τεχνικος ποτε θα εχω ξανα ιντερνετ.

Επισης με το παλιο router της adsl οταν με το καλο φτιαξουν τη γραμμη θα εχω κανονικα ιντερνετ η θα πρεπει να περιμενω το νεο ρουτερ?

• Super Moderators
Δημοσ.

από χθες χωρίς internet? κάποια μλκια έκαναν, κανονικά το downtime είναι ελάχιστο, καμιά ώρα και πολύ λέω...

για να παίξεις στα 30 θα χρειάζεσαι το νέο router, με το παλιό θα συγχρονίζεις σε adsl2+ ταχύτητες...

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό αναφέρουν κάποια στο adslgr, επίσης ο pcharon στο πιλοτικό είχε postάρει ότι έπαιζε κανονικά όταν άλλαζε το modulation σε adsl2+...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από χθες χωρίς internet? κάποια μλκια έκαναν, κανονικά το downtime είναι ελάχιστο, καμιά ώρα και πολύ λέω...

για να παίξεις στα 30 θα χρειάζεσαι το νέο router, με το παλιό θα συγχρονίζεις σε adsl2+ ταχύτητες...

Η αλλαγη σε vdsl παιρνει 2 μερες(ΟΤΕ) κατα την διαρκεια των οποιων δεν εχεις ιντερνετ ,αυτο συνεβει και στον ξαδερφο μου (περιοχη Χαιδαρι) και ειναι σε αποσταση <100μ απο το Κ/V αν και εχει πολυ μικρη αποσταση δεν του διαθεσαν 50αρα οπως ζητησε αλλα 30αρα.

EDIT: my bad απο Α/Κ εννοω

Επεξ/σία από Fotis13
  • Super Moderators
Δημοσ.

Άλλοι στο adslgr δεν ανέφεραν τέτοιο χρόνο χωρίς internet...

Του διέθεσαν από KV ή από A/K?

Δημοσ.

Άλλοι στο adslgr δεν ανέφεραν τέτοιο χρόνο χωρίς internet...

Του διέθεσαν από KV ή από A/K?

Συγγνωμη λαθος εκ παραδρομης απο Α/Κ πηρε.Εχω νεα πληροφορηση μολις μιλησα με τον ξαδερφο . Εχεις δικιο για το downtime ειναι μικρο ,ωρες, απλα επειδη δεν εχεις το νεο ρουτερ περιμενεις 2 μερες μεχρι να ερθει .

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά έχει να γίνει πάλι της πόπης όταν αρχίζουν να δίνουν παροχή από τα KV, ευτυχώς θα παίζω εξαρχής από αυτά μιας και τώρα δεν μπορώ σε Α/Κ λόγω απόστασης...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν ισχυει το οτι δινουν μονο 30αρα οταν παιρνεις απο Α/Κ? 50αρα θα δωσουν μονο απο τα καινουρια Κ/V.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

σημερα πηρα τον εξοπλισμο NOT

μου ηρθε δευτερος εξοπλισμος ADSL2+ απο λαθος της αποθηκης. το πουλι. next week τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...