codesix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Έχω Windows XP στον C: και θέλω να τα αλλάξω σε 7άρια. Έβαλα λοιπόν τo Installation Disk των 7 στον D:. Τώρα ψάχνω να βρώ τρόπο να κάνω Boot απο τον D: με τα Windows 7 Kαμιά ιδέα ?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 θες να σβηστουν τελειως τα xp και να πας στα 7; αν ναι εφοσον εχεις τα 7αρια γραμμενα σε δισκακι μπαινεις στο bios Κ οριζεις το boot order να ειναι απο το cd/dvd rom
codesix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Το motherboard δεν έχει επιλογή για αυτό. Θέλω απλά να ορίσω μέσα απο τα windows το Path του D:\Windows\ σαν σημείο εκκίνησης..
TheELF Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν γίνεται έτσι απλά,αφού σου τρέχουν τα XP κατέβασε το easyBCD,μέσα από αυτό είναι σχετικά εύκολα. Μπορείς νατο κάνεις και με το κλασικό Bcdedit ξεκινώντας την κονσόλα αποκατάστασης από το dvd των 7.
codesix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει έβγαλα άκρη.. Έβαλα τον δίσκο σε DockStation και πέρασα τα 7άρια απο τον δικό μου δίσκο.Τώρα τρέχουν κανονικά όλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα