Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα προσφατα αυτη την τηλεοραση (http://www.skroutz.g...UE40ES5500.html). Αν θέλετε πειτε μου την γνωμη σας, αλλα κυριως εχω προβλημα με:

1. το USB wireless lan adapter που που πρεπει να συνδεσω για να εχω internet, της samsung κανει 50 Ε, μπορω να συνδεσω αλλης εταιριας εναλλακτικα και φτηνοτερο?

2. δεν μπορω να ρυθμισω την λιστα καναλιων οπως θελω, δηλ. στο 1 του τηλεκοντρολ την ΕΤ1, στο 2 την ΝΕΤ κτλΕ

Εχαριστω εκ των προτερων.....

Δημοσ.
2. δεν μπορω να ρυθμισω την λιστα καναλιων οπως θελω, δηλ. στο 1 του τηλεκοντρολ την ΕΤ1, στο 2 την ΝΕΤ κτλΕ

Αυτό σίγουρα γίνεται, μέσα από τα μενού... Και εγώ την πρώτη μέρα που είχα πάρει μία samsung είχα σκάσει, αλλά το βρήκα.

Δεν θυμάμαι προσωπικά που ήταν, αλλά βρήκα αυτό στο google:

Για να αλλάξεις την σειρά των καναλιών, πατάς Smart Hub και λίστα καναλιών. Πάνω δεξιά έχει ενα κουμπί για την αλλαγή της σειράς. Πατάς, διαλέγεις τον σταθμό και μετά τον μεταφέρεις στον αριθμό που θέλεις.

http://www.avclub.gr...τυπώσεις-Σχόλια

Δημοσ.

1. Οχι μπορείς μονο της Samsung καθώς δεν έχει μέσα της οδηγούς για όλα. Υπάρχουν συμβατά άλλα θέλει διαδικασία που δεν αξίζει την μανούρα. Internet μπορείς να εχεις και με Ethernet καλώδιο χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη του usb dongle.

2. Σαφώς και γίνεται, άπλα είναι χαζά κρυμμένο. Πάμε στο smart hub -> λίστα καναλιών -> και στην λίστα πάμε στο κανάλι που θέλουμε να τοποθετήσουμε πρώτο (ξεκινάμε απο τα πάνω προς τα κάτω) και πατάμε το κουμπί tools -> στην καρτέλα επιλέγουμε το μενού επεξεργασία αριθμοί καναλιών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Οχι μπορείς μονο της Samsung καθώς δεν έχει μέσα της οδηγούς για όλα. Υπάρχουν συμβατά άλλα θέλει διαδικασία που δεν αξίζει την μανούρα. Internet μπορείς να εχεις και με Ethernet καλώδιο χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη του usb dongle.

2. Σαφώς και γίνεται, άπλα είναι χαζά κρυμμένο. Πάμε στο smart hub -> λίστα καναλιών -> και στην λίστα πάμε στο κανάλι που θέλουμε να τοποθετήσουμε πρώτο (ξεκινάμε απο τα πάνω προς τα κάτω) και πατάμε το κουμπί tools -> στην καρτέλα επιλέγουμε το μενού επεξεργασία αριθμοί καναλιών.

συγνωμη αλλα δεν τα καταφερα.

smart hub ειναι το μεσαιο πολυχρωμο κουμπι? και σε αυτο το μενου δεν ευπαρχει λιστα καναλιων παρα μια επιλογη "καναλι"....και αν την επιλεξεις ανοιγει η λιστα καναλιων, αλλα δεν μπορεσα να βρω τον τροπο να αλλαξω το ΑΝΤ1 πχ που ειναι στο πληκτρο 9 του τηλεκοντρολ, βασικα βρηκα μονο μια επιλογη επεξεργασια αγαπημενων και οχι αριθμοι καναλιων.

παρακαλω ισως να φαινομαι χαζος αλλα θελω αναλυτικοτερες οδηγιες. εσπασαν λιγο τα νευρα μου που δεν το βρισκω....

ευχαριστω

Επεξ/σία από dedalos91
Δημοσ.

Λαθος μου, στο καναλι πας. Βρισκεις πχ την ετ1 και πατας επανω της το κουμπι tools. Εκει θα σου εμφανισει ενα κουτι που θα λεει επεξ αρ καναλ. Οριζεις τον αριθμο ενα στο ασπρο κουτι και πατας οκ.

Εαν δεν ειναι στο καναλι δοκιμασε το διαχειριση καναλιων. Παντως με το κουμπι tools σου εμφανιζει το μενου για αλλαγη αριθμου.

Δημοσ.

Tο βρηκα τελικα, ευχαριστω πολυ (ηταν επιδεξια κρυμενο...) :-D

επισης καπου βρηκα πως τα παρακατω USB wireless lan adapters (μαλλον διοτι εχουν το ιδιο chip) ειναι συμβατα

Rosewill RNX-N1 και RNX-N100

ή

Intellinet 523974

επίσης

D-Link DWA-140, D-Link DWA-160.

μπορει καποιος να επιβεβαιωσει ? :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...