no account Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα! μολις πηρα εναν ssd μεσα απο το forum εναν corsair f40 εκανα ενα τεστ στο crystaldiskmark με αποτελεσμα τι μπορει να κανω λαθος? (το ahci ειναι ενεργοποιμενο και ειναι σε fresh install windows 7 το συστημα ειναι της υπογραφης) ...ευχαριστω
no account Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 οριστε φιλε μου...πως τα βλεπεις?γιατι δεν καταλαβαινω και πολλα(παντως απο την ολη εικονα του ssd στα iwndows ειμαι ευχαριστημενως αλλα αμα παει κι αλλο γιατι οχι?)
no account Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αα τελεια τοτε λαθος δικο μου ειδα του crystal και μου φανηκαν λιγο περιεργα...Ευχαριστω φιλε!
no account Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 αααα καπου διαβασα οτι στο fresh install σε ssd πρεπει να εχεις βγαλει το hdd απο το μηχανιμα ισχυει?εγω δεν το εκανα...τι θα παθω? :-D σορρυ αν σας επριξα με χαζα... Ευχαριστω φιλε δεινοσαυρε!
no account Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 χμμμ μαλιστα και εμενα μου φανηκε περιεργο αλλα το διαβασα σε ελληνικο forum... Ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα