Προς το περιεχόμενο

windows phone 8 programming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

θελω να ασχοληθω με windows phone 8 programming.και εχω καποιες αποριες για αρχη.

σε μια παρουσιαση ειχα δει πως μπορεις να προγραμματισεις και σε C,ομως στο site το αντιστοιχο που εχει η microsoft για τους developers,δεν βρισκω κατι,παρα μονο για VB .net C#,C++..οχι παντως για C..

τελικα τι ισχυει?

επισης,ποια γλωσσα θεωρειται πιο "ευκολη" για αυτο τον σκοπο? υποψιν οτι ξερω C.

τελος,αν εχετε links που θα μπορουσαν να με βοηθισουν στο windows phone 8 programming,ειτε με παραδειγματα ειτε με εκμαθηση καποιας γλωσσας πανω σε αυτο,καντε εναν κοπο και ποσταρετε τα εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω την εντυπωση οτι μπορεις να γραψεις κωδικα C μεσα σε C++,μια χαρα θα γινει compile..

αν κανω λαθος,ας με διορθωσει καποιος..

επισης δεν ξερω αν γινεται να προγραμματισεις μια εφαρμογη σε C για παραδειγμα και το UI να το σχεδιασεις με HTML..ισως να πρεπει να τα φτιαξεις ολα στην ιδια γλωσσα..

Επεξ/σία από koslibpro
Δημοσ.

κατεβασα το visual studio και θελω να φτιαξω λοιπον μια εφαρμογη για win phone 8. πολυ απλη στην αρχη.να εμφανιζει πχ ενα μενου και αναλογα με το που κανει κλικ(touch) ο χρηστης να του εμφανιζει ενα μηνυμα.

πως το κανω ας πουμε αυτο?το visual studio 2012 μου φαινεται αρκετα μπερδεμενο δυστυχως..

επισης ποια η διαφορα του databound app απο το το panorama και κατι αλλες επιλογες που εχει..?

χωρις xaml δεν γινεται να φτιαχτει εφαρμογη?

Δημοσ.

Ξεκίνησε να ψάχνεις εδώ και γενικά στο msdn και στο dreamspark που είναι για φοιτητές και έχει πολύ υλικό. Καλό θα ήταν να διαβάσεις λίγο C# και XAML πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις εφαρμογές σε Windows Phone 8.

Επίσης αν θες, δες και αυτό το online event στις 28-29 Νοεμβρίου.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό βιβλιο για Windows 8 programing που καλύπτει XAML και C# ή VB. 

Σημείωση, αν ξέρεις να γράφεις για WPF, δεν νομίζω να χρειάζεσαι πάνω από κανά δίωρο ώστε να δεις τις διαφορές και τι χρειάζεσαι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...