Fotis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εμείς στο ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ VDSL? 2-3
Galaxia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρξει κάλυψη και για την επαρχία γιατί σιγά σιγά αδειάζει η πρωτεύουσα και καλό είναι οι μεγάλοι παροχείς ν' αρχίσουν να σκέφτονται πιο σφαιρικά 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 την επαρχία πριν ολοκληρωθεί η κάλυψη για αστικά κέντρα την ξεχνάς.. 3
Fotis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως αυτο, εδω εμεις εντος αστικου ιστου και προβλεπεται να εχουμε σε 2 χρονια ,δικτυα παλια ,αναριθμητα Κ/V που πρεπει να αλλαχτουν ευτυχως εχουμε και τους εναλλακτικους παροχους και θα συμβαλουν με τις "επενδυσεις " τους στην πιο γρηγορη καλυψη του δικτυου VDSL NOT! 1
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 εγω ακομα περιμενω να με παρουν απο τον οτε για να κανονισουμε ραντεβου για την αντικατασταση του εξοπλισμου.....απο την παρασκευη. 4 μερα εργασιμη απο την ημερα αιτησης για VDSL. μεγιστο ειναι οι 12 μερες εργασιμες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 αν δεν μπορείς εσύ, προκοπή δεν βλέπεις
FarCry Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 τους εχω πει τοσες φορες να κανω τραμπα με το αστικο κεντρο που ειναι διπλα μου. οχι πρεπει να φυγει απο την αποθηκη στον αυλωνα. ε αντε και @@
FarCry Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 παιδια αυτοι στον οτε μου κανουν πλακα. θα τους χεσω σε λιγο. χθες μου ειπαν θα σας καλεσουν για την ανταλλαγη εξοπλισμου μεχρι τις 3 το απογευμα και πηρα τα 3 μου. σημερα μου λενε σε 15 λεπτα και παλι τα 3 μου πηρα. τωρα στις 5 θα τους πω να μιλησω με τον προισταμενο τους
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω το μοτίβο το έχουμε καταλάβει! Καλό κουράγιο και μην χάνεις την ψυχραιμία σου.
FarCry Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ελα ενταξει τωρα μου ειπαν οτι εκλεισαν ραντεβου για την πεμπτη πρωι να γινει η ανταλλαγη. παλι καλα που τους πηρα γιατι δε γνωριζα το ραντεβου!
FarCry Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν ισχυει το οτι δινουν μονο 30αρα οταν παιρνεις απο Α/Κ? 50αρα θα δωσουν μονο απο τα καινουρια Κ/V. οχι δεν ισχυει. το τσεκαρα με το δικο μου αστικο κεντρο οπου εγω συμφωνα με τη νεα πλατφορμα του οτε εχω διαθεσιμοτητα μονο για 30 http://www.vrisko.gr...2213c4h3bcj40c6 αυτος εδω που ειναι κυριολεκτικα στον απο κατω δρομο το αστικο κεντρο βγαζει στη διαθεσιμοτητα και 50 γαμωτο πρεπει να εισαι οντως τοσο κοντα για να παρεις 50 http://goo.gl/maps/a2TuR σε ευθεια γραμμη ειναι διπλα απλα το google map δεν μπορει να το δειξει.
k_dinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει κάπου χάρτης ωστε να δω που είναι το κοντινότερο ΚΑΦΑΟ στην περιοχή μου?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 nope, δεν νομίζω...
PETROS13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 οχι δεν ισχυει. το τσεκαρα με το δικο μου αστικο κεντρο οπου εγω συμφωνα με τη νεα πλατφορμα του οτε εχω διαθεσιμοτητα μονο για 30 http://www.vrisko.gr...2213c4h3bcj40c6 αυτος εδω που ειναι κυριολεκτικα στον απο κατω δρομο το αστικο κεντρο βγαζει στη διαθεσιμοτητα και 50 γαμωτο πρεπει να εισαι οντως τοσο κοντα για να παρεις 50 http://goo.gl/maps/a2TuR σε ευθεια γραμμη ειναι διπλα απλα το google map δεν μπορει να το δειξει. κοίτα και ένας φίλος μου είναι 2 στενά πιο πέρα από εκεί που είπες θα πιάνει μέχρι 30 όπως μου είπαν από τον ΟΤΕ.
FarCry Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Υπάρχει κάπου χάρτης ωστε να δω που είναι το κοντινότερο ΚΑΦΑΟ στην περιοχή μου? Το καφαο ειναι στην ακρη του δρομου. παρε το δρομο που μενεις απο πανω ως κατω και θα το βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα