achilles_g_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Mια κι έχω καταλήξει στον amd fx 8350 υπάρχει κάποιο μητρική που θα δουλέψει κατευθείαν με τον 8350; Γιατί είναι να τον αναγνωρίσει μόνο μετά από bios update θα έχω πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος επεξεργαστής amd διαθέσιμος.
John-lamia Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ποσα χρημτα δινεις? θα παρεις μονο μητρικη η και επεξεργαστη μαζι πακετο ? αν τα παρεις πακετο πες στο μαγαζι που θα πας πριν την παρεις να στην κανουν bios update.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Επεξεργαστή δεν έχω πάρει ακόμη. Βλέπω όμως ότι δυστυχώς στην Ελλάδα οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες. Αν η τιμή είναι παρόμοια με εξωτερικό δεν με πειράζει να την πάρω πακέτο με τον επεξεργαστή και από εδώ. Επειδή θέλω κάτι καλό για μητρική (full atx, usb 3.0 εσωτερικά, δηλαδή με δυνατότητα να βγαίνουν μπροστά, 4 μνήμες) προσανατολιζόμουν στην asus http://www.amazon.co...&pf_rd_i=468294 όπου είναι και το ταβάνι μου. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα την έχουν λίγα καταστήματα.
Millennium Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τουμπανακι η sabertooth παντως.Μητρικες ερχονται και με τελευταια bios παρεπιμπτοντως.
John-lamia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Επεξεργαστή δεν έχω πάρει ακόμη. Βλέπω όμως ότι δυστυχώς στην Ελλάδα οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες. Αν η τιμή είναι παρόμοια με εξωτερικό δεν με πειράζει να την πάρω πακέτο με τον επεξεργαστή και από εδώ. Επειδή θέλω κάτι καλό για μητρική (full atx, usb 3.0 εσωτερικά, δηλαδή με δυνατότητα να βγαίνουν μπροστά, 4 μνήμες) προσανατολιζόμουν στην asus http://www.amazon.co...&pf_rd_i=468294 όπου είναι και το ταβάνι μου. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα την έχουν λίγα καταστήματα. η μητρικη που θες ειναι τουμπανο!!! για μνημες εχεις ψαχτει ? γιατι ο 8350 θελει ενα σετακι στα 1866 και ας ειναι και 8gb ( 2x4) για μενα τραβα σε κατι τετοιο οσο αναφορα την μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522945 και τα ρεστα απο sabertooth παρτα σε ψηκτρα!!! γιατι το στοκ cooler του 8350 δεν ειναι να το βαλεις να δουλεψει ουτε για περιεργια!!! τσιμπα και ενα σετακι μνημες σαν αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552263 και εισαι αρχοντας !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα