deesnider Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 τι γεωγραφική κάλυψη έχει αυτό? έχει cap GB per month? γιατί κι εμείς έχουμε FTTH και Cable Εννοείς σε τι ποσοστό έκτασης της χώρας; Αν ναι, μόνο σε χωριά δεν είναι διαθέσιμο (και σιγά τη μεγάλη χώρα, εδώ που τα λέμε, έτσι; Πρέπει να σου βγουν τα μάτια για να τη βρεις στο χάρτη, αν δεν ξέρεις από πριν πού είναι...) Με το cap GB per month, να υποθέσω - μη φανταστείς ότι σκαμπάζω και πολλά! - ότι αναφέρεσαι σε περιορισμό όγκου ανά μήνα; Όχι, απεριόριστο είναι αν εννοείς αυτό. Ερώτηση: Εφόσον υπάρχει ήδη στην Ελλάδα - δεν το ήξερα - διαθέσιμο FTTH, γιατί γίνεται τόσο πολύς λόγος για το VDSL; Περιορισμένη κάλυψη ακόμα, ή ακριβό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 γιατί είναι περιορισμένη κάλυψη ναι, το ίδιο και το cable
deesnider Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα, εμένα σαφώς με βολεύει απίστευτα, αλλά η ειρωνεία εδώ ξέρεις ποια είναι; Πολλοί, δεν έχουν που λέει ο λόγος παπούτσια να φορέσουν - η οικονομική πραγματικότητα της χώρας ήταν ανέκαθεν και παραμένει τραγική, σκέψου ότι δεν υφίσταται σύστημα ασφάλισης υγείας - αλλά γρήγορο internet έχουν! 2
Dimitris19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μια απορία παίζει να να πέσουν τωρα οι τιμές του adsl και συγκεκριμένα τα 24 Mbps ? Sent from my iPhone using Insomnia Πόσο πιο κάτω να πάνε? Ήδη μου φαίνονται πολύ χαμηλές. Απορώ δηλαδή αν έχουν και κέρδος, ειδικά οι εναλλακτικοί πάροχοι. Με το καλό να έρθει πάντως το Vdsl αν και εμείς εδώ επαρχία, ειδικά όσοι δεν μένουμε στις πρωτευουσες των Νομών θα αργήσουμε πολύ να το δούμε.
markon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αυτό το vdsl θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα η μόνο σε ορισμένες περιοχές εγώ που μένω Κρήτη και με 12,5 attenuation που έχει τώρα η γραμμή μου θα μπορώ να βάλω η τζάμπα θα πάει
eftaxiaskostas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση. Λέει στο προηγούμενο post "καλυψη Αμπελοκήπων 100%". Αυτό σημαίνει πως και εμείς (Ζωγράφου) που καλυπτόμαστε απο τον κόμβο Αμπελοκήπων στην ADSL θα έχουμε πρόσβαση στην vdsl; Αν θυμάμαι καλά πιλοτικά είχε εφαρμοστεί στην περιοχή μας η VDSL πριν καν ακουστεί εμπορικά. Για πείτε, γιατί αν έχουμε καλυψη προβλέπω άμεση αλλαγή...
Skylined Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Θυμάμαι κάτι νήματα σεντόνια 3 χρόνια πριν με δεκάδες απόψεις του στυλ ότι "αυτά ποτέ δε θα τα δούμε στο Ελλάντα" (για 24mbit/sec)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αυτό το vdsl θα είναι διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα η μόνο σε ορισμένες περιοχές εγώ που μένω Κρήτη και με 12,5 attenuation που έχει τώρα η γραμμή μου θα μπορώ να βάλω η τζάμπα θα πάει θα δώσει από KV αλλά και από A/K για όσους είναι κοντά (μέχρι σιγά σιγα να βάλει τα νέα KV παντού), λογικά εσύ τα 30 θα τα πιάνεις... Παιδιά μια ερώτηση. Λέει στο προηγούμενο post "καλυψη Αμπελοκήπων 100%". Αυτό σημαίνει πως και εμείς (Ζωγράφου) που καλυπτόμαστε απο τον κόμβο Αμπελοκήπων στην ADSL θα έχουμε πρόσβαση στην vdsl; Αν θυμάμαι καλά πιλοτικά είχε εφαρμοστεί στην περιοχή μας η VDSL πριν καν ακουστεί εμπορικά. Για πείτε, γιατί αν έχουμε καλυψη προβλέπω άμεση αλλαγή... από Δευτέρα θα ξέρουμε με σιγουριά...
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Καιρός ήταν αλλα μόνο ως τα 50 και όχι ως 100 άρα γραμμή?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 αργότερα θα δώσουν και 100, μην τα θέλουμε όλα από την αρχή...
speedman_26 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Πόσο πιο κάτω να πάνε? Ήδη μου φαίνονται πολύ χαμηλές. Απορώ δηλαδή αν έχουν και κέρδος' date=' ειδικά οι εναλλακτικοί πάροχοι. Με το καλό να έρθει πάντως το Vdsl αν και εμείς εδώ επαρχία, ειδικά όσοι δεν μένουμε στις πρωτευουσες των Νομών θα αργήσουμε πολύ να το δούμε.[/quote'] Στα 24 πληρωνο 80€ το δίμηνο δεν τα λες και λίγα για Ίντερνετ μόνο Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Στα 24 πληρωνο 80€ το δίμηνο δεν τα λες και λίγα για Ίντερνετ μόνο Sent from my iPhone using Insomnia υπάρχουν κι οι εναλλακτικοί...
z4rx07 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 να ρωτησω, εγω που από Cyta δεν μπορω να εχω VDSL εξαιτιας αποστασης από Ote μπορω να εχω δηλαδή;
easyriderktm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εμείς δηλαδή εδώ, που δεν είμαστε ούτε καν γεωγραφικά «δυτική χώρα» και ήδη έχουμε FFTH με σταθερά 60mbps download (υπάρχει διαθέσιμο και πακέτο με 100, αλλά είναι περιττό κατά τη γνώμη μου για οικιακή χρήση...), τηλεόραση με ...έξι δισεκατομμύρια κανάλια απ' όλο τον κόσμο, ppv με ...€0,30 ανά ταινία για μια εβδομάδα, και - φυσικά - τηλέφωνο στο ίδιο πακέτο, με συνολική μηνιαία χρέωση περίπου στα €30,00, πρέπει ήδη να βρισκόμαστε στον ...23ο! Υπάρχουν και ατυχήματα!
speedman_26 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 υπάρχουν κι οι εναλλακτικοί... Οταν μένεις σε νησί η καλύτερη επιλογή ειναι ΟΤΕ Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα