okpc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Βοήθεια! Όταν συνδέω την οθόνη μου (LG M2352D-PZ) με καλώδιο hdmi εμφανίζεται ένα μαύρο πλαίσιο στην οθόνη στη μέγιστη προτεινόμενη ανάλυση! Με VGA όλα οκ! Η κάρτα γραφικών μου είναι η saphire hd6570! Τι φταίει; Πώς μπορώ να το διορθώσω;; Ευχαριστώ εκ των προτερων!
vaggos88 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Βοήθεια! Όταν συνδέω την οθόνη μου (LG M2352D-PZ) με καλώδιο hdmi εμφανίζεται ένα μαύρο πλαίσιο στην οθόνη στη μέγιστη προτεινόμενη ανάλυση! Με VGA όλα οκ! Η κάρτα γραφικών μου είναι η saphire hd6570! Τι φταίει; Πώς μπορώ να το διορθώσω;; Ευχαριστώ εκ των προτερων! Τσεκαρε τις ρυθμισεις απο catalyst η απο την οθονη στα κουμπακια. μηπως το scale εχει αλλαξει. εγω πχ σε ενα fps game που ασχολιομουν ειχα βαλει μπαρες δεξια αριστερα αλλα μπορουσα και να βαλω "πλαισιο"
asampson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παίξε λίγο με τις αναλύσεις ή δοκίμασε αν έχει auto η οθόνη σου όταν στο κάνει αυτό η εναλλαγή εισόδου vga hdmi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα