Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την απόφαση της Ε.Ε.Τ.Τ. σχετικά με την παροχή από τον ΟΤΕ υπηρεσιών Εικονικής Αδεσμοποίητης Μεριζόμενης Πρόσβασης VPU από την επόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, αναμένεται ο ΟΤΕ να ξεκινήσει την εμπορική διάθεση υπηρεσιών VDSL.Σε περίπτωση ύπαρξης ISDN γραμμής υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,31 ευρώ/μήνα

Τα πακέτα αυτά θα έχουν διάρκεια 12 μήνες.C

Σύμφωνα με την ως τώρα πληροφόρηση το κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι το παρακάτω:

vdsl.png

http://www.youtube.com/watch?&v=9BI5ydGDXTI

Link.png Site: Έλεγχος Διαθεσιμότητας VDSL

Source.png Πηγή: adslgr.com

Επεξ/σία από SPANK
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

άντε καιρός ήταν επιτέλους...

τουλάχιστον αυτοί που έχουν νέα KV να έχουν πλέον την δυνατότητα να τα αξιοποιήσουν...

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον να μπεί το νερό στο αυλάκι να αρχίσει , και ολα θα γίνουν σε βάθος χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποιοι θα ειναι αυτοι που θα εχουν vdsl και σε ποιες περιοχες υπαρχει vdsl....

Τουλαχιστον εγω που ειμαι στον Ταυρο, αν και σχεδον κεντρο Αθηνα δεν προκειται να εχω vdsl...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποιοι θα ειναι αυτοι που θα εχουν vdsl και σε ποιες περιοχες υπαρχει vdsl....

Τουλαχιστον εγω που ειμαι στον Ταυρο, αν και σχεδον κεντρο Αθηνα δεν προκειται να εχω vdsl...

την Δευτέρα λογικά θα ανακοινωθούν τα πάντα...

περιοχές κάλυψης από KV ξέρουμε πάντως, όπως και τις υπόλοιπες που γίνονται έργα αυτό τον καιρό...

Δημοσ.

Οι τιμές του vdsl με αυτές του adsl(πάντα με τα τιμολόγια του ΟΤΕ) είναι στα +5 ευρώ.Κάτι πρέπει να κάνουν με τα τιμολόγια του adsl.

• Super Moderators
Δημοσ.

εχει κανείς διαθέσιμο ποιες σε ποιες περιοχές στην αττική υπάρχει το δίκτυο?

θα τις λένε από τον ΟΤΕ την Δευτέρα. μέχρι τότε μόνο αυτά:

Όσον αφορά FTTC: 1002 (587 εμπορικά διαθέσιμες) Kαμπίνες είναι έτοιμες σε:

Αλεξανδρούπολη 113 (85 % ολοκλήρωση)

Κομοτηνή 128 ( 99 % ολοκλήρωση)

Ξάνθη 102 ( 64% ολοκλήρωση)

Σέρρες 73 (μαζί με Εμ. Παππά)

Αμπελόκηποι 244 (100% ολοκλήρωση)

Βούλα & Βουλιαγμένη 126 (100% ολοκλήρωση)

Καλαμάκι 156 (90 % ολοκλήρωση)

Τερψιθέα & Γλυφάδα 85 (25% ολοκλήρωση)

Οι εργασίες σε Α/Κ Τερψιθέας, Γλυφάδα & Ασπρόπυργο συνεχίζονται

Επόμενες περιοχές: Ηλιούπολη, Ψυχικό, Χολαργός, Πεντέλη, Μελίσσια, Βριλήσσια, Κηφισιά....

http://yme.awmn.net/...tion Access.pdf

Πεντέλη MOFOS!

http://www.adslgr.co...044#post4817044

Φαντάζομαι στις τιμές είναι ενσωματωμένο το πάγιο ετσι; Ευχαριστα νεα

ναι ευτυχώς είναι και η επιπλέον χρέωση για το ISDN είναι ουσιαστικά το πάγιο της γραμμής...

Δημοσ.

κατάλαβα.. για να έρθει σε ανατολική αττική θα είναι σαν το dls που έπρεπε να πάρεις σειρά 6 και βάλε μηνών μόνο και μόνο για να προχωρήσουν την αίτηση για σύνδεση :P

θα ξαναζήσουμε επικές στιγμές με τον οτε..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

υπομονή, όταν τελειώσουν τα έργα στις "επόμενες περιοχές" θα υπάρξουν μεθεπόμενες :P

προσωπικά ελπίζω να δωθεί σύντομα στις "υπό κατασκευή" περιοχές και να μην περιμένουν ολοκλήρωση της κάλυψης τους για να αρχίσει η διάθεση...

Δημοσ.

Επιτελους θα παμε στον 21ο αιωνα ,διοτι με τις ταχυτητες που εχουμε ειμαστε ιντερνετικος μεσαιωνας για "δυτικη" χωρα.Οι τιμες ειναι πολυ καλες ,καλυτερες απο οσο τις περιμενα.Σιγουρα ικανοποιητικη επεκταση δικτυου θα αργησουμε να δουμε αλλα η αρχη εγινε και επισημα .Καλο μας κουραγιο μεχρι να αποκτησουμε προσβαση στην νεα υπηρεσια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...