Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστω ότι φέρνουν οπτική ίνα στο ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς μου.

Λογικά την υπάρχουσα υποδομή δεν θα την ξηλώσουν, έτσι δεν είναι?

Άρα εγώ αν ΔΕΝ βάλω VDSL δεν θα ωφεληθώ στην ταχύτητα του ADSL, αφού δεν θα με έχουν 'κουμπωμένο' στην VDSL κάρτα του ΚΑΦΑΟ και θα συνεχίσω να συνδέομαι στο Α/Κ μόνο μέσω χαλκού.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξηλώνεται το χάλκινο δίκτυο, απλά παράλληλα στήνουν το νέο με τις οπτικές...

• Super Moderators
Δημοσ.

no idea για αυτό, πάντως ο ΟΤΕ δίνει ακόμα κανονική τηλεφωνία, όχι voip...

Δημοσ.

δεν ξηλώνεται το χάλκινο δίκτυο, απλά παράλληλα στήνουν το νέο με τις οπτικές...

Άρα ισχύει η παραπάνω υπόθεση που έκανα?

Ότι δηλαδή εγώ θα εποφεληθώ από την αναβάθμιση του ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς μου μόνο αν πάρω VDSL.

Δηλαδή οι οπτικές ίνες και το σκάψιμο έγιναν μόνο για τους νέους συνδρομητές του VDSL, οι υπόλοιποι συνεχίζουν όπως τώρα.

Δημοσ.

Ότι δηλαδή εγώ θα εποφεληθώ από την αναβάθμιση του ΚΑΦΑΟ της γειτονιάς μου μόνο αν πάρω VDSL.

Δηλαδή οι οπτικές ίνες και το σκάψιμο έγιναν μόνο για τους νέους συνδρομητές του VDSL, οι υπόλοιποι συνεχίζουν όπως τώρα.

ναι. καποιος ειπε στο adslgr οτι δεν μπορει να γινει αυτο γιατι δεν σηκωνει ολους τους συνδρομητες. βεβαια αυτο μου φαινεται λιγο ακυρο

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαστε σίγουροι αν θα γίνει τελικά αλλά παλιότερα είχε ακουστεί ότι παίζει να πέρναγαν οι συνδρομητές adsl του ΟΤΕ στα νέα KV...

μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι επωφελούνται μόνο οι VDSL...

Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους..... :-D

εγω εβαλα VDSL το πακετο 50 ........

αλλα δυστυχως θα περιμενω μεχρι Δευτερα για να αλλαξω το ρουτερ.... :-( μιας και πηγα να το παρω απο τα κεντρικα μονος μου και η υπαλληλος μου εδωσε λαθος ρουτερ........ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

περιοχη Ν Κοσμος

Δημοσ.

αλλα δυστυχως θα περιμενω μεχρι Δευτερα για να αλλαξω το ρουτερ.... :-( μιας και πηγα να το παρω απο τα κεντρικα μονος μου και η υπαλληλος μου εδωσε λαθος ρουτερ........ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

περιοχη Ν Κοσμος

εμενα μου το εφερε ο courier (το λαθος router :P)

Δημοσ.

περιοχη Ν Κοσμος

περιοχη Ν Κοσμος εχουν μπει καμπινες απο τον ΟΤΕ ή από Α/Κ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...