Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ναι, αλλά οι πιο έμπειροι από εμάς έχουν αγοράσει δικά μας καλύτερα μόντεμ, π.χ. Linksys!!!... βγάζει η Linksys VDSL2 router? not really...
Hal9000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Απ'ότι έχω μάθει έτσι στο γενικό, οι περιοχές/πόλεις που υποστηρίζονται μέχρι στιγμής είναι οι παρακάτω Για Αθήνα Βούλα Καλαμάκι Αμπελόκηποι Σέρρες Ξάνθη Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 οι αρχικές περιοχές για τις οποίες έχει πάρει άδεια από την ΕΕΤΤ, για κάθε περιοχή που τελειώνει θα πρέπει να παίρνει άδεια...
sarpan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καθε περιοχή ειναι ανεξάρτητη? Δηλαδη εγω που μενω Γκυζη δεν εχω καμια σχεση με τους Αμπελόκηπους που ειναι διπλα μου, σωστα?
Anubis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Bασικά εξαρτάται, αν παίρνεις από τον κόμβο των αμπελοκήπων πχ εγω που ειμαι αλιμο και παιρνω απο το α/κ ηλιουπολης και εχω καμπινα διπλα μου δεν ξερω αν εχω. Θα παω σπιτι και θα ενημερωσω. Οι καμπινες παντως στην γειτονιά μου έχουν τελειώσει και μάλιστα είδα έναν σημερα χωμένο σε μία από αυτές αλλά δεν προλάβαινα να ρωτήσω τι θα γίνει
evkar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 2,5 ΚΑΙ 5 upload . Τι να πεις κανείς , ποιό σπαγγοραμένη εταιρεία δεν έχω ξαναδεί. Δεν είχαν πεις στην αρχή 5 και 10 ? εκεί βρήκαν να κόψουν ? Και μη μου πείτε ότι το κάνουν για να μην ανεβάσουμε δικούς μας servers γιατί .................δεν λέει . Το upload είναι το μυστικό ρεεεε..... 1
sarpan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Bασικά εξαρτάται' date=' αν παίρνεις από τον κόμβο των αμπελοκήπων[/quote'] Αυτο πως μπορω να το μαθω?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα επιμείνω.Είπαν από τον ΟΤΕ σε 3 περιοχές,αναμεσά τους και Ζωγράφου(κόμβος Αμπελοκήπων).Μένω στην περιοχή και όπως έγραψα χθες η μηχανή αναζήτησης βγάζει ως αποτέλεσμα μόνο για 2 & 24 Mbps,όχι για vdsl.Απέχω ένα 1 χλμ. και κάτι λίγα μέτρα από το Α/Κ.Τελικά σε πρώτη φάση θα δίνει από το Α/Κ,με όριο τα 800 μέτρα ή από τις καινούργιες καμπίνες; Και θα επαναλάβω.Δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά αλλά για να καταλάβουμε τι πράττουν.
DaveMurray Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 2,5 ΚΑΙ 5 upload . Τι να πεις κανείς , ποιό σπαγγοραμένη εταιρεία δεν έχω ξαναδεί. Δεν είχαν πεις στην αρχή 5 και 10 ? εκεί βρήκαν να κόψουν ? Και μη μου πείτε ότι το κάνουν για να μην ανεβάσουμε δικούς μας servers γιατί .................δεν λέει . Το upload είναι το μυστικό ρεεεε..... Δεν νομίζω ότι αυτό τους νοιάζει και τόσο... Δεν νομίζω ότι μπορείς να σηκώσεις "server" έστω και με 10mbps στο upload... Πχ web server... Θα σέρνεσαι ασύστολα με 10, 15, χ αριθμό ανθρώπων, που θα μπαίνουν ταυτόχρονα... Δεν είναι θέμα ότι τους νοιάζει και σε αποτρέπουν από το να μην "σηκώσεις" server, έτσι και αλλιώς, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις ακόμα και 100mbps να ήταν το upload μέσα από μια Xdsl υπηρεσία, έστω FTTx οικιακή υπηρεσία, με καλά, εγγυημένα αποτελέσματα, λόγω του περιορισμένου, μεριζόμενου bandwidth με άλλους, χιλιάδες συνδρομητές, όταν έχεις ratio που είναι απαγορευτικό... Εκτός και αν κάποιος το ρίσκαρε, και μετά... θα τα άκουγε από τους "πελάτες" του, με παράπονα και φασαρίες κάθε μέρα, λόγω αυτού του φαινομένου, του μεριζόμενου με όρια bandwidth. Το bandwidth στο upload, πχ στα 10mbps, δεν είναι εξ ολοκλήρου δικό σου... (Ούτε καν στους dedicated server και στο "hosting" υπάρχει πραγματικό, unlimited bandwidth στο upload/download... Και αυτοί έχουν μεριζόμενο, με ratio internet feed, απλά σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι "οικιακές" υπηρεσίες, είναι "επαγγελματικές", έχουν πιο χαλαρά ratio από ότι μια οικιακή xdsl γραμμή...) Κάτι άλλο κρύβεται στο θέμα, δεν είναι ότι τους νοιάζει "να μην σηκώσεις" server, μιας και ΔΕΝ μπορείς να το κάνεις, ακόμα και 100mbps, 1gbps να ήταν το upload, εφόσον είσαι σε οικιακές συνδέσεις.... Θεωρώ πως στο μέλλον, θα δώσουν 10mbps η και παραπάνω, είμαστε ακόμα στις αρχές, θα ήταν κρίμα, θα ήταν σφάλμα να μην το κάνουν, χαντακώνοντας οι ίδιοι το προϊόν τους, την ανάπτυξη και τη εξέλιξη, κρατώντας το κόσμο ακόμα πίσω... Θα ήταν μέγα σφάλμα... Το upload πλέον είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά, όχι το download... Το upload είναι αυτό που θα δώσει ώθηση στην νέα εποχή των δικτύων επόμενων γενιάς... Το upload είναι αυτό που πλέον θα κινεί τα νήματα... Το γιατί, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος...
k_dinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Καθε περιοχή ειναι ανεξάρτητη? Δηλαδη εγω που μενω Γκυζη δεν εχω καμια σχεση με τους Αμπελόκηπους που ειναι διπλα μου, σωστα? Στην κοπέλα μου που μένει Γκύζη, κοντά στον Άρειο Πάγο, είχα βάλει από το Πάσχα vdsl με wind. Συγχρόνιζε στα 50/10 αλλά έτρωγε κολλήματα στην πλοήγηση όταν άνοιγα 5-6 παράθυρα.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ναι όμως να ρίξουν τις τιμές στο ADSL έτσι; Είναι που στην επαρχία θα δούμε VDSL σε 5-6 χρόνια απο τώρα, να μην μας έχουν φεσωμένους μέχρι τότε με τις τωρινές τιμές. Ας τουλάχιστον βάλουν καμία προσφορά μαζί με Conn-x TV στην ίδια τιμή, μια χαρά θα είμαστε.
FarCry Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 εγω παιζω με VDSL 30 πηρα και ρωτησα. αναμενομενο με βαση το attenuation και τα στατιστικα απο το site που εβγαζε θεωρητικο μεγιστο τα 36
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ναι όμως να ρίξουν τις τιμές στο ADSL έτσι; Είναι που στην επαρχία θα δούμε VDSL σε 5-6 χρόνια απο τώρα, να μην μας έχουν φεσωμένους μέχρι τότε με τις τωρινές τιμές. Ας τουλάχιστον βάλουν καμία προσφορά μαζί με Conn-x TV στην ίδια τιμή, μια χαρά θα είμαστε. πόσο πιο κάτω να πάνε? ήδη ακούγεται ότι με τις προσφορές που κάνουν πουλάνε κάτω του κόστους...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω. Τουλάχιστον ας αναβαθμίσουν καμιά γραμμή. Νισάφι πλέον, να πιάνουμε 12άρες με το ζόρι και να πληρώνουμε "έως 24"...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 πως να την αναβαθμίσουν man? ο μόνος τρόπος είναι να ρίξει ο ΟΤΕ οπτικές ίνες στην περιοχή σου και να βάλει νέο KV για VDSL...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα