Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει για την Ελλαδα "χαρτης" με τον οποιο μπορω να δω που εχει γραμμες η καθε εταιρια; Για την ακριβεια ψαχνω να δω για το χωριο μου αλλα δεν πιστευω να υπαρχει συγκεκριμενα για εδω..Ευχαριστω!

Δημοσ.

πάντα είχε την απορία αν αυτός ο χάρτης ενημερώνεται ή έχει φτιαχτεί μια φορά πριν χρόνια και τον ανανεώνουν μετά από κάθε εκλογές :)

Δημοσ.

υπαρχει μετα και το κλασσικο σε καθε εταιρεια που βαζεις το τηλεφωνο και σου λεει αν εχει υποστηριξη εκει.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντα είχε την απορία αν αυτός ο χάρτης ενημερώνεται ή έχει φτιαχτεί μια φορά πριν χρόνια και τον ανανεώνουν μετά από κάθε εκλογές :)

@@ ενημερώνεται, σύμφωνα με αυτόν έπρεπε να παίζω 1-4mbit αντί για τα 16.5 που είμαι τώρα :P

Δημοσ.

@@ ενημερώνεται, σύμφωνα με αυτόν έπρεπε να παίζω 1-4mbit αντί για τα 16.5 που είμαι τώρα :P

δεν ειναι οτι δεν εχει ενημερωθει εσενα αλλα λαθος υπολογισμος εχει γινει .αφου η περιοχη σου παντα επαιρνε απο το α/κ που εισαι.(ανεκαθεν).οπως νομιζω δεν εχουν μπει μεσα Mini dslam σε στυλ ολυμπιακου χωριου.

Δημοσ.

ειναι και δυσκολο γενικα να ανανεωνεται γιατι στην επαρχια μπαινουν καμπινες εδω υπαρχουν και onu,mini dslam και τωρα τα νεα kv οποτε θελει πολυ δουλεια για να το κρατησεις up to date.

• Super Moderators
Δημοσ.

και να φανταστείς ότι με Forthnet ο συγχρονισμός ήταν 11-12mbit :-(

που να δεις του χρόνου με vdsl πόσο θα είμαι :-D

Δημοσ.

οχι περιοχες οπως πατρα λαρισα και τετοια που ναι μεν ειναι επαρχια αλλα σε μικρα χωρια που ειναι σχετικα λιγοι κατοικοι οποτε και εκει οικονομικα ειναι ενα κοστος μεγαλυτερο για τον οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...