Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη στην Microsoft εχουν μια αρωστη αισθηση τοσο για το ωραιο αλλα και για το λειτουργικο - δεν σημαινει οτι θα το φαμε....

Κυριοι το MAC OS εχει το ιδιο interface εδω και χρονια ...

πολυ απλα το σκεφτηκαν πρωτοι .... μην κανετε αποτυχημενες προσπαθειες να το ξεπερασετε....

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη στην Microsoft εχουν μια αρωστη αισθηση τοσο για το ωραιο αλλα και για το λειτουργικο - δεν σημαινει οτι θα το φαμε....

Κυριοι το MAC OS εχει το ιδιο interface εδω και χρονια ...

πολυ απλα το σκεφτηκαν πρωτοι .... μην κανετε αποτυχημενες προσπαθειες να το ξεπερασετε....

Ναι και εχει σαρωσει το 6% της αγορας...... Σκιζει σαν την πιτσαρια του Σαμαρα

• Like 6
Δημοσ.

Και αυτό είναι εξ ορισμού καλό επειδή...;

Γιατι το λενε ολοι! Ο κωστας ο πεταλουδας, ο μπαμπης ο σουγιας, ο Τιμ ο μαγειρας (cook) :P

Κατι ερωτησεις και εσυ...

Τωρα θα το γυρισουν το θεμα παλι :)

Επισης φανταζομαι (με σιγουρη εξαιρεση τον δεινοσαυρο) οι περισοτεροι που γκρινιαζουν οτι με το ετσι θελω τους κοψαν το Start προτιμουν το MacOS με το τρελο customization που επιτρεπει στον χρηστη και την ευρεια γκαμα Hardware και peripherials που υποστηριζει :whistle:

• Like 2
Δημοσ.

πάντως σε αρκετούς apple fans του forum αρέσουν τα win8

Οκ μακαρι να ειναι αληθεια.

Για το Start παντως ηταν η κατασταση δυσκολη για την ms. Αν αφηνε το κλασικο Strart οι χρηστες για λογους συνηθειας δεν θα πηγαιναν ποτε στο "Μετρο" και ετσι θα αποτυγχανε χωρις καν να εχει δοκιμαστει. Στην πραγματικοτητα μολις 5% χρησιμοποιηουσε το Start για κατι αλλο απο το Search. Απλα πολλοι γκρινιαζουν γιατι δεν μπορουν αμεσα να το συνηθησουν. Νομιζω οτι μετα απο λιγο καιρο αν επιμενουν λιγο θα βρουν το νεο GUI πολυ πιο ευχρηστο. Αν πετυχει και το Windows Store (δυσκολο δειχνει αυτο. θελει πολυ δουλεια) μετα οι απλοι χρηστες που σπανια ανοιγουν word/excel και αλλα producing apps θα ξεχνανε ποτε μπηκαν τελευται φορα στο desktop.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης φανταζομαι (με σιγουρη εξαιρεση τον δεινοσαυρο) οι περισοτεροι που γκρινιαζουν οτι με το ετσι θελω τους κοψαν το Start προτιμουν το MacOS με το τρελο customization που επιτρεπει στον χρηστη και την ευρεια γκαμα Hardware και peripherials που υποστηριζει :whistle:

Δεν έχει καμία λογική υπόσταση αυτό που λες. Εάν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που σου δίνει το λειτουργικό, και δεν έχεις το μικρόβιο του customization (ώστε να το κάνεις από κάβλα), τι σε απασχολεί εάν γίνεται εύκολα ή δύσκολα, ή εάν δε γίνεται καν;

Ναι, μου έκοψαν με το έτσι θέλω το Start Menu και δεν γίνεται να επαναφερθεί. Το Metro UI είναι τόσο καλά ριζωμένο στα W8 που δε μπορώ να τα βγάλω με τίποτα. Καμία δυνατότητα customization και αυτό με χαλάει ΕΠΕΙΔΗ δε μου αρέσει! Εάν μου άρεσε δε θα με απασχολούσε! Τόσο στο OS X όσο και στα W7, δεν με ενδιέφερε το customization, διότι πολύ απλά είμαι-ήμουν ικανοποιημένος από αυτό που είχα!

Δημοσ.

Δεν έχει καμία λογική υπόσταση αυτό που λες. Εάν είσαι ικανοποιημένος από αυτό που σου δίνει το λειτουργικό, και δεν έχεις το μικρόβιο του customization (ώστε να το κάνεις από κάβλα), τι σε απασχολεί εάν γίνεται εύκολα ή δύσκολα, ή εάν δε γίνεται καν;

Ναι, μου έκοψαν με το έτσι θέλω το Start Menu και δεν γίνεται να επαναφερθεί . Το Metro UI είναι τόσο καλά ριζωμένο στα W8 που δε μπορώ να τα βγάλω με τίποτα . Καμία δυνατότητα customization και αυτό με χαλάει ΕΠΕΙΔΗ δε μου αρέσει! Εάν μου άρεσε δε θα με απασχολούσε! Τόσο στο OS X όσο και στα W7, δεν με ενδιέφερε το customization, διότι πολύ απλά είμαι-ήμουν ικανοποιημένος από αυτό που είχα!

seriously???!!!

Δημοσ.

Ναι, μου έκοψαν με το έτσι θέλω το Start Menu και δεν γίνεται να επαναφερθεί. Το Metro UI είναι τόσο καλά ριζωμένο στα W8 που δε μπορώ να τα βγάλω με τίποτα. Καμία δυνατότητα customization και αυτό με χαλάει ΕΠΕΙΔΗ δε μου αρέσει! Εάν μου άρεσε δε θα με απασχολούσε! Τόσο στο OS X όσο και στα W7, δεν με ενδιέφερε το customization, διότι πολύ απλά είμαι-ήμουν ικανοποιημένος από αυτό που είχα!

ΕΙναι λογικο να σου αρεσει ή οχι. Kατι τετοιο ειναι υποκειμενικο και δεν μπορω να σε κατηγορισω.

Με τα windows εχεις 3 επιλογες

1) Να μεινεις με Windows 7

2) Να βαλεις ενα προγραμμα σαν το Start8

3) Να προσπαθησεις να συνηθησεις το νεο UI.

Σε καποιον που δεν του αρεσει το MacOS

1) Να προσπαθησει να συνηθησει το νεο UI.

2) Να μην βαλει MacOS

Και εγω θεωρω κακη επιλογη την αφαιρεση του Start. Ομως αντιλαμβανομαι οτι η MS θελει να τρεξει τα πραγματα και να ενοποιησει την πλατφορμα της (Desktop/Tablet/Phone).

• Like 2
Δημοσ.

πες μου μια πραγματική τεχνολογική έρευνα που έχει κάνει η microsoft όλα αυτά τα χρόνια και μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση που έχει φέρει.

Μπορώ να σου πω άπειρες από εταιρείες αρχαιότερες της microsoft όπως η IBM που κάνουν πραγματική τεχνολογική επανάσταση.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στην microsoft είναι ότι το μοντέλο μιας κλειστής πλατφόρμας που θα την διαχειρίζετε μόνο μια εταιρεία δεινόσαυρος έχει πεθάνει.

Πλέον είμαστε στην εποχή που η καινοτομία ο ελεύθερος διαμοιρασμός της τεχνολογίας και το κέρδος από την υποστηριξη και όχι απο το λογισμικό είναι αυτά που μετράνε στην αγορά.

Το πόσο μακριά είναι η microsoft από την πραγματικότητα είναι και τα απογοητευτικά νούμερα στις πωλήσεις των windows 8 που πασχίζουν να πιάσουν το 2% στα λειτουργικά και αγκομαχούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα blackberry στα κινητά.

http://research.microsoft.com/en-us/default.aspx παρε και διαβασε

Σχεδον σε ολο τον κοσμο του πηρε απο την αυγη της υπαρξης υπολογιστη στο σπιτι χρονια να τον μαθει να τον χειριζεται-τον εμαθε αλλαζε λειτουργικα τα μαθαινε και αυτα σιγα-σιγα

Πηρε μετα iphone-ipad αρχισε να μαθαινει το ios και σε mac το osx μετα εμαθε και το android

Αλλα μολις πηρε τα win8 εκει επαθε πλακα ειναι τοσο μερα με την νυχτα που κρασαρε ο εγκεφαλος ρε!!!! μας δουλευετεεε?????Ενα start βγαλανε ειναι ιδιο λειτουργικο..Ελεος μαθαινεις 500 πραγματα καθε μερα αλλα εκει κολλας.

Ειναι θεμα προκαταληψης πιστευω.Αν η Apple εβγαζε το μετρο και ειχε αυτη την ενναλαγη ηθελα να ηξερα αν θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση...Δεν νομιζω γιατι η apple ειναι η εταιρια που ξερει γιατι το κανει αυτο και μπλα μπλα μπλα ενω η Microsoft ειναι εταιριουλα και μπλα μπλα μπλα.....

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά την έχω γραμμένη την ερευνά τους.

Εμένα μ' αρέσει το νέο λειτουργικό και η Start Screen του.

Γούστα είναι αυτά, πως να το κάνουμε;

Όποιος θέλει, όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε προς macOS να δουν τη γλύκα...

• Like 1
Δημοσ.

επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τη σημασία αυτής της είδησης, διαβάστε πρώτα τι είναι ο Jakob Nielsen και μετά μιλάτε για εταιρίες και συμβούλους. πιο επίσημος χαρακτηρισμός σχτικά με το usability των windows δεν μπορεί να υπάρξει

Δημοσ.

Δεν έχει τίποτα κακό το Metro UI— μάλιστα είμαι από αυτούς που το βρίσκουν εξαιρετικό. Αλλά όχι για χρήση σε desktop. Ήταν μια κακή απόφαση από τη μεριά της Microsoft και πιστεύω ότι θα φανεί από την υϊοθέτηση των W8.

Μαζί σου.Αλλά εδώ το βάλανε και στο 2012 Server ρε φίλε. Να μου πεις οτι ενοποιείς το UI για να βγάζει άκρη και ο παππούς μου,οκ. Να μου πεις τα πιτσιρίκια ,άμα έχουν live tiles με status updates στο facebook και messenger, ούτε που θα μπουν στο desktop, ok. Τους administrators γιατί τους βγάζεις την παναγία;

Δημοσ.

Όσο αυξάνεται η γκρίνια, τόσο περισσότερο ψήνομαι τρελά να τα βάλω μια ώρα αρχύτερα.

(Τα έχω τσάμπα από το MSDNAA και δεν θέλω να χαλάσω το setup του υπολογιστή επειδή έχω δουλειές αυτόν τον καιρό)

• Like 1
Δημοσ.

Όσο αυξάνεται η γκρίνια, τόσο περισσότερο ψήνομαι τρελά να τα βάλω μια ώρα αρχύτερα.

(Τα έχω τσάμπα από το MSDNAA και δεν θέλω να χαλάσω το setup του υπολογιστή επειδή έχω δουλειές αυτόν τον καιρό)

Αν πάντως σε παίρνει οικονομικά αλλά και σαν hardware setup, δεν θα ήταν κακή ιδέα να έπαιζε μια καθαρή εγκατάσταση των 8 σε ένα νέο δισκάκι π.χ. SSD 60 - 128 GB ώστε να αφήσεις τελείως άθιχτη και άμεσα προσβάσιμη την υφιστάμενή σου εγκατάσταση για όσο καιρό θες.

Λέμε τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...