Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω έναν πίνακα με δύο στήλες και 28 γραμμές.Θερμοκρασία και σταθερά τιμή. Θελω να βάζω μια σταθερά τιμή(ένας τριψήφιος αριθμός) σε κάποια θερμοκρασία και να συμπληρώνεται ο πίνακας.

πχ: Βάζω για 8oC 540.στους 10oC να προσθέτει +5 ενώ για 6oC να αφαιρεί -5.Ο τριψήφιος αριθμός μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε θερμοκρασία.

Βιβλίο1.zip

Δημοσ.

Ok.Ο πίνακας είναι αρχική ρύθμιση ενός μηχανήματος.Κάνω calibration και βρίσκω μια τιμή σε κάποια θερμοκρασία.Για να συμπληρώσω τον πίνακα προσθέτω κατεβαίνοντας(τα +) ενώ αφαιρώ ανεβαίνοντας(τα -) τον αριθμό που βρήκα.Δηλαδή εχω μια τιμή για 0 βαθμούς απο εκεί και κάτω προσθέτω τον αριθμό ενώ απο 0 και πάνω αφαιρώ.Το 0 μπορεί να είναι 2 βαθμοί οπου αντοίστιχα προσθέτω κατεβαίνοντας στην στήλη και αφαιρώ αναιβένοντας.

Εστω οτι στου 8 βαθμούς πρέπει να είναι 540,(δεν έχει σημασία μονάδα μέτρησης).Την επόμενη μέρα που θα κάνω τεστ αρχικής εκκίνησης και έχει 10 βαθμούς εγώ πρέπει να δω σε ένα όργανο 545.

Δημοσ.

Αυτό που έχεις στο μυαλό σου αδυνατείς να το διατυπώσεις σωστά.

Ειλικρινά δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα!

Ανέβασε καλύτερα ένα χειροκίνητα συμπληρωμένο πίνακα μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως το κριτηριο με το οποιο προσθετεις και αφαιρεις αλλες φορες 5 και αλλες 6...Οκ στους 10 βαθμους εχεις +5 και στους 6 εχεις -5...με τους υπολοιπους τι γινεται??

πώς αποφασιζεις δηλαδη πχ στους 18 στους 20 και στους 22 βαθμους να προσθετεις +5 και στους 24 να προσθετεις +6 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...