Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάντως σε παίρνει οικονομικά αλλά και σαν hardware setup, δεν θα ήταν κακή ιδέα να έπαιζε μια καθαρή εγκατάσταση των 8 σε ένα νέο δισκάκι π.χ. SSD 60 - 128 GB ώστε να αφήσεις τελείως άθιχτη και άμεσα προσβάσιμη την υφιστάμενή σου εγκατάσταση για όσο καιρό θες.

Λέμε τώρα...

Δεν με χαλάει και καθόλου μάλιστα, απλά το pc είναι ιστορικής αξίας πλέον και δεν νομίζω ότι αξίζει να του βάλω SSD εκτός αν βρώ κανέναν 60άρι σε τιμή εντελώς ξεφτίλα. Αλλά και πάλι, θα μπω στον πειραμσό να τον κάνω βασικό, και να περάσω τον μηχανικό με caddy στη θέση του dvd, άσε σου λέω μη με βάζεις σε πειρασμούς :)

• Like 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρά είναι τα 8. επειδή μερικοί βαριούνται να κάτσουν να μάθουν 2 νέα πραγματάκια, δεν θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα;

- το metro ui αν και το συνιθιζω οποτε κανω δουλεια και πρεπει να ανοιγω πολα προγραμματα με κουραζει που αλλαζω περιβαλλον απο desktop σε μετρο και παλι σε desktop γιαυτο εχω βαλει startisback

μπορείς να κάνεις τα ανοικτά παράθυρά σου tag στα αριστερά

• Like 3
Δημοσ.

χρησιμοποιω τα windows 8 εσω και 2 μηνες εχω ψιλοσυνιθισει το νεο windows ui στο οποίο μου αρεσει αρκετα η αναζητηση,.

Χρησιμοποιω παραλληλα και το startisback κυριως γιατι οταν θελω να κανω δουλεια και πρεπει να ανοιγω πολλα προγραμματα μου φαινεται κουραστικο να αλλαζω συνεχεια desktop-windows ui -desktop(πρωσωπική αποψη-συνήθεια).

Το οτι ειναι αρκετα βιαιη ή αλλαγη ειναι γεγονός, προσωπικα ειχα 3 τηλεφωνα απο ατομα που πηραν καινουργια laptop -desktop με 8αρια και ειχαν χασει τη μπαλα.

1η ερωτηση και απο τους 3 που, ειναι τα προγραμματα μου(η γυναικα ρωτησε που ειναι η πασιεντζα);

2η ερωτηση πως κλεινει ο υπολογιστης;

Το ποσο λειπει σε πολλους το σταρτ μρνου φαινεται απο τις πολλες χιλιαδες πωλησεις του start8μεσα σε λιγους μηνες.

Προσωπική μου αποψη , η microsoft "εκβιάσε" τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το windows ui ωστε να ειναι πιο υποψιασμένοι όταν θα παρουν καποιο windows rt tablet, ενω θα μπορουσε απλα να δωσει επιλογές στους χρηστες.

μια χαρά είναι τα 8. επειδή μερικοί βαριούνται να κάτσουν να μάθουν 2 νέα πραγματάκια, δεν θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα;

μπορείς να κάνεις τα ανοικτά παράθυρά σου tag στα αριστερά

δεν καταλαβες πχ εχω ανοιχτο το word και μετα χειαζομαι το excel και το arcgis, θα πρεπει να μπω στο windows ui να πατησω excel να με ξαναφερει στο desktop να ξαναμπω στο windows ui να ανοιξω το arcgis ξανα desctop ενω μπορω να το κανω χωρις να αφησω την επιφανεια εργασιας μου με το start

Δημοσ.

αυτό μπορώ να το εκλάβω μόνο σαν αστείο... τόσα άτομα για να πούνε αυτό που ήδη είχαν αποφασίσει?

ρε πλάκα μας κάνετε? αν θέλετε να πείτε την γνώμη σας και να μην γελάνε ακόμα και όσοι είναι φανατικοί κατά των WIN8 κάντε καποια σωστή δοκιμή, κάντε μια δημοσκόπηση για το τι λένε οι χρήστες και οχι βλακείες με 12 έμπειρους χρήστες...

εγώ φίλε μου την έχω καταβρεί, τα δοκίμασα σε ένα φίλο μου μερικές μέρες, είδα επιτέλους μια αλλαγή, ένα βήμα εμπρός και ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα παράθυρα. κολλημένος ώρες στο start, δοκίμασε το backgammon app, τρελές μάχες. και είμαι και πολύ έμπειρος ναούμε, ρωτάτε όποιον θέλετε :P

χρησιμοποιω τα windows 8 εσω και 2 μηνες εχω ψιλοσυνιθισει το νεο windows ui στο οποίο μου αρεσει αρκετα η αναζητηση,.

Χρησιμοποιω παραλληλα και το startisback κυριως γιατι οταν θελω να κανω δουλεια και πρεπει να ανοιγω πολλα προγραμματα μου φαινεται κουραστικο να αλλαζω συνεχεια desktop-windows ui -desktop(πρωσωπική αποψη-συνήθεια).

Το οτι ειναι αρκετα βιαιη ή αλλαγη ειναι γεγονός, προσωπικα ειχα 3 τηλεφωνα απο ατομα που πηραν καινουργια laptop -desktop με 8αρια και ειχαν χασει τη μπαλα.

1η ερωτηση και απο τους 3 που, ειναι τα προγραμματα μου(η γυναικα ρωτησε που ειναι η πασιεντζα);

2η ερωτηση πως κλεινει ο υπολογιστης;

Το ποσο λειπει σε πολλους το σταρτ μρνου φαινεται απο τις πολλες χιλιαδες πωλησεις του start8μεσα σε λιγους μηνες.

Προσωπική μου αποψη , η microsoft "εκβιάσε" τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το windows ui ωστε να ειναι πιο υποψιασμένοι όταν θα παρουν καποιο windows rt tablet, ενω θα μπορουσε απλα να δωσει επιλογές στους χρηστες.

δεν καταλαβες πχ εχω ανοιχτο το word και μετα χειαζομαι το excel και το arcgis, θα πρεπει να μπω στο windows ui να πατησω excel να με ξαναφερει στο desktop να ξαναμπω στο windows ui να ανοιξω το arcgis ξανα desctop ενω μπορω να το κανω χωρις να αφησω την επιφανεια εργασιας μου με το start

εγώ ταγκαρω τα ανοικτά παράθυρα στα αριστερά και δεν χρειάζομαι να μετακινούμαι, είναι εκεί σταθερά, ελπίζω να σε βοηθήσει γιατί εμένα μου έλυσε τα χέρια.

Δημοσ.

Θεωρώ τα Windows 8 μερικώς καλά, με νέα και χρήσιμα χαρακτηριστικά καθώς και προσαρμοσμένα περισσότερο για tablet.

Αυτός είναι και ο λόγος που δίνω κίτρινη καρτούλα στην αγαπημένη μου Microsoft, αναμένοντας κάποια αλλαγή. Εως τότε, θα "φροντίσω" με τον καλύτερο τρόπο το προηγούμενο λογισμικό της, που το θεωρώ πιο "cool" (για την ώρα) , τα Windows 7.

Δημοσ.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τα Windows 8 θα έχουν την τύχη τον vista περιμένω τα 9

Sent from my iPhone using Insomnia

εγω περιμένω τα 12 φίλε μου.δε ξερω αν θα ζούμε ομως

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω με αρκετους φιλους εχω περασει τα 8 εδω και ενα μηνα σχεδον και απλα εχω βρει την υγια μου ! Σε ενα μηχανημα 8αετιας με διπυρινο με τα 7 ηταν σαφως πιο αργο με τα 8 ειναι τρομακτικα γρηγορο,το metro ui ειναι πολυ ωραιο και λειτουργικο

• Like 1
Δημοσ.

τα windows vista ειχαν πολα προβληματα ειδικα στην αρχη, θεματα σταθεροτητας, ταχυτητας , αξιοπιστιας drivers.

τα windows 8 εναι σταθερα γρηγορότερα και με περισσοτερα νέα χαρακτηριστικά.

το μονο θεμα ειναι οτι αφαιρεσαν το start menu βιαια χωρις να δωσουν ενα διαστημα προσαρμογης στους χρηστες παρεχοντας το start παραληλα με το νεο windows ui.

τα windows 8 μεχρι στιγμής δεν εχουν παρουσιασει καποιο προβλημα σταθερότητας και σε καμία περίπτωση δεν τα χαρακτηριζει καποιος vista ποτ καθε λιγο και λιγακι εβγαζαν προβληματα (bsod).

το αν αρεσει στον καθένα το νεο windows ui ειναι θεμα υποκειμενικό, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι,

Αντιθετα η αξιοπιστία,η αποδοση,η ταχυτητας καθως και τα νέα χαρακτηριστικα των 8 ειναι γεγονος εκτος αν καποιος αντιμετωπιζει καποιο τετοιο θεμα

• Like 6
Δημοσ.

Το θέμα με το metro ui, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι ότι είναι βολικό μόνο αν έχεις touch οθόνη και δεν είναι θέμα desktop/laptop. Έχω περασμένα τα 8 και στο desktop και στο laptop και το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις εκκινήσει ο υπολογιστής είναι να πατήσω το εικονίδιο του desktop. Προσωπικά δεν βρίσκω καμία χρήση σ'αυτό, εκτός όταν είναι να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή απ'το metro και δεν χρειάζομαι τον υπολογιστή μου για οτιδήποτε άλλο. Καλή η προσπάθεια για πολλαπλές ανοικτές εφαρμογές στο metro, αλλά το multitasking στο desktop είναι πολύ πιο εύχρηστο. Παρόλα αυτά, τα windows 8 έρχονται με πολλά νέα καλούδια (προσωπικά λάτρεψα το refresh), πολλά από αυτά έπρεπε να υπάρχουν από καιρό βέβαια, και το ότι δε με βολεύει το metro ui δε θα με κάνει να επιστρέψω στα 7. Αυτό βέβαια σχετίζεται και με το ότι η δυνατότητα αναβάθμισης σε 8 είναι πολύ προσιτή οικονομικά. Αν έπρεπε να σκάσω κανα 150άρι ευρώ για τη μετάβαση σε 8 δεν είμαι σίγουρος αν θα το έκανα.

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά από την στιγμή που μπορείς να αποφύγεις τη χρήση του metro ui, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι...

• Like 1
Δημοσ.

εγω περιμένω τα 12 φίλε μου.δε ξερω αν θα ζούμε ομως

Ε πάρε τα οκτώ τότε να μην έχεις τέτοιο άγχος. Εγω μένω στα 7 δεν υπαρχει λόγος να πάω στα 8 ας περάσει λίγος καιρός να δούμε πως θα πανε να εχω και πιο ξεκάθαρη άποψη

Δημοσ.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τα Windows 8 θα έχουν την τύχη τον vista περιμένω τα 9

Τα οποια,θα σου ερθουν τελειως απαλαγμενα απο το desktop ui!

Καλη αναμονη,τοτε και καλως να τα δεχτεις! :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι ασχημα τα 8 οκ θελει λιγες ώρες προσαρμογείς όπως σε όλα τα συστήματα εμένα με βολεύει καλύτερα απτά 7 στο Desktop

Sent from my HD7 T9292

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...