Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αντί να κοιτάξουν Δυτικά Προάστια, Επαρχία, που είναι "χε@@@@##@#να" από όλους, και βρίσκονται στο μεσαίωνα, πάνε και κάνουν έργα εκεί που υπάρχει το... "μέλι".... Τι να πεις... Υπομένεις και περιμένεις.... [/Δικηγόρος Διαβόλου OFF] Εμένα με χαλάει το 5άρι στο upload. Θα μπορούσε να δώσει τουλάχιστον 10mbps , να το ευχαριστηθεί ο κόσμος... Δεν έχει σημασία πλέον τόσο πολύ το download, όσο το upload... Αυτό θα κινήσει τα πράγματα... Κρίμα στον ΟΤΕ/γερμαναράδες.... Περίμενα πως θα ήταν... ανοιχτόμυαλοι... ρωτάς αν πχ ο δήμαρχος του Περιστερίου δεν ζήταγε λαγούς με πετραχίλια για να αφήσει τον ΟΤΕ να σκάψει? πράγματι είναι ξενέρα τα 5mbps, ενώ στο πιλοτικό έδιναν 10 (και παραπάνω), αργότερα πάντως θα δώσουν και μεγαλύτερο upstream και downstream...
k_dinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 απλά στον ΟΤΕ υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά λόγω μεγαλύτερου bandwidth προς εξωτερικό που έχει PLUS ότι με την OTEGlobe το ανεβάζει εύκολα... Που μπορούμε να δούμε τι bandwidth έχει η κάθε εταιρία με το εξωτερικό? Κάτι άλλο, εγώ σέρνομαι και πιανω με το ζόρι τα 6mbps. Αν βάλω vdsl λογικά θα μετράει η απόσταση από το KV και όχι από το dslam, έτσι δεν είναι? Άρα θα έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες με αν βάλω το εως 30, έτσι δεν είναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Που μπορούμε να δούμε τι bandwidth έχει η κάθε εταιρία με το εξωτερικό? Κάτι άλλο, εγώ σέρνομαι και πιανω με το ζόρι τα 6mbps. Αν βάλω vdsl λογικά θα μετράει η απόσταση από το KV και όχι από το dslam, έτσι δεν είναι? Άρα θα έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες με αν βάλω το εως 30, έτσι δεν είναι? Έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες κάποια παιδιά στο adslgr... http://www.adslgr.com/forum/threads/14462-T%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CF%8C%CF%87%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%95%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C Ουσιαστικά τα νέα KV θα έχουν μέσα τους "dslams"... 1
Anubis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ΖΤΕ δίνουν, τώρα πιο συγκεκριμένα δεν είμαι σίγουρος... Ηθελα να δω τι firewall options κλπ υπαρχουν, bandwidth manager and so on.. όταν λες καλό? Να τολμήσω να πω Draytek Vigor 2750n & 2850n? Ακριβά όμως Δεν ειμαι ο κοκκαλης Eν τω μεταξυ δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια σε ρουτερ. Τα 2 που αναφερεις εχω δει και το netgear D3700
DaveMurray Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 ρωτάς αν πχ ο δήμαρχος του Περιστερίου δεν ζήταγε λαγούς με πετραχίλια για να αφήσει τον ΟΤΕ να σκάψει? πράγματι είναι ξενέρα τα 5mbps, ενώ στο πιλοτικό έδιναν 10 (και παραπάνω), αργότερα πάντως θα δώσουν και μεγαλύτερο upstream και downstream... Δεν είμαι από το Περιστέρι για να γνωρίζω 100% τι γίνεται εκεί, αλλά αυτό με τους δημάρχους ισχύει... Μερικοί είναι αλήτες στην κυριολεξία... Στο περιστέρι δε, με μια χμ γκούχου ας τα λέμε καλούτσικη κοινωνική πολιτική που έχει, δεν θα το πίστευα ότι έγινε κάτι τέτοιο. Δεν μου πάει ο νους ότι έκανε τέτοια αλητεία ο εκεί δήμαρχος... Παρόλαυτα τέλος πάντων, υπάρχουν αρκετοί δήμαρχοι των Δυτικών Προαστίων και επαρχίας, που δεν είναι αλήτες και θέλουν έργα στην περιοχή τους... Τώρα γιατί οι γερμανοί/ΟΤΕ προτίμησαν να πάνε στο μέλι, τι να πούμε εμείς οι υπόλοιποι, απλά περιμένουμε να δεήσουν οι γερμανοί μπας και βγούμε από τον Μεσαίωνα... Edit: Και για να προλάβω "σχόλια", δεν είναι ότι "υποστηρίζω" την δική μου "περιοχή" και ενδιαφέρομαι να βολευτώ... Μην σώσω ποτέ, δεν καίγομαι και τόσο για ταχύτητες (για σταθερότητα ναι, καίγομαι , όπως όλοι μας) Τα δυτικά προάστια και η επαρχία, είναι διαχρονικά χε#@#@να από όλους.... Ειδικά δε αν μιλήσουμε, έχουν το πιο "σαπισμένο" δίκτυο, με δήμους πχ Περιστέρι, Νίκαια με τεράστιες αποστάσεις, πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, όπου εξυπηρετούνται με ΕΝΑ Α/Κ όταν λόγω αποστάσεων, θα έπρεπε να ήταν παραπάνω... Δεν μπορείς να αφήνεις στην απ' έξω δήμους με σημαντικά μεγάλο πληθυσμό και έκταση, και να πηγαίνεις στους "πλούσιους", αναβαθμισμένους δήμους, επειδή "νομίζεις" πως θα έχεις "έσοδα". Είναι... "αδικία"... Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις πλέον αυτή την εποχή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Eν τω μεταξυ δεν υπαρχει μεγαλη ποικιλια σε ρουτερ. Τα 2 που αναφερεις εχω δει και το netgear D3700 και γιατί να υπάρχει μέχρι τώρα? μόνο με cyta είχες που αναγκαστικά έπαιζες μόνο με το δικό της... https://www.skroutz.gr/s/338523/NetGear-DGND3700.html Δεν νομίζω ότι εννοείς αυτό το Netgear.. Δεν είμαι από το Περιστέρι για να γνωρίζω 100% τι γίνεται εκεί, αλλά αυτό με τους δημάρχους ισχύει... Μερικοί είναι αλήτες στην κυριολεξία... Στο περιστέρι δε, με μια χμ γκούχου ας τα λέμε καλούτσικη κοινωνική πολιτική που έχει, δεν θα το πίστευα ότι έγινε κάτι τέτοιο. Δεν μου πάει ο νους ότι έκανε τέτοια αλητεία ο εκεί δήμαρχος... Παρόλαυτα τέλος πάντων, υπάρχουν αρκετοί δήμαρχοι των Δυτικών Προαστίων και επαρχίας, που δεν είναι αλήτες και θέλουν έργα στην περιοχή τους... Τώρα γιατί οι γερμανοί/ΟΤΕ προτίμησαν να πάνε στο μέλι, τι να πούμε εμείς οι υπόλοιποι, απλά περιμένουμε να δεήσουν οι γερμανοί μπας και βγούμε από τον Μεσαίωνα... rumors πάντως αυτά έλεγαν...
Anubis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 και γιατί να υπάρχει μέχρι τώρα? μόνο με cyta είχες που αναγκαστικά έπαιζες μόνο με το δικό της... https://www.skroutz....r-DGND3700.html Δεν νομίζω ότι εννοείς αυτό το Netgear.. Eξωτερικο εψαξα οχι ελλαδα. Αυτο εννοω http://www.netgear.com/service-provider/products/routers-and-gateways/dsl-gateways/vevg3700.aspx#
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Eξωτερικο εψαξα οχι ελλαδα. Αυτο εννοω http://www.netgear.c.../vevg3700.aspx# υπάρχουν και Zyxel πάντως... ωραιότατο το Netgear btw
deesnider Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχουν και ατυχήματα! Ευτυχώς το περιστατικό είναι παλιό! Άμα μερακλώσει καμιά άλλη γιαγιά τώρα και βγει να μαζέψει οπτικές για σαλάτα... :-D Παιζεις με τον πονο μας και εσυ ,ποσο να αντεξει 1 ανθρωπος .Εδω λεμε ταλαιπωρουμε με τα 7Mbps ,τα 60 τα ονειρευομαι, δεν δεχομαι το 2012 να εχω τετοια ταχυτητα στην Αθηνα ειναι ντροπη. ...κάτσε μισό, να βρω και να κατεβάσω μια φιλμογραφία κι έρχομαι...εντάξει την κατέβασα ...τι έλεγες; :lol: Φανατικός downloader; Εγώ που είμαι τόσο φανατικός που πρόλαβα να κατεβάσω το σύμπαν με τριάρα adsl και τώρα δουλεύω το «πυραυλάκι» στο ρελαντί, σχεδόν μόνο για επεισόδια σειρών, των ...160mb, τι να πω; Ενα μαμημενο πακετο χωρις τηλεφωνια δεν μπορουν βγαλουν; Νισαφι πια, δε θελω ουτε απεριοριστες ουτε περιορισμενες κλησεις, δε με ενδιαφερουν καθολου... Εδώ το σταθερό δεν είναι υποχρεωτικό... νια νια νιά!!! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Να κατεβάσεις 720p σαν άνθρωπος που έχει οθόνη HD...
deesnider Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Να κατεβάσεις 720p σαν άνθρωπος που έχει οθόνη HD... ...σωστό κι αυτό!
k_dinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες κάποια παιδιά στο adslgr... http://www.adslgr.co...ος-το-Εξωτερικό Ουσιαστικά τα νέα KV θα έχουν μέσα τους "dslams"... Άρα και να μη βάλω VDSL θα δω τεράστια διαφορά αφού θα μετράει η απόσταση από το KV και οχι το dsmal, έτσι δεν είναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 yeap, είναι ουσιαστικά εύκολη λύση στο θέμα του συγχρονισμού...
Kostas75 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Για Πετρούπολη φαντάζομαι θα περιμένω πολύ για VDSL, πόσο μάλλον για 50 Mbps..... :/ Και μια ερώτηση: Θα χρειαστούμε να αλλάξουμε το modem μας με άλλο για VDSL (όταν υπάρξει κάλυψη με το καλό);
disqualified Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Και μια ερώτηση: Θα χρειαστούμε να αλλάξουμε το modem μας με άλλο για VDSL (όταν υπάρξει κάλυψη με το καλό); Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα