vaggospat13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 λοιπον οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ τα windows 8 μου αρεσουν αρκετα, συγκεκριμένα +παρα πολτ καλος ο νεος task manager +πολυ μου αρεσει ο νεος windows explorer και το ribbon του +αρκετα γρηγορα , αισθητα πιο γρηγορα απο τα 7 +καταναλωνουν λιγότερους πόρους απο τα 7 +η αναζητηση ειναι αρκετα καλη -πολυ καλυτερη απο τα 7 +τα windows ui (πρωην μετρο ) αρχιζω να το συνηθίζω , εχω χωρισει και τα προγραμματα μου σε κατηγορίες +μου φαινονται σταθερα, αυτο βεβαια θα φανεί στην πορεια τα αρνητικα τωρα - Oi εφαρμογες του windows ui ειναι αθλιες πολυ λιγες αξιζουν.Οι περισσοτερες δεν δουλευουν σωστα (βλεπε βιντεο) ή εχουν ελαχιστες επιλογες .Για οποιον εχει κανονικα 8 (οχι rt) δεν υπαρχει κανενας λογος να χρησιμοποιησει τετοιες εφαρμογες Αν δεν τις βελτιώσουν τα tablet τα βλεπω να πανε απατα. - το metro ui αν και το συνιθιζω οποτε κανω δουλεια και πρεπει να ανοιγω πολα προγραμματα με κουραζει που αλλαζω περιβαλλον απο desktop σε μετρο και παλι σε desktop γιαυτο εχω βαλει startisback -οκ το metro ui εμεις που μα στε νεοι και ψαχνομαστε το μαθαμε, οι απλοι χρηστες που θα παρουν νεο υπολογιστη ειναι αραγε τοσο ευκολο να το μαθουν ; ή θα ψαχνουν το start menu και οταν το βρουν αντε να βρουν που ναι κρυμενο το shut down. Πιστευω η μικροσοφτ θα μπορουσε να αφησει το σταρτ μενου παραληλα με το metro ωστε να μην ειναι τοσο βιαιη η αλλαγή. το συμπερασμα μου, θα μπορουσε η Microsoft να κρατησει το start menu και να δίνει επιλογές χρήσης του παράλληλα με το νεο windows ui ωστε να υπαρχει μια πιο ομαλή μεταβαση στο νεο περιβαλλον. Σε αυτο το θέμα η microsoft εκανε πατατα κσι το καταλαβε οταν ειδες τι πωλησεις εχουν εφαρμογές που επαναφέρουν το start menu βλεπε start8. φημες λενε οτι η microsoft σκεφτεται να επαναφέρει το start menu (http://www.usatoday.com/story/tech/2012/11/13/microsoft-sinofsky-fired-windows-8/1702511/)
Pelegolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Οι περισσότεροι έχουν κινητό smartphone (δηλαδή κομπιούτερ). Εκεί δεν τους νοιάζει που όλα είναι touchscreen. Το κομπιούτερ τους πείραξε!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μήλα με πορτοκάλια. Κομπιούτερ είναι και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν στέκει το παράδειγμα. 1
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αυτά ειδικά, μόνο ως καθαρόαιμες κακίες μπορούν να εκληφθούν εκ μέρους σου και μάλιστα, χωρίς πραγματικά σημαντικό λόγο... πες μου μια πραγματική τεχνολογική έρευνα που έχει κάνει η microsoft όλα αυτά τα χρόνια και μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση που έχει φέρει. Μπορώ να σου πω άπειρες από εταιρείες αρχαιότερες της microsoft όπως η IBM που κάνουν πραγματική τεχνολογική επανάσταση. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στην microsoft είναι ότι το μοντέλο μιας κλειστής πλατφόρμας που θα την διαχειρίζετε μόνο μια εταιρεία δεινόσαυρος έχει πεθάνει. Πλέον είμαστε στην εποχή που η καινοτομία ο ελεύθερος διαμοιρασμός της τεχνολογίας και το κέρδος από την υποστηριξη και όχι απο το λογισμικό είναι αυτά που μετράνε στην αγορά. Το πόσο μακριά είναι η microsoft από την πραγματικότητα είναι και τα απογοητευτικά νούμερα στις πωλήσεις των windows 8 που πασχίζουν να πιάσουν το 2% στα λειτουργικά και αγκομαχούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα blackberry στα κινητά.
Pelegolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μήλα με πορτοκάλια. Κομπιούτερ είναι και το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν στέκει το παράδειγμα. Δεν εννοούσα το τηλεκοντρόλ. Εννοώ ότι κανένας στο smartphone δεν τον νοιάζει που δεν έχει startmenu. Αλλά στο pc/laptop έγινε πρόβλημα
Haldol Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δεν εννοούσα το τηλεκοντρόλ. Εννοώ ότι κανένας στο smartphone δεν τον νοιάζει που δεν έχει startmenu. Αλλά στο pc/laptop έγινε πρόβλημα Και πάλι, "μήλα με πορτοκάλια". Πως ακριβώς σχετίζεται ένα smartphone με έναν υπολογιστή; Είναι διαφορετική συσκευή, με διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας και διαφορετικό σκοπό [το κυριότερο]. Η τοστιέρα μου δεν έχει λαμπάκι να ανάβει όταν ανοίγω το καπάκι. Αλλά εάν έπαιρνα ψυγείο χωρίς φως όταν ανοίγεις την πόρτα, θα με χάλαγε. Δεν είναι το ίδιο όμως και δε χρειάζεται καν να εξηγήσω τη διαφορά, είναι αυτονόητη. 2
Pelegolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Και πάλι, "μήλα με πορτοκάλια". Πως ακριβώς σχετίζεται ένα smartphone με έναν υπολογιστή; Είναι διαφορετική συσκευή, με διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας και διαφορετικό σκοπό [το κυριότερο]. Η τοστιέρα μου δεν έχει λαμπάκι να ανάβει όταν ανοίγω το καπάκι. Αλλά εάν έπαιρνα ψυγείο χωρίς φως όταν ανοίγεις την πόρτα, θα με χάλαγε. Δεν είναι το ίδιο όμως και δε χρειάζεται καν να εξηγήσω τη διαφορά, είναι αυτονόητη. Διαφωνώ βασικά, αλλά θα το δούμε σε 2-3 χρόνια.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Με τι διαφωνείς? Δεν είναι άποψη ότι μιλάμε για διαφορετικές συσκευές, πραγματικότητα είναι. 1
c4lex Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 καραγκιόζηδες ! κάνουν μία δήλωση και καλά ταράζουν την ηρεμία της microsoft!! Τζεκυλ και Χαιντ και τα @@ μου κουνιούνται! εγώ αν και δε χρησιμοποιώ προς το παρόν καθόλου το μέτρο μπορώ να πω οτι την έχω καταβρει. Τρεις εβδομάδες τώρα 24/7 δεν έχω ούτε μία μπλε οθόνη ούτε μια άσυμβατότητα ούτε τίποτα. μαθαίνονται εύκολα και το interface έχει αλλάξει γιατί θα ήταν γελοίο όλα να εξελίσσονται στο pc μας εκτός από τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε. όσο αφορά στους μακάδες που περιμένουν να τα βγάλουν σκάρτα τους έχουμε γραμμένους. ότι και να έβγαζε η microsoft θα το έθαβαν γιατί επειδή με την συγκαταθεση τους επετρεψαν στην apple να τους ληστέψει 2500 ευρώ για ένα λαπτοπ που απλά είναι μεταλλικο και πρέπει να βγούνε και μάγκες από πάνω. Το gottabemobile.com είπε για το surface: "If nothing else this two-faced, dual-approach, transitional, schizophrenic world we are about to live in with Windows 8 and Windows RT is sending confusing signals. It has been said by many that Microsoft has not done a good job of telling us the story of Windows 8 and Windows/Surface RT. I have to agree. I followed this closely and I still don’t get it. Errors aside, in my first boot experience, having no clear path to update a new device to newer settings in today’s mobile world is falling short of expectations. Having to switch back and forth between two different environments (three if you count the Windows Store) just doesn’t jive with what Microsoft wants us to believe about this new way of looking at Windows. I say that not wanting to believe that Microsoft likes things this way." http://www.gottabemobile.com/2012/10/28/microsoft-surface-rt-review-this-thing-confuses-me/ Τώρα, πριν βγάλετε τα μαχαίρια, αυτό το είπε ο Warner Crocker. Microsoft Most Valuable Professional (MVP) for Tablet PCs. http://www.gottabemobile.com/about/ Όλοι τρελάθηκαν και μισούν την κακομοίρα την microsoft.. Ή μήπως απλά έκανε λάθος? Πρώτη φορά θα' ναι?
iceman79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Αντιλαμβανεσαι πλεον οτι μετα απο αυτο, πρεπει να αλλαξεις λειτουργικο, ε ? Προσωπικά ΔΕΝ έβαλα ποτέ Windows Vista. Απο τα XP πήγα στα 7. Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να βάλει κάτι που απλά δεν είναι ωραίο ή δεν του κάνει. Ίσως ο πολύς κόσμος να περιμένει να βάλει τα windows 9. Ο χρόνος θα δείξει.
gnsX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 πες μου μια πραγματική τεχνολογική έρευνα που έχει κάνει η microsoft όλα αυτά τα χρόνια και μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση που έχει φέρει. Μπορώ να σου πω άπειρες από εταιρείες αρχαιότερες της microsoft όπως η IBM που κάνουν πραγματική τεχνολογική επανάσταση. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στην microsoft είναι ότι το μοντέλο μιας κλειστής πλατφόρμας που θα την διαχειρίζετε μόνο μια εταιρεία δεινόσαυρος έχει πεθάνει. Πλέον είμαστε στην εποχή που η καινοτομία ο ελεύθερος διαμοιρασμός της τεχνολογίας και το κέρδος από την υποστηριξη και όχι απο το λογισμικό είναι αυτά που μετράνε στην αγορά. Το πόσο μακριά είναι η microsoft από την πραγματικότητα είναι και τα απογοητευτικά νούμερα στις πωλήσεις των windows 8 που πασχίζουν να πιάσουν το 2% στα λειτουργικά και αγκομαχούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα blackberry στα κινητά. Έβγαλε το πρώτο tablet. Έβγαλε ένα ωραίο GUI(σχετικό με το θέμα)που αντιγράφηκε πλήρως απο το KDE. Πως να το καταλάβουν;Που κερδίζει η καινοτομία ο ελεύθερος διαμοιρασμός της τεχνολογίας και το κέρδος απο την υποστήριξη και όχι απο το λογισμικό; Στα smartphones;Όπου 345 συσκευές Android με κλειδωμένους bootloaders μη ξεχνιόμαστε ανταγωνίζονται 1 κλειστού τύπου που όπως λες έχει πεθάνει; Στα tablets; Στα laptops; Στα PC; Που ρε φίλε; Το πόσο μακριά είναι το Linux απο την πραγματικότητα φαίνεται και απο τα απογοητευτικά νούμερα στο market share,που μετά απο πόσα χρόνια αγκομαχά να ξεπεράσει το ποσοστό των Windows Me. 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 πες μου μια πραγματική τεχνολογική έρευνα που έχει κάνει η microsoft όλα αυτά τα χρόνια και μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση που έχει φέρει. Μπορώ να σου πω άπειρες από εταιρείες αρχαιότερες της microsoft όπως η IBM που κάνουν πραγματική τεχνολογική επανάσταση. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει στην microsoft είναι ότι το μοντέλο μιας κλειστής πλατφόρμας που θα την διαχειρίζετε μόνο μια εταιρεία δεινόσαυρος έχει πεθάνει. Πλέον είμαστε στην εποχή που η καινοτομία ο ελεύθερος διαμοιρασμός της τεχνολογίας και το κέρδος από την υποστηριξη και όχι απο το λογισμικό είναι αυτά που μετράνε στην αγορά. Το πόσο μακριά είναι η microsoft από την πραγματικότητα είναι και τα απογοητευτικά νούμερα στις πωλήσεις των windows 8 που πασχίζουν να πιάσουν το 2% στα λειτουργικά και αγκομαχούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα blackberry στα κινητά. Το θεμα με τις καινοτομιες το εχουμε λυσει. διαλεξε οτι απο τα 2 σου αρεσει α) Η Microsoft εβαλε τον H/Y σε καθε σπιτι και στην ζωη σου. β) Τα Tablet και τα smartphone ηταν ιδεα της MS και υπηρχαν πριν τα iPhone/iPad. Ομως δεν εδωσε την προσοχη που επρεπε και διαλεξε λαθος target group.
chek2fire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν μίλησα ποτέ για linux αλλά για νοοτροπία. Οσό για το gui που μια και έχω ζήσει όλη την τεχνολογική εξέλιξη των υπολογιστών μια και είχα από το 1980 υπολογιστή θυμάμαι ότι υπήρχε παρόμοιο περιβάλλον εργασίας πριν καν ιδρυθεί η microsoft. Και κλέβεις κιόλας γιατί έβαλες τα tablet σαν κυριαρχία των windows ενώ ειναι καθαρά των macos με το android να έρχετε δεύτερο και τα windows με μικρό ποσοστό τρίτο. Με λίγα λόγια η microsoft χάνει συνέχεια το τρένο των εξελίξεων και το μόνο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσπαθεί να τις προφτάσει χωρίς ποτέ να τις οδηγεί. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι για το KDE που φτιάχτηκε από έναν φοιτητή για να μοιάζει με τα windows επειδή η γκόμενα του γκρίνιαζε για το δύσχρηστο περιβάλλον του linux.
NOTIOS1981 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μα δεν μίλησα ποτέ για linux αλλά για νοοτροπία. Οσό για το gui που μια και έχω ζήσει όλη την τεχνολογική εξέλιξη των υπολογιστών μια και είχα από το 1980 υπολογιστή θυμάμαι ότι υπήρχε παρόμοιο περιβάλλον εργασίας πριν καν ιδρυθεί η microsoft. Και κλέβεις κιόλας γιατί έβαλες τα tablet σαν κυριαρχία των windows ενώ ειναι καθαρά των macos με το android να έρχετε δεύτερο και τα windows με μικρό ποσοστό τρίτο. Με λίγα λόγια η microsoft χάνει συνέχεια το τρένο των εξελίξεων και το μόνο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσπαθεί να τις προφτάσει χωρίς ποτέ να τις οδηγεί. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι για το KDE που φτιάχτηκε από έναν φοιτητή για να μοιάζει με τα windows επειδή η γκόμενα του γκρίνιαζε για το δύσχρηστο περιβάλλον του linux. μαθε να διαβαζεις: ή θα θεωρησεις οτι ειναι καινοτομος καποιος που βαζει ενα προϊον στο σπιτι/τσεπη σου (Windows/iPhone) ή αυτος που το σχεδιαζει πρωτος (Tablet/Smartphone) κι ας μην το κανει εμπορικα επιτυχημενο (προηγουμενα λειτουργικα απο WIndows) Windows XP Tablet PC Edition – The original version released in November 2002. The first iPad was released on April 3, 2010 Windows Mobile 2003, originally codenamed "Ozone",[12] was released on June 23, 2003, and was the first release under the Windows Mobile banner. Development of what was to become the iPhone began in 2004 (απο που να κλεψε την ιδεα......) Jobs unveiled the iPhone to the public on January 9, 2007, Με λίγα λόγια η microsoft χάνει συνέχεια το τρένο των εξελίξεων και το μόνο που κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσπαθεί να τις προφτάσει χωρίς ποτέ να τις οδηγεί. [/Quote] Αν δεν ηταν η MS ακομα τα ERP/CRM κτλ θα ηταν σε πρασινες οθονες Και θα ειχες 50 συσκευες για 50 διαφορετικα πραγματα. 1
Dam_Peristeriws Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το WinKey είναι πολύ πιο γρήγορο από το να ανοίγεις το Start menu και να ψάχνεις προγράμματα.. Η ζωή πάει μπροστά. Ξεκολλάτε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα