killer76 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Ποιος είναι ο πιο ευκολος τρόπος, δηλαδη ιστοσελίδα ή πρόγραμμα ωστε να μπορώ να φτιάξω μερικά animation οπως έχουν μερικά βίντεο στην αρχή τους απο αυτα που υπαρχουν στο youtube. Δεν θελω κατι custom να μπλέκω με after effect κλπ. Ας είναι κάτι σε έτοιμο που να βάζω το τίτλο μου ας πούμε, να διαλέγω κάποιο απο τα προτυπα και να το φτιάχνει. πχ οπως ειναι το http://cooltext.com/ για στατικά logo. Για να καταλάβετε τι εννοω κοιτάξτε το παρακάτω βίντεο στην αρχή. Ας είναι και κάτι ποιο απλό. http://www.youtube.com/watch?v=Wo7Eb-VnGp0&feature=fvsr
micos000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και ποιος σου είπε ότι το after effects δημιουργεί intros; Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Δοκίμασε το xara 3d maker (http://www.xara.com/...ara3d/examples/). Είναι αρκετά απλό και εύκολο στο να το μάθεις. http://www.youtube.com/watch?v=IlmiW2I-H3E
Anxisfanis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το after effects κάνει τα πάντα. Σαφώς πολύ δύσκολο για χρήστη που δεν έχει εξοικειωθεί . Αξίζει να σημειώσω πως τα περισσότερα σοβαρά intros γίνονται και με αυτό το λογισμικο. Μπορείς να βρεις εκατοντάδες έτοιμα intro templates στα torrents η ακόμα και σε σελίδες . Ρίξε μια μΑτια στο video copilot η αναζήτησε στα torrents AE templates. Digital juice επίσης πολύ καλά templates. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κορυφαίο εργαλείο και διάθεση συλλογή που αγγίζει σχεδόν το 1 terra!!!
killer76 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Και ποιος σου είπε ότι το after effects δημιουργεί intros; Δεν είναι αυτή η δουλειά του. Δοκίμασε το xara 3d maker (http://www.xara.com/...ara3d/examples/). Είναι αρκετά απλό και εύκολο στο να το μάθεις. http://www.youtube.com/watch?v=IlmiW2I-H3E Γιατι σχεδον ολα how to που εβλεπα στο youtube ηταν με after effect Τελικα κατι σαν το xara3d εψαχνα. thanks
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Το after effects είναι ένα φοβερό και πανίσχυρο πρόγραμμα για post production affects, media compositiοn και special effects. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να ξεκινήσει κάποιος να το δουλεύει γιατί συνδυάζει τις δυνατότητες του premiere και του photoshop και χρησιμοποιείται πάρα πολύ σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Γι αυτό υπάρχουν τόσα πολλά tutorials. Το xara είναι πολύ απλό και εύκολο στην χρήση του.
Mr.Etherium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ζόρικο το Ae ρε παιδιά. Όποιος τα κατάφερε μαζί του αξίζει συγχαρητήρια.
Anxisfanis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 To ΑΕ είναι μακροπρόθεσμη επένδυση γνώσης. Δεν μπορείς να αφιερώσεις μία εβδομάδα μόνο και να αρχίσεις να δουλεύεις μαζί του. Το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι παραπάνω από εντυπωσιακό. Συμβουλεύω σε όποιον θέλει να ξεκινήσει να μαθαίνει να αρχίσει να αναπαράγει τα παραδείγματα απο το Site: Videocopilot . Andrew o "θεός" του AE
gdskate Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Συν τα από πάνω που λέει ο φίλος, το ΑΕ χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και με το Photoshop για καλύτερο αποτέλεσμα σε logo.
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ ζόρικο το Ae ρε παιδιά. Όποιος τα κατάφερε μαζί του αξίζει συγχαρητήρια. Το AE έχεις δυσκολία στο ξεκίνημα μαζί του. Όταν αντιληφθείς τη φιλοσοφία του μετά η εκμάθηση του είναι πιο εύκολη. Συν τα από πάνω που λέει ο φίλος, το ΑΕ χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και με το Photoshop για καλύτερο αποτέλεσμα σε logo. Αυτό εννοείται. Δεν μπορείς να δουλέψεις σε video editor/effector ή 3d design/animation χωρίς την παρέμβαση του photoshop.
Mr.Etherium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Με photoshop ασχολούμαι πάνω από 5 χρόνια δυναμικά γιατί είναι και η δουλειά μου. Στο Ae όμως είδα λίγες ομοιότητες με το Ps νομίζω μόνο και μόνο επειδή είναι της ίδιας εταιρίας. Πέρα από αυτό είναι εντελώς μια καινούρια γνώση με 3d assets κτλ.
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το ps έχει τόση σχέση με το ae όση έχει και με το premiere (πολύ μικρή). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο και για τα δύο παραπάνω προγράμματα. Αφού το κατέχεις (το ps) προχώρα και με το ae και όταν καταφέρεις να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του θα δεις ότι είναι ένα φοβερό πρόγραμμα με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο δε συνδυασμός ps με ae και ίσως με κάποιο 3d πρόγραμμα βγάζει τρομερά αποτελέσματα. 1
Anxisfanis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 To PS δεν μοιάζει καθόλου με το AE το οποίο έχει δική του γλώσσα προγραμματισμού. Το όφελος είναι ότι στο PS θα κάνεις όλη την στατική γραφιστική δουλειά και θα την εισάγεις στο AE για να κάνεις όλα τα εφε. Είναι της ίδιας εταιρείας ναι και αυτό σε βοηθάει να κάνεις import τα multilayer του photoshop στο AE με ένα κλικ. Και τα δύο προγράμματα ειδικεύονται στον κλάδο τους και θα πρέπει να τα μαθαίνουμε εφόσον είναι απαραίτητο. Τονίζω πως για μένα το ΑΕ μου έχει φάει άπειρες ώρες και πιστεύω πως αν είναι κάποιος να μείνει στο PS δεν αξίζει τον κόπο να μπλέξει και με το ΑΕ. Το PS απο μόνο του είναι αρκετό για να κάνει την δουλειά στην φωτογραφία. Επίσης πολλά Effects του AE παίζουν και στο PS και αντίστροφα (όπως και στο Premiere). Εγώ το AE το δουλεύω αποκλειστικά για κίνηση και video αλλά τις μακέτες μου τις κάνω στο PS
Mr.Etherium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 To PS δεν μοιάζει καθόλου με το AE το οποίο έχει δική του γλώσσα προγραμματισμού. Το όφελος είναι ότι στο PS θα κάνεις όλη την στατική γραφιστική δουλειά και θα την εισάγεις στο AE για να κάνεις όλα τα εφε. Είναι της ίδιας εταιρείας ναι και αυτό σε βοηθάει να κάνεις import τα multilayer του photoshop στο AE με ένα κλικ. Και τα δύο προγράμματα ειδικεύονται στον κλάδο τους και θα πρέπει να τα μαθαίνουμε εφόσον είναι απαραίτητο. Τονίζω πως για μένα το ΑΕ μου έχει φάει άπειρες ώρες και πιστεύω πως αν είναι κάποιος να μείνει στο PS δεν αξίζει τον κόπο να μπλέξει και με το ΑΕ. Το PS απο μόνο του είναι αρκετό για να κάνει την δουλειά στην φωτογραφία. Επίσης πολλά Effects του AE παίζουν και στο PS και αντίστροφα (όπως και στο Premiere). Εγώ το AE το δουλεύω αποκλειστικά για κίνηση και video αλλά τις μακέτες μου τις κάνω στο PS Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω. Εκτός στο ότι δεν αξίζει τον κόπο... Πχ εγώ θέλω να ετοιμάσω μια παρουσίαση ενός λογότυπου που έκανα, 10-15 sec για να δώσω κάτι το ξεχωριστό και μια σουπερ εντύπωση στον πελάτη. Αλλα θέλω να το κάνω 3D με animation, μουσική και με πολλά εφέ και δεν μπορώ. Ούτε καν. Σκέφτομαι να δω κανένα tutorial και να το κάνω πρόχειρα για αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα