kinq1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το έχω συνέχεια ανοιχτό και περιμένω να μπει κανας τζαμπατζής να του κλέψω τους κωδικούς του ημαιλ-φέισμπουκ κι ότι άλλο βρω, αλλά δεν έχει μπει κανείς μέχρι τώρα... 1
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Κλασική περίπτωση honeypot. Το είχα κάνει κι εγώ μια φορά αλλά απ' την ανάποδη για να δω πώς γίνεται, δηλ. να μπω σε WEP γείτονα που είχε password το σταθερό του και να τσιμπήσω κωδικούς email μέσω Ettercap. Μάλιστα ήταν από ρώσικο webmail και έχω την εντύπωση ότι ήταν και γυναίκα Εννοείται δεν το προχώρησα παραπάνω, μόλις είδα ότι ο κωδικός δούλεψε έκανα logout και δεν το χρησιμοποίησα ξανά.
jimakos00 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το έχω συνέχεια ανοιχτό και περιμένω να μπει κανας τζαμπατζής να του κλέψω τους κωδικούς του ημαιλ-φέισμπουκ κι ότι άλλο βρω, αλλά δεν έχει μπει κανείς μέχρι τώρα... πρόσεξε μην πας για μαλί και βγεις κουρεμένος... 1
21century Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Στην χώρα μας είμαστε πως και έχουμε δείγματα απο εταιρίες?
DaveMurray Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Θα ήθελα να προσφέρω και εγώ, ειλικρινά, αλλά πάντα υπάρχει το "αλλά"... Οι κύριοι αυτού του κινήματος, όσο και να "νομίζουν" πως θα βρούν "τρόπο" οι "τεχνικοί" τους να παράσχουν "σχετική ασφάλεια" για αυτούς που θα ανοίξουν το δίκτυο τους και θα το κάνουν ελεύθερο προς πρόσβαση, δεν μπορούν να εγγυηθούν ασφάλεια... Όχι, προτιμώ κλειδωμένο, κλειδαμπαρωμένο δίκτυο του οποίου χρήστες είμαι εγώ, η οικογένεια μου, και ΑΠΟΛΥΤΩΣ γνωστοί μου, παρά να γίνω θύμα.... Οι κύριοι του κινήματος αυτού, παραβλέπουν πως δυστυχώς, δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο, όπου όλα είναι αναμενόμενα, στατικά, χωρίς κακία, έγκλημα, εκμετάλλευση άγνοιας του συνανθρώπου μας, κτλ κτλ... Δεν έχουμε την.... "βασιλεία" των "ουρανών" επί της γης ακόμα, που ο καλός θεούλης, θα ζει ανάμεσα μας, και δεν θα υπάρχει κακία, έγκλημα, κτλ κτλ... Δεν συμφωνώ με το κίνημα αυτό, γιατί παραβλέπουν πολλά στοιχεία που θα έπρεπε να ληφθούν υπόψιν πριν από όλα... Και εμένα μου αρέσει η ιδέα της προσφοράς προς συνανθρώπους μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην κοινωνία της πληροφορίας, στο διαδίκτυο, προς έναν κόσμο γνώσεων, πληροφοριών, καλυτέρευσης της καθημερινότητας όλων μας, αλλά δυστυχώς, δεν ζούμε σε κόσμο δικαίου, σε κόσμο αγγέλων... Υπάρχουν και τα κοράκια που παραμονεύουν εκεί έξω... Δεν επιθυμώ να γίνω θύμα και να προσπαθώ να αποδείξω στις αρχές πως δεν είμαι ελέφαντας... Θέλω να δώσω, αλλά όχι και να γίνω... εγκληματίας, για χάρη άλλων που παραμονεύουν για την κάθε ευκαιρία...
CosmosKGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Τώρα, για να μην είμαστε και απόλυτοι, όλο αυτό έχει την ευχέρεια από το να μπάζει από χίλιες πλευρές έως και να είναι ένα από τα πιο καλομελετημένα και καλοστημένα συστήματα. Όλα σχετίζονται δηλαδή από αυτό το στάδιο. Το τι ακριβώς μελέτη και τι λύσεις δίνονται ώστε να λειτουργεί σα σύστημα απροβλημάτιστα προς όλους. Προσωπικά, δυστυχώς ακόμα δεν γνωρίζω το πώς ακριβώς το έχουν στα μυαλά ή στα χαρτιά τους και άρα, ούτε να τους "αφορίσω" μου επιτρέπεται αλλά ούτε και να τους "θεοποιήσω". Μακάρι να τα έχουν όλα πολύ καλά οργανωμένα και να μην δημιουργεί ανασφάλειες και εκμετάλλευση. Δύσκολο;;; ΝΑΙ, έως και πάρα πολύ. Ακατόρθωτο;;; Τολμώ να πω πως ΌΧΙ και ακατόρθωτο κι αυτό γιατί, ακόμα κι εγώ, έτσι στο κάπως "πρόχειρο", μπορώ να φανταστώ κάποιες "λύσεις" σε πολλά από τα αντικειμενικά προβλήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος. Ενδεχομένως επειδή στο παρελθόν είχα εμπλακεί αρκετά ενεργά και με άλλα, κάπως παρόμοιας φιλοσοφίας (προσοχή, απλώς ΚΑΠΩΣ παρόμοιας) κοινόχρηστα δίκτυα (λέγε με AWMN)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα