Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 πως να την αναβαθμίσουν man? ο μόνος τρόπος είναι να ρίξει ο ΟΤΕ οπτικές ίνες στην περιοχή σου και να βάλει νέο KV για VDSL... Ναι αυτό εννοώ. Μάλλον θα περιμένουμε πολύ όμως...
KAGOURATION Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Με ενεργοποίησαν σε 30άρα. Αλλά δεν έχω ακόμα το ρούτερ. Το adsl ρούτερ μου πάντως κλείδωσε στα 18mbit down, 1.2 up. Δε φαντάζομαι με το vdsl2 ρούτερ να πιάνω τόσο σωστα?
FarCry Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Με ενεργοποίησαν σε 30άρα. Αλλά δεν έχω ακόμα το ρούτερ. Το adsl ρούτερ μου πάντως κλείδωσε στα 18mbit down, 1.2 up. Δε φαντάζομαι με το vdsl2 ρούτερ να πιάνω τόσο σωστα? δεν κλειδωνει το adsl2+ router σε vdsl τι λετε ρε παιδια? ADSL2+ matches the performance of VDSL if the computer moves to just 1.6km away from the telephone exchange http://www.broadband...sl/what-is-vdsl
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 τόσα θα πιάνεις , άντε λίγο παραπάνω. lolwut? δεν ισχύει κάτι τέτοιο...
Muchacho Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Hρακλειο(κρητης) ειμαστε καλυμμενοι.. Απο εβδομαδα θα παω να κανω αιτηση,ελπιζω να δω διαφορα..
PETROS13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασα και γω από το site toy OTE και μου λέει ότι μπορώ μέχρι 50 ! Όλο χαρά εγώ παίρνω την εξυπηρέτση του ΟΤΕ , λέω το τηλ. και μου λένε ότι δεν γίνεται και τα στατιστικά του site είναι για την ευρύτερη περιοχή.. Άλλη μια πληροφορία που μου είπαν είναι ότι το router το δίνουν με χρησιδάνειο και για αυτό το λόγο όταν θα θα διακόψουμε τη σύνδεση είτε σε 6 μήνες είτε σε 2 χρόνια θα πρέπει να επιστρέψουμε το ρουτερ. Τουλάχιστον αυτο μου είπαν..
FarCry Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 εγω εκανα σημερα! εξοπλισμος παρασκευη thresh θα σου πω ταχυτητες !! Άλλη μια πληροφορία που μου είπαν είναι ότι το router το δίνουν με χρησιδάνειο και για αυτό το λόγο όταν θα θα διακόψουμε τη σύνδεση είτε σε 6 μήνες είτε σε 2 χρόνια θα πρέπει να επιστρέψουμε το ρουτερ. Τουλάχιστον αυτο μου είπαν.. ε ναι ειναι προβλημα? χωρις vdsl τι θες το router? η καθε εταιρεια δινει το δικο της
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 λογικό το χρησιδάνειο, οι τιμές αυξάνονται, δεν τους παίρνει πλέον να τα χαρίζουν κουφάλα Κώστα, δώσε screenshots
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 εδω ο οτε καποιοι ειπαν οτι δινει χρησιδανειο του adsl αλλο τοσο του vdsl ποου ειναι πιο ακριβα.της forthnet ειναι ενα Thomson το οποιο αν θυMAMAI σωστα παIζει και adsl kai vdsl.
k_dinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Προσοχή παιδιά, ΜΗΝ πάρετε το Plus πρόγραμμα με τα 60 λεπτά σε κινητά. Στην ADSL τουλάχιστον λεχει βήμα χρέωσης το λεπτό, ενώ χωρίς το PLUS είναι ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, η χρέωση είναι πιο ακριβή στο Plus
bisbirikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 πόσο πιο κάτω? Δίνω με την οτενετ γύρω στα 240 ευρώ τον χρόνο για ADSL 24 Mbit. Δεν είναι και λίγα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δίνω με την οτενετ γύρω στα 240 ευρώ τον χρόνο για ADSL 24 Mbit. Δεν είναι και λίγα. δλδ θες να πέσει κάτι από 20 euro το μήνα? gl with that...
FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 δεν εχω καταλαβει τι προβλημα εχετε με το δανεισμο. αφου δεν υπαρχει εταιρεια που να μη δινει και εξοπλισμο μαζι. δηλαδη οκ σιγα εδω ο οτε καποιοι ειπαν οτι δινει χρησιδανειο του adsl αλλο τοσο του vdsl ποου ειναι πιο ακριβα.της forthnet ειναι ενα Thomson το οποιο αν θυMAMAI σωστα παIζει και adsl kai vdsl. ναι το zte του οτε ειναι με δανεισμο. θα το δωσω πισω τωρα που θα παρω τον νεο εξοπλισμο. αλλα μπορεις να το επιστρεψεις στο αστικο κεντρο του οτε και αφου το εχω διπλα μου σιγα τελικα ηταν οπως το περιμενα. η βουλα, καλαμακι και ζωγραφου που ειπαν οτι θα παιξουν στην αθηνα απο δευτερα ειναι για τις υπαιθριες καμπινες. τα αστικα κεντρα που συμφωνα με τους πινακες πηραν εξοπλισμο vdsl παιζουν και αυτα μπαλα απο σημερα. εγω ειμαι τυχερος που ειμαι σε αποσταση απο το αστικο κεντρο για να παιξω με VDSL 30
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα