Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Και μια ερώτηση: Θα χρειαστούμε να αλλάξουμε το modem μας με άλλο για VDSL (όταν υπάρξει κάλυψη με το καλό); προφανώς, αλλά δίνει ο ISP τσάμπα έτσι κι αλλιώς...
markon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 θα δώσει από KV αλλά και από A/K για όσους είναι κοντά (μέχρι σιγά σιγα να βάλει τα νέα KV παντού), λογικά εσύ τα 30 θα τα πιάνεις... από Δευτέρα θα ξέρουμε με σιγουριά... Έμενα στη περιοχή μου πρόσφατα ο ΟΤΕ άλλαξε το παλιό καφαο και έβαλε καινούργιο και μάλιστα από αυτό το καφαο παίρνει γραμμές η πολυκατοικία που μένω για ποιο λόγο ο ΟΤΕ να κάνει το κόπο να βάλει καινούργιο καφαο και μετά από λίγους μήνες να ξανά σκάψει για να βάλει mini dslam εγώ πιστεύω ότι όσοι είναι το πολύ στο 1χιλιομετρο από το κέντρο δεν θα δουν mini dslam στην περιοχή τους από το 1 χιλιόμετρο και πάνω μαλών θα βάλουν mini dslam και σίγουρα πιστεύω σε κάποια αναλόγια δηλαδή μπορεί να αντιστοιχούν κάθε 2-3 καφαο ένα mini dslam
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 ο εξοπλισμός για το VDSL θα είναι μέσα στο κάθε KV...
KAGOURATION Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Παγκράτι θα έχει κάλυψη αύριο? Κόμβος Ιλίσια. Έχω πάρει τρεις απαντήσεις μέχρι τώρα από οτε : Τεχνικός 1 : Ναι έχει κάλυψη Εξυπηρέτηση 2 : Δεν ξέρουμε ίσως να μην μπορέσετε να βάλετε τη Δευτέρα. Τεχνικός 3 : Δεν γνωρίζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Γιατί δεν περιμένεις αύριο για σιγουριά?
KAGOURATION Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 lol με έχει φάει η αγωνία (50άρα μμμμμμμ γιαμ γιαμ)
deesnider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Έχει τέτοιες υπηρεσίες η Γεωργία; Πολύ προσφάτως άρχισε η ευρεία διάθεσή τους, αλλά ναι, έχει! Χωρίς δε να έχω μέτρο σύγκρισης, ή προηγούμενη εμπειρία από αντίστοιχη υπηρεσία, από αυτή που παρέχεται μέχρι στιγμής, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ίσως να οφείλεται στο ότι «πατάει» πάνω σε εξ ολοκλήρου καινούργια υποδομή. Με το adsl που είχα μέχρι πρότινος εδώ, είχα πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία - κατά κύριο λόγο - οφείλονταν στο απαρχαιωμένο δίκτυο καλωδιώσεων. Όσο για τις χαμηλές αναλογικά τιμές, χωρίς να μπορώ να ξέρω αν θα παραμείνουν εσαεί στα σημερινά επίπεδα, ίσως να σχετίζονται και με το γεγονός ότι ουσιαστικά, μόνο ένας provider δραστηριοποιείται εδώ, έχοντας πελάτες το σύνολο σχεδόν των χρηστών τής χώρας.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μετά την cyta,καλώς το δεχτήκαμε και από τον ΟΤΕ : http://oteshop.ote.g...periorista.html Και εδώ το site για την υπηρεσία : http://www.otevdsl.gr/ Μένω στα όρια Ζωγράφου-Ιλίσσια(χαμηλά στο Γουδί).Όντας πελάτης του ΟΤΕ,έκανα τον έλεγχο διαθεσιμότητας conn-x και δεν θα μπορώ να έχω vdsl.Όχι ότι ήθελα να βάλω,αλλά αυτές τις καινούργιες καμπίνες γιατί τις έχουν βάλει;Ναι,ναι ξέρω,πρέπει να πάρουν έγκριση από την ΕΕΤΤ και μετά από 6 μήνες να τις έχουν διαθέσιμες.Δεν μπορώ να βρω λογική! ΥΓ:Μπορεί να γκρινιάζω τσάμπα και απλά να μην έχουν αναβαθμίσει το εργαλείο αναζήτησης.Κρατάω πισινή μέχρι αύριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 η κουφάλα ο ξαδερφός μου μπορεί να βάλει στη Βούλα, στον έλεγχο διαθεσιμότητας είναι gg...
Anubis13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι ο ελεγχος διαθεσιμοτητας παιζει μονο απο Α/Κ αυτη την στιγμη Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2012 από Anubis13
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 o cousin είναι αρκετά μακρυά από το Α/Κ...
FarCry Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αφου ειπαμε ρε thresh βουλα, καλαμακι και ζωγραφου παιζουν μπαλα απο αυριο το θεμα ειναι τι γινεται με τις αλλες περιοχες (αστικα κεντρα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 αφου ειπαμε ρε thresh βουλα, καλαμακι και ζωγραφου παιζουν μπαλα απο αυριο μένει στον Κρεμαστό Λαγό ρε, στου διαόλου τη μάνα
Kostas75 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 προφανώς, αλλά δίνει ο ISP τσάμπα έτσι κι αλλιώς... Ναι, αλλά οι πιο έμπειροι από εμάς έχουν αγοράσει δικά μας καλύτερα μόντεμ, π.χ. Linksys!!!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα