Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω βάλει connex εδω και 3 μηνες... αφου απετυχε η μεταπήδηση απο wind σε forthnet. Πριν 2 μήνες πήρα τηλ επειδη ειχα αποσυνδεσεις και στο connex, αυτοι εκαναν καποιες ρυθμισεις και εκτοτε δεν ειδα αποσυνδεσεις... μου εχουν δωσει ενα ρουτερ sagemcom fast 1704w, μετα τις ρυθμισεις λοιπον ειδα οτι ειχα snr 8-9.Mπορουσα ετσι να παιζω online games χωρις προβλημα, τωρα τελευταια ειδα ομως οτι ειχα χαμηλο σημα στα online με ασχημο conection.Ετσι ειπα να δοκιμασω το thomson tg585 v8.

A)δεν μπορω να βρω το κωδικο του thomson για να μπω στο μενου, γραφω user: admin & pas:12345

αλλα δεν μπαινω

β)Στο sagem που εχω δεν μπορω να βρω στο menu τα χαρακτηριστικα γραμμης μου, atenuation κλπ.

γ)Δοκιμασα να συνδεθω με 3ο ρουτερ, ενα ΖΤΕ απο την wind καινουριο, βαζω το username kai to pasword του ΟΤΕ "το userme @otenet.gr κανονικα δλδ" και δεν συνδεομαι, ενω πριν κανει τις ρυθμισεις η τεχνικη υποστηριξη ΟΤΕ εμπαινα κανονικα βαζωντας username kai pass στο setup του royter αυτου.

δ) δοκιμασα να μπω με ενα zyxel p-660hw-t1 v3 , και εδω συνβαινει το εξεις παραξενο, κολαει το ρουτερ οταν παω να μπω στο μενου του, του εκανα reset και παλι τα ιδια

Στην ουσια εχω 4 ρουτερ κ μονο με του ote μπορω να μπω το sagem, ειναι τυχαια ολα αυτα τα προβληματα?

Ακομη ειχα 5,5down και 880kbbs up ταχύτητα, τωρα εχω 4,7down 760up... εχει χαλασει κατι ή οι οτετσιδες με τις ρυθμισεις τους να με εριξαν τοσο?

Kαι τελος που πιστευεται οτι οφειλετε το κολλημα του zte κ δεν γινεται συνδεση στο ιντερνετ αφου βαζω κανονικα τα user-pass, που οφειλετε το κολλημα του zyxel που δεν μπαινει στο μενου του.

Υ.Γ: ΕΒΑΛΑ να δοκιμασω ενα αλλο thomson ενος γνωστου ιδιο με το δικο μου, και σε αυτο εβαλα τα username-pasword και ουτε αυτο συνδεεται... τι συμβαινει, εχει κανει κατι η τεχνικη υποστιριξη ΟΤΕ?

Δημοσ.

to thomson απο default δενεχει κωδικο στο Web interface.αν το εχεις ξεχασει κανε Hard reset απο το μικρο κουμπακι στο πισω μερος.το πατας για 4-5 seconds μεχρι να σβησουν τα λαμπακια και μετα το αφηνεις.

β.δεν θυμαμαι που ειναι.σε ενα ρουτερ του οτε γραφει τα Margin αλλα δεν γραφει το attenuation.θα τα δεις ομως με το Thomson.στο thomson ειναι

192.168.1.254

broadband connection Μετα dsl connection μετα πανω δεξια details.τωρα στο sagem καπου σε κανα status θα πρεπει να ειναι.

γ.μηπως γραφεις κατι λαθος στο Pass η μηπως εχεις κανα παραξενο χαρακτηρα μεσα που δνε δεχεται το zte?καντο hard reset και ξανασεταρε το.επισης αφου αποσυνδεσεις το παλιο περιμενε κανα 5λεπτο και μετα συνδεσε το zte.

το γιατι λεω μετα απο 5 λεπτα ας το εξηγησουμε αλλη φορα.

δ.δοκιμασε απανωτα 2-3 Hard reset και δοκιμασε το σε αλλο pc.δες και για firmware update γιατι ειναι παραξενο αυτο που λες .

πιστευω οτι ειναι τυχαια.ουτε η αλλαγη πιστευω οτι φταιει για το zte για το Thomson εσυ εχεις ξεχασει το password.to zyxel μπορει να εχει παθει κατι το οποιο δεν εχει σχεση με τον οτε αφου και το τηλεφωνικο να μην βαλεις πανω λογικα εχεις το ιδιο θεμα.

για το ΥΓ κοιτα πιο πανω.τι λαθος σου βγαζει οταν πατας connect?Authentication failed η disconnected by user?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...